Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Takiej upolitycznionej stacji i perfidnie kłamiącej jak TVN czy TVP Info to nie ma na całym świecie .

Swego czasu dużo oglądałem AlJazeera. Tam dopiero była jazda.

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Takiej upolitycznionej stacji i perfidnie kłamiącej jak TVN czy TVP Info to nie ma na całym świecie .

Ale pamiętaj że TVN ma bardzo dobre wyniki ogladalności i często góruje nad innymi stacjami 

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

Musze to powiedzieć tym nowym co się obok budują.

Pamiętać trzeba że ludzie którzy uciekają ze wsi to tylko dlatego że nie chcą pracować na roli lub się wstydzą że pochodzą ze wsi. A miastowi budują się na wsi bo mają już dość tego co się dzieje w dużych miastach 

Nieraz sama stwierdzam że lepiej będzie mieszkać na wsi. Cisza spokój czas płynie wolniej inni ludzie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Tak wiem prawica, pis to ludzie wprost święci żadnych grzechów nie popełniają i żywcem do nieba pójdą 😄

weź chłopie coś na wzrok wspomagającego .

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Ale pamiętaj że TVN ma bardzo dobre wyniki ogladalności i często góruje nad innymi stacjami 

Walą tam po PISie i Kościele , księżach a lemingi to łykają .

• Haha 1
Opublikowano

Pamiętać trzeba że ludzie którzy uciekają ze wsi to tylko dlatego że nie chcą pracować na roli lub się wstydzą że pochodzą ze wsi. A miastowi budują się na wsi bo mają już dość tego co się dzieje w dużych miastach 

Nieraz sama stwierdzam że lepiej będzie mieszkać na wsi. Cisza spokój czas płynie wolniej inni ludzie. 

Partycja...czemu mieszkasz wew mieście?

Opublikowano

Nieraz sama stwierdzam że lepiej będzie mieszkać na wsi. Cisza spokój czas płynie wolniej inni ludzie

Łooo to chyba szum wentylatorów ze skraplaczy i dźwięki zespołów sprężarkowych by Ci nie przeszkadzały? Jakby co  to obok jest wolna działka budowlana.

2 minuty temu, racyl napisał(a):

i żywcem do nieba pójdą 😄

A to już może boleć.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Angielską wersję. 

a to nie wiedziałem że taka jest
se może kiedy sam ..."luknę" ?

coś dzisiaj macie tematy spoza horyzontów mojej wiedzy; a to samodojne krowy, a to coś typu "Radia Wolna Europa" tylko w drugą stronę i bardziej "Telewizja Wolna Azja Mniejsza"

ciekawe co jeszcze?

a przy okazji - u mnie biało i pewnie w tym roku będzie chociaż biała Wigilia o nadal pada

Opublikowano
10 minut temu, Takeda napisał(a):

A to mi pasuje Do pisu do KO do nowej lewicy do polski 2050 i najważniejsze do PSL-u

Pasuje ci ktoś mówi kto jest wrogiem . Kilkadziesiąt razy powtarzane fur dojczland itp zrobiło swoje

470475799_482687668183735_6881596210910004792_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

@mirro

Powiem tak mnie nic nie przeszkadza bo zawsze w mieście jest hałas. A to tylko Warszawce ciągle coś nie pasuje. To trawy nie można kosić od ,8 rano bo przecież trzeba się wyspać. W nocy nie można przystanków umyć bo też hałas a co mają to w dzień robić A kiedyś z pianiem koguta stawali i jakoś nikt nie narzekał

Już posiadam działkę nie muszę kupować drugiej. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

JEST film z takim koneserem wsi ,, nowy domek w karkonoszach ''  SIOSTRA MIESZKA PRZY METRZE zacisze , obok jej kupiło dom małżeństwo z centrum stolicy  pomieszkali pół roku i wrócili do centrum , przyjezdzają nieraz na weekend tylko , 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Tak wiem prawica, pis to ludzie wprost święci żadnych grzechów nie popełniają i żywcem do nieba pójdą 😄

weź chłopie coś na wzrok wspomagającego .

