Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ech coraz lepiej w tym naszym kraju. Od końca przyszłego roku Rybnik ma przejść na gaz z importu zamiast własnego węgla zaiste geniusze., opłaty CO2 to nie zmienia

Sikorka gościu co nigdy nie powinien byc szefem MSZ bo jest antytezą dyplomaty ma ambicje kandydować na prezydenta. To ja już wolę Dudę, lepszy nieszkodliwy błazen niż niebezpieczny idiota, a już po pisiorach nie miało być w dyplomacji gorzej ale za to co odpierdala sikorka z rosją to powinien polecieć. Kto mu płaci za wpychanie Polski do wojny?

Edytowane przez Takeda
Opublikowano (edytowane)

No jeśli ktoś woli Sikorskiego na prezydenta od Dudy to sorki ale jest niepoważny. I nie chodzi mi o krajowe podwórko tylko arenę międzynarodową. Z Dudy tylko śmiechy, Sikorski jastrząb z megalomanią załatwi nam kryzysy na tej arenie

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał(a):

ale za to co odpierdala sikorka z rosją to powinien polecieć. Kto mu płaci za wpychanie Polski do wojny?

A co odwala? Ruskie służby se kręciły pomagierów, co mieli sobie rączki brudzić i za marne grosze odwalać brudną robotę. Sprawa się rypła i trza było jakąś odpowiedź dać.

• Like 1
Opublikowano
W dniu 22.10.2024 o 21:21, Ulman napisał(a):

......napisał ten co musi kłamać w sprawie zamieszczanych danych żeby się z propagandą zgadzały😃 😁🤣 Nie ośmieszaj się Romek takimi "złotymi myślami" choć z tą myślą to nieco na wyrost napisane🤣

ty jesteś najbardziej podatny na to niewiedza brak umiejętności poszukiwania informacji  itp i co szukałeś ? 

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

To już chyba jeden z nielicznych jesteś....

https://www.facebook.com/share/v/6AwzNTfPj6sNQXy8/

a jest większości ta głupia cześć elektoratu jak ty woli bronki itp 

dzień z rudym 

Ujawniono nagrania, na których minister D. Wieczorek szantażuje rektora uczelni, że albo poda się do dymisji, albo jego uczelnia zostanie zamknięta‼ 👇Link

image.png.8a9795cf25972a7f0ecd5f28db1f56af.png

efekt likwidacyjny działa

2,5 mln osób w polskich rodzinach doświadczało skrajnego ubóstwa (wzrost w stosunku do 2022 r. o 2 p.p.). Ostatni raz taki poziom ubóstwa skrajnego został zanotowany w 2015 roku. Wyraźnie zwiększyła się również sfera wykluczenia

https://www.eapn.org.pl/aktualnosci/poverty-watch-2024-polska-na-krawedzi-kryzysu-spolecznego-ok-25-mln-polakow-zyje-ponizej-minimum-egzystencji-a-ok-173-mln-ponizej-minimum-socjalnego/

https://www.pap.pl/aktualnosci/wielkie-ubostwo-tak-zle-w-polsce-nie-bylo-od-niemal-dekady

żeby od ciebie ciulu nikt nic nie kupił i poczuł tą dobroć  

image.png.d32b1d7f7d1164171957951306e01178.png

image.png.494e7010ffd9c77ae6b3997473cb4ad6.png

Opublikowano

@mirro nie wspomni ani słowem że na Ukrainie będzie jedna wielka wojna koreańczyków .

Po stronie onucy walczą Korea Północna .

Zaś po stronie Ukrainy Korea Południowa dostarcza amunicję w magazynach Korei Południowej znajduje się ok. 3,4 mln pocisków kal. 105 mm. Południowa Korea nie używa tych pocisków Ukraina będzie miała czym zasypać onucę .

Cytat .

Z tego względu na łamach Defense Express wysnuto wniosek, że przynajmniej część z 3,4 mln pocisków artyleryjskich kal. 105 mm to w Korei Południowej nadwyżki, które mogłyby zostać przeznaczone na bezpośrednią pomoc wojskową dla Ukrainy. Byłaby to pomoc nieoceniona, ponieważ ukraińscy żołnierze od miesięcy borykają się z niedoborami amunicji różnych typów, a z Zachodu na front trafiło ponad 100 różnego typu haubic kal. 105 mm. 

Pojawienie się żołnierzy z Korei Północnej w Ukrainie jest bacznie monitorowane nie tylko w NATO, ale również w Korei Południowej. Seul stoi po stronie Kijowa .

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ty jesteś najbardziej podatny na to niewiedza brak umiejętności poszukiwania informacji  itp i co szukałeś ? 

Niczego nie szukałem bo gdybyś był człowiekiem normalnym to powinieneś je beż problemu podać wraz ze źródłem. Szukanie czegoś co wkleił nieuk nie umiejący czytać ze zrozumieniem , mija się z celem i szkoda na to czasu. Dla mnie wystarczającym dowodem na Twoje kolejne samozaoranie, jest paniczny strach przed podaniem skąd te dane pochodzą. 

Ponawiam więc pytanie - podasz źródła czy tak się boisz samozaorania że będziesz dalej udawał niedorozwiniętego?

