Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rudy tak zasłużył się zachodowi że niestety nie będzie siły by go wsadzić.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Tusk napisał że nie wypłaci .

38 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wierzysz mu? 😆

każda reguła ma wyjątki

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..no napisał...

przypomnę że tyczyło to kto jest wiarygodny w ocenie którzy to prawnicy zależni a którzy niezależni

albo coś przegapiłem z wcześniej na forum albo zwyczajnie tym razem ja Ciebie nie zrozumiałem

np Taka sędzia Pawłowicz ( @jarecki się posiłkował Jej przykładem iż literalnie sędzią jest a zatem prawnikiem bezsprzecznie) otóż Ona jest z tych zależnych czy nie a jedynie zależy ocena kogo o to zapytać?

Literalnie to i szatan jest aniołem a co do zależności; "i to jeszcze jak" i czy to oznacza że jest dobrym tym aniołem? ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

Literalnie to i szatan jest aniołem a co do zależności; i to jeszcze jak? i czy to oznacza że jest dobrym tym aniołem?

A czy Judasz miał szansę aby nie wydać Jezusa, skoro taki był plan Boży? Kwestia doby czy zły to raczej z upływem czasu przychodzi. 

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

przypomnę że tyczyło to kto jest wiarygodny w ocenie którzy to prawnicy zależni a którzy niezależni

są też prawnicy uzależnieni i zdaje się że raczej nimi powinniśmy się zająć.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wszyscy w zmowie?🙆

O drogę pytasz?

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

A tobie laryngolog już pomógł?

Czy nadal słyszysz wycie?🤣

No pewnie

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Dwóch sędziów z PO się wstrzymało aby nie doszło do klinczu po wyborach prezydenckich .

Się wstrzymało bo pis ich zastraszył. Kuźmiuk powiedział, zę perswazja pomogła dzisiaj wprost w tv.

1 godzinę temu, nie napisał(a):

tu to raczej psychiatra potrzebny :D 

pamiętasz jak pisałem w październiku żebyś zwiększał zapas wazeliny, miałem rację :D 

zapytaj kolegów z pokoju, napoleona lub winnetou

Wazelina wydymanie o czym ty myślisz? Racji to ty nigdy nie miałeś i nie będziesz miał. Kasę może i pis dostanie ale Nowogrodzki raczej przegra i  nie bezie na co zwalić, ze kasy nie było.

Godzinę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Złodzieje z PO będą uciekać do swoich mocodawców w UE .

Na razie to będą gonić tych uciekających z pisu.

39 minut temu, witejus napisał(a):

Płonna nadzieja😝

Dlatego napisałem może ale raczej w to nie wierzę. Z drugiej strony uchwała PKW z dzisiaj zawiera jakieś zastrzeżenia o jej legalności i legalności SN. I jest odmienna od tej z sierpnia. Ponoć jakieś furtki to daje ale jak pisałem raczej nie wierzę.

28 minut temu, jahooo napisał(a):

Orban sobie zrobi listę ocecności polityków z Polski i tylko będzie ich wymieniał co wybory :D

a nie, ci z PO to będą uciekac do Niemiec, do sponsorów

Będzie wymieniał pisowców za jakieś ustępstwa w UE.

18 minut temu, jahooo napisał(a):

Tu nie będzie żadnych rozliczeń, bo nie może być żadnych rozliczeń, w tych machlojkach tak samo umoczone jest PiS i KO czy PSL.

Już przy tych kupionych dyplomach z uczelni nagle się okazało,że studiowało tam tyle samo notabli z KO co z PiS i nagle temat znikł całkwoicie z portali, cicho sza, nie było sprawy. Teraz sie goni króliczka, a wystarczy, że przed wyborami ktoś wyciągnie niebezpieczny dla obecnej władzy temat i nagle tematem dnia na długie tygodnie staną się wymierające na Madagaskarze pawiany

Studiować mogli to nie było złamanie prawa. Liczy się to kto przedłożył lewy dyplom lub zdobył go w bardzo krótkim nie możliwym normalnie czasie. Jak ktoś chodził na zajęcia normalnie prawa nie łamał. Jak Bosak np.

Jaki to temat niebezpieczny dla obecnej włądzy?

11 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Sylwester Marciniak postąpił zgodnie z Konstytucją i wyrokiem SN .Kalisz to komunistyczny zdrajca , sprzedał by swoją matkę .

To pisior próbował wszelkimi sposobami przeforsować korzystną dla pisu uchwałę rozsyłał jakieś e maile pod omach i inne komedie. A wyrok SN jest nie ważny bo wydany przez nie legalnych sędziów powołanych z naruszeniem prawa.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ciekawy wniosek...

Grzecznie odpowiedziałem byś później nie twierdził że cię atakuję. 

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Co zrobić jak nienawiść mocniejsza od rozumu 😄

A nic. Pójść z kumplami, napierdzielić się , zresetować i jak łeb przestanie boleć wrócić na normalne tory.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, racyl napisał(a):

Co zrobić jak nienawiść mocniejsza od rozumu 😄

Piękne podsumowanie ostatniego roku. Jutro w sylwestra możesz z tego pięknego mema zrobić.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

są też prawnicy uzależnieni i zdaje się że raczej nimi powinniśmy się zająć.

jak? odwyk przymusowy to okrzykną anarchistami, eliminacja czynnika uzależniającego? oj to jeszcze trudniejsze do niemożliwego bo zwykle za potężne

masz może jakieś co z łatwiejszego zestawu?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Piękne podsumowanie ostatniego roku. Jutro w sylwestra możesz z tego pięknego mema zrobić.

A co myliłem się ? Nienawiść na pierwszym miejscu

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

A co myliłem się ? Nienawiść na pierwszym miejscu

Pełna zgoda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v