Nie sram tak po rządzie jak ty po byłym , niech się wyszumią , wcześniej czy później zaczną się podgryzać bo jest to zlepek kilku partii i są głodni koryt i pieniędzy .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Nie sram tak po rządzie jak ty po byłym , niech się wyszumią , wcześniej czy później zaczną się podgryzać bo jest to zlepek kilku partii i są głodni koryt i pieniędzy .

...i co wtedy nastąpi?

Opublikowano
22 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Na podwórku to i owszem jak to na wsiach, błoto te sprawy. Ale w domach kobietki mają czysto i posprzątane, nie to co u tych pań z miasta brud, syf kiła i mogiła. Robię czasem remonty malowanie itp. 

Z tym się z tobą zgodzę na wsiach kobiety utrzymują porządek bo tak zostały wychowane. A jednocześnie w domach żyje kilka pokoleń. Rzadko kiedy kobieta wyprowadza się że swojego rodzinnego domu. A jeśli tak to bardzo często teściowej się boi i sprząta bo nigdy nie wiadomo skąd przyjdzie łomot. 

Też trzeba  jednak pamiętać że jeśli wyprowadzają się od rodziców którzy wszystko wcześniej za nich robili. To niestety ciężko im wziąć sie samym do roboty. 

Robiąc remonty nigdy nie wiesz skąd pochodzi dana kobieta nie można wszystkich do jednego worka wsypywać. 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

a ta wersja i tak jest ucywilizowana względem orginału 

Parę lat temu chciałem tu wrzucić filmik z tej AL gdzie była egzekucja jakąś szablą kobity we worku zawiązanej, ale mi przeszło. Tam miało to działać odstarszająco na inne. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, racyl napisał(a):

Pasuje ci ktoś mówi kto jest wrogiem . Kilkadziesiąt razy powtarzane fur dojczland itp zrobiło swoje

To ja się ciebie zapytam. A co się zmieniło? Nadal mówią ci kto jest wrogiem, nadal mówią jak masz prawidłowo myśleć, nadal mówią, że jak ich nie popierasz to jesteś totalna opozycja, nadal kradną, nadal obstawiają swoimi wszystko co się da, nadal poprzednicy to złodzieje i oszuści a my przyjechaliśmy na białym koniu by ratować.

Nic się nie zmieniło, nic na nic. A ty jak ta obrażona pannica co ma pustostan w głowie. "Nie ten mnie okłamał i oszukał nie lubię go, tamten też kłamie i oszukuje, ale na złość poprzedniemu będę dawać  d*py temu. 

Wy macie jakiś syndrom sztokholmski, że tak ślepo bronicie obecnej władzy? Właśnie o to chodzi, że tą władzę bronicie, ba chwalicie za to za co narzekaliście i o co krzyczeliście przy poprzedniej.

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 1
Opublikowano
Patrycja2 napisał:

Pamiętajmy że Putin jest zwykłym pracownikiem rządowym z niego taki prezydent jak z ciebie prezydent Polski . Tam od zawsze rządzą ludzie bogaci. Putin to marionetka w rękach najbogatszych Rosjan. 

Ooo proszę Pani. O tym co ruski prezydent chce aby o nim myśleli w jego kraju nie będę pamiętał.

Opublikowano
4 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

A jeśli tak to bardzo często teściowej się boi i sprząta bo nigdy nie wiadomo skąd przyjdzie łomot. 

A w jakim to rejonie Polski taki łomot jest praktykowany? 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

łomot jest praktykowany? 

Nie będę się rozpisywać. Wiem że niektórych domach niestety kobiety starsze piorą, sprzątają , gotują. A młode niestety nawet wody nie podgrzeją na umycie sobie głowy, a już nie wspomnę że nieraz by pięć wybuch z powodu przeciążenia węglem 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v