Opublikowano

Czworo z lewicy będzie trzęsło koalicją . Trzeba będzie im dobrze smarować by koryto utrzymać🤭

Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał(a):

Niczego nie szukałem bo gdybyś był człowiekiem normalnym to powinieneś je beż problemu podać wraz ze źródłem. Szukanie czegoś co wkleił nieuk nie umiejący czytać ze zrozumieniem , mija się z celem i szkoda na to czasu. Dla mnie wystarczającym dowodem na Twoje kolejne samozaoranie, jest paniczny strach przed podaniem skąd te dane pochodzą. 

normalny człowiek sprawdza dane .. ty należysz to głupszej części społeczeństwa wypowiadasz się na temat związków zawodowych  spółek naszych marek nigdy tam nawet nie byłeś ... jesteś sługusem politycznym któremu daje sie na tacy a on chapie jak pies karmę ... łatwo was tu się sprawdza przykładem było zapłacenie kary austriackiej kopalni 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

normalny człowiek sprawdza dane .. ty należysz to głupszej części społeczeństwa wypowiadasz się na temat związków zawodowych  spółek naszych marek nigdy tam nawet nie byłeś ... jesteś sługusem politycznym któremu daje sie na tacy a on chapie jak pies karmę ... łatwo was tu się sprawdza przykładem było zapłacenie kary austriackiej kopalni 

No właśnie o to chodzi że chce sprawdzić dane a ty nie chcesz ich dać. Czego się tak boisz? Nie chcesz wyjść znowu na idiotę czy jest jakaś inna przyczyna?

A co do związków zawodowych - one od początku wywodzą się z robotniczego lewactwa któremu się robić nie chciało i tu nic się nie zmieniło i nie zmieni. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

w tym "farmerze" "się cieszą" że Ursus sprzedany choć sami napisali ,że jakaś szemranina kupiła bo jakieś dwoje gołodupców polaczynów i jeden ukr co se ulepili firemkę paręnaście tygodni temu pewnie tylko pod tę POpaprańską machlojkę ;)
https://www.agrofoto.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/ursus-ma-nowego-wlasciciela-kto-stoi-za-firma-ktora-kupila-ursusa,153059.html

no qwa "inwestory po xuju"

pono z militariami mają coś wspólnego bo biurzyno se jakieś wynajęli w budynku gdzie firmy pono ze zbrojeniami coś mające wspólnego też mają biura
to że ukraiński dzik odlał się pod jabłonką to nie znaczy że zalatuje w tym miejscu jabłecznikiem czy choćby nawet chamskim "jabolem na siarze" :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, dysydent napisał(a):

w tym "farmerze" "się cieszą" że Ursus sprzedany choć sami napisali ,że jakaś szemranina kupiła bo jakieś dwoje gołodupców polaczynów i jeden ukr co se ulepili firemkę paręnaście tygodni temu pewnie tylko pod tę POpaprańską machlojkę ;)

Wyczekali moment, bo chętnych wcześniej nie było i wjechali jako zbawcy interesu.

Opublikowano
35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wszystko staje na głowie...to przed końcem świata....już tak kiedyś było., naprawdę...🤭

i co ? był kiedyś ten koniec świata?
to ten teraz który to będzie?

34 minuty temu, mirro napisał(a):

zbawcy interesu

no no, Ten Ursus to już nieboszczyk i to grubo przeterminowny
jaki interes tacy zbawcy

niezłe skojarzenia - fabrykę traktorów przejmują militaryści i to z lotniczymi koneksjami

może nie wyjdzie jak ten ruski kombajn na chińskiej granicy co ostrzelał chinoli i odleciał w nieznanym kierunku

jedno co się zgadza to że ta marka już dawno odleciała i mi to na pranie kasy z ukraińskich przekrętów wygląda na polskich słupach
jak się te polskie współzałożyciele tego... czegoś nazywają? może w necie jaką facjatę wypluje to zobaczymy jak wygląda typowy "słup" w machlojkach biznesowy... che - tam pono jest i baba to jeszcze i słupica xD

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

no qwa "inwestory po xuju"

Jaka firma tacy inwestorzy.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wszystko staje na głowie...to przed końcem świata....już tak kiedyś było., naprawdę...🤭

Nie konkuruj z galanem bo nie masz szans.😆

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

i co ? był kiedyś ten koniec świata?
to ten teraz który to będzie?

no no, Ten Ursus to już nieboszczyk i to grubo przeterminowny
jaki interes tacy zbawcy

niezłe skojarzenia - fabrykę traktorów przejmują militaryści i to z lotniczymi koneksjami

może nie wyjdzie jak ten ruski kombajn na chińskiej granicy co ostrzelał chinoli i odleciał w nieznanym kierunku

jedno co się zgadza to że ta marka już dawno odleciała i mi to na pranie kasy z ukraińskich przekrętów wygląda na polskich słupach
jak się te polskie współzałożyciele tego... czegoś nazywają? może w necie jaką facjatę wypluje to zobaczymy jak wygląda typowy "słup" w machlojkach biznesowy... che - tam pono jest i baba to jeszcze i słupica xD

Szkoda tylko fabryki w dobrym mieście,bo nadal produkuje mimo upadłości dobre przyczepy, rozrzutniki i coś tam jeszcze 

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Słyszeliście kolejny pisior wyjechał na Białoruś i chwali reżim. Słynny pisowski dziennikarz oskarżony o gwałt nie jaki Jakimowicz.

bo on szpieguje ten reżim żeby Jarosław mógł podbić Białoruś jak odzyska władze. To jest chytry plan😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v