Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Premier: rząd przyjął uchwałę zakładającą, że wadliwe werdykty Sądu Najwyższego i Trybunału Konstytucyjnego będą opatrzone specjalnym przypisem.

ha ha ha :D 

może sobie nawet przyjąć, że teraz jest lato, tylko to nic nie będzie znaczyć :D 

uchwała źródłem prawa = po-lszewizm

wódz fabryki idiotów :D 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, dsbh napisał(a):

To jest dopiero pierwszy rok tych rządów.

Bo kanalie i tak dalej to chyba każdy słyszał ale w stosunku do kobiet Kaczyński jest staroświecki. Wystarczy

Ja pierdo...e co się odjeba...o , @racyl sprzedali ciebie z butami na 10 lat .

Satelity z koko PODPISALI bez pytania   jak to powiadasz mają większość i robią co chcą .

TRUSKAWKI będziesz uprawiał podczas dobrego snu .  Co powiesz obrońco ...

9 minut temu, racyl napisał(a):

470179523_894105589554810_3567543811219566990_n.jpg

@racyl  sprzedali ciebie co teraz będziesz robił  .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, dsbh napisał(a):

Za głupiego dziękuję ale nie rusza mnie to. Musisz się bardziej postarać. Co do Ukrainy. Myślisz że PO postąpiła by inaczej ?

To co ja myślę nie ma tu nic do rzeczy. Fakt jest faktem: pis otworzył granicę z ukrą i rozjebał rynek. Kropka.

I żadne pisowskie " a gdyby wtedy rządziło po...." tego nie zmieni. Tyle w temacie.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, jarecki napisał(a):

Za dużo Trzaskowskiego słuchasz , ja rozumiem ocieplenie klimatu ale do piekła troche brakuje 

Trzasko... nie słucham. A ile jeszcze brakuje? 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Jak tam galan kondycja ? Ile dzis masz na twoim  psychozometrze?

Psychozę masz dziedziczną i można powiedzieć że zostałeś sprzedany z bytami .

Opublikowano (edytowane)

W kwesti przypomnienia PiS -PO jedno zło to dziś jedni wymyślili nową ustawę ORMO a Duduszenka ja podpisał - jeśli miał by kto watpliwości że te partie się różnią . Powstanie nowa organizacja jak kiedyś ORMO dla cywili , porządku przypilnują , zasygnalizują a w razie stanu wojennego  spałują a podczas wojny ktoś musi robić łapanki rekrutów jak u ruskich i na ukrainie . Oczywiście w TV to będzie tylko mowa jak spakować plecak ucieczkowy , gdzie są punkty zborne do ucieczki podstawianymi autobusami itd. i to jak to mawia tygrysek to wszystko by przestraszyć wroga :) .Będą szkolenia jak uciekać zygzakiem przed granatem , jak kupić łom do plecaka ucieczkowego no i rzecz podstawowa mieć baterie by słuchać propagandy w radiu i wykonywać polecenie .... oni na siłę nas chcą do tej wojny wepchać a potem powiedzą że zrobili co mogli .

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@nie@Wpaw jak skomentujesz to, że bliski współpracownik Dudusia, szef BBN Jacek Siewiera, twierdzi że pod Smoleńskiem była katastrofa a nie zamach ?? W pałacu prezydenckim nie wierzą w bajki Antosia Smoleńskiego ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dobrze wiedzieć Kowalski.

Przecież dochodzi w 2025 r. do wyborów prezydenckich. A zawsze temperatura rośnie przy takich imprezach 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

a co może ? Zdrożało masło to pewnie i potanieje , drogie masło można zastąpić margaryną już to konsumenci przerabiali kilka lat temu .

Bo My musimy być silni i zdrowi,
choćby na skrobi, choćby na skrobi,
Bo My musimy być dziś mniej pazerni,
roślinożerni, roślinożerni.

Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

To co ja myślę nie ma tu nic do rzeczy. Fakt jest faktem: pis otworzył granicę z ukrą i rozjebał rynek. Kropka.

Buahahaha, pis otworzył rynek i rozjebał ceny na całym świecie, najs. Chytruski nie chciały sprzedać po 2 tysie pszenicy, nie chcieli po 1500, to sprzedali po 900, ale dostali darmową kasę od rządu, ba a ilu jeszcze na tym wałki rolników porobiło

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie@Wpaw jak skomentujesz to, że bliski współpracownik Dudusia, szef BBN Jacek Siewiera, twierdzi że pod Smoleńskiem była katastrofa a nie zamach ??

Zakładam foliową czapeczkę🤣

oczywiście, że był zamach pod Smoleńskiem, to oczywiste dla każdego fana teorii spiskowych🤪, ale nie rosyjski, spójrz kto na tym najbardziej skorzystał, że ten samolot tam się rozwalił, na pewno nie rosjanie, za daleko szukasz, patrz na Wawę takie dwie znane ulice, a bardziej budynki na niej i wiele znaczące przez ostatnie lata...

Skuteczny sposób na przejęcie władzy, musisz przyznać

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v