Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Na płaszczyźnie gospodarczej PIS jest na poziomie lewicowości Zandberga. Światopogląd ich prawicą nie czyni chociaż bardzo by tego chcieli tak jak cały ich elektorat któremu wmówili że są prawicą.

PIS się deklaruje chyba jako konserwatysci , konserwatystom gospodarczo bliżej do lewicy niz liberałom 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jarecki napisał(a):

PIS się deklaruje chyba jako konserwatysci , konserwatystom gospodarczo bliżej do lewicy niz liberałom 

Kutfa jeszcze trochę to wszystkie partie będą siedzieć poza gmachem sejmu ,bo PIS posadzicie na lewicy 😁😄😁😄

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
4 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Kutfa jeszcze trochę to wszystkie partie będą siedzieć poza gmachem ,bo PIS posadzicie na lewicy 😁😄😁😄

Ostatnie lata w światowych trendach to liberałowie kontra demokraci ,coraz większą część tortu mają partie nacjonalistyczne w Polsce pod partie nacjonalistyczna podchodzi Konfederacja 

Opublikowano

A w czym oni nacjonalistyczni? 

10 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Kutfa jeszcze trochę to wszystkie partie będą siedzieć poza gmachem ,bo PIS posadzicie na lewicy 😁😄😁😄

PIS to lewica co siedzi z prawej bo na lewej już miejsca nie ma. 

Opublikowano
hubertuss napisał:

l Może jest to trochę schematyczny podział ale na pewno coś w tym jest. Tak czy siak Musk ostro angażując się po stronie Trumpa wzbudził jakieś ruchy anty nawet wśród obecnych użytkowników jego aut. Jak to zjawisko się rozwinie i czy się rozwinie czas pokaże.

No jak? Po staremu. Romek już pisał że Jelon zakłada nowy startup na wodór. Sprzeda akcje i kasa się zgodzi. Nawet pewnie powieli.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

A w czym oni nacjonalistyczni? 

Nacjonalizm to przekonanie o bezwzględnej nadrzędności interesu wspólnoty narodowej nad prawami jednostki i grup, klas społecznych oraz własnego narodu w relacjach międzynarodowych (dążenie do dominacji nad innymi narodami).

Precz z konf .

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Nacjonalizm to przekonanie o bezwzględnej nadrzędności interesu wspólnoty narodowej nad prawami jednostki i grup, klas społecznych oraz własnego narodu w relacjach międzynarodowych (dążenie do dominacji nad innymi narodami).

Precz z konf .

Po co cytujesz coś czego nie rozumiesz? 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

też uwierzyłeś że jesteś prawicowcem? 

Na pewno nie lewicowcem ,ale znając twój tendencyjny tok myślenia i fobie lewicowości odwrócisz " kota ogonem" 😁

Opublikowano

Nie ma tu nic tendencyjnego. Osłony socjalne, dopłaty, zasiłki, zapomogi interwencjonizm państwa , państwo opiekuńcze, sztuczne podnoszenie minimalnej, współpraca z leniami ze związków zawodowych to sa w 100% lewicowe postulaty i zachowania.

Opublikowano

hubertuss napisał:

Ale socjalnie pis to jednak lewica jest.

Mentalnie niby dlaczego nie? Uważali się za pokrzywdzonych np przez niemca i dlatego się o siebie zatroszczyli...

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie chce mi się rozkminiać kto zgiął kto popełnił samobójstwo. I jaki w ogóle miał związek z samym lotem do Smoleńska i samym wypadkiem. Wiem, ze jakiś gość z JAK 40 który wylądował powiedział im przez radio, ze możecie spróbować czy coś takiego nie wiem czy to on popełnił samobójstwo. Ale jak on to mógł mieć jakieś wyrzuty sumienia. Nie kojarzę tych ludzi i nie snuł bym tu jakichś fantastycznych teorii spiskowych.

Piloci faktycznie zeszli poniżej 100 m wysokościomierz faktycznie był źle ustawiony faktycznie była mgła gdzie pilot nie widział pasa. CO to znaczy sms zaraz po katastrofie. Minutę po go rozesłali godzinę dzień czy tydzień?

To byli ważne osoby w śledztwie.  No ale widzę że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz, przekazujesz tylko to co w tv powiedzieli. 

Opublikowano
andrzej78 napisał:

15 minut temu, jacus napisał(a):

Wykształcenie podstawowe a wyniki wyborów

• PiS - 63,7 proc.
  • KO - 15,6 proc.
  •  

Czyli podstawówka ukończona czy nieukończona?

To nieistotne albowiem każdy adept szkoły wyższej bez wyjątku misi to wykształcenie posiadać zatem pasują nawet i doktory.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Nie ma tu nic tendencyjnego. Osłony socjalne, dopłaty, zasiłki, zapomogi interwencjonizm państwa , państwo opiekuńcze, sztuczne podnoszenie minimalnej, współpraca z leniami ze związków zawodowych to sa w 100% lewicowe postulaty i zachowania.

No ale tego wszystkiego nie wprowadził PIS , wiele z tych rzeczy zostały wprowadzone na przełomie kilkudziesięciu lat przez różne frakcje polityczne . 

Opublikowano
23 minuty temu, Ulman napisał(a):

Po co cytujesz coś czego nie rozumiesz? 

2 lu 3 lata temu wpada @Ulman napisał tak WITAM SZLACHTĘ . Myśli że jest szlachcicem kto cię tak skrzywdził ?.

Konfederacja Korony Polskiej (KKP, Korona) – polska skrajnie prawicowa partia o charakterze monarchistycznym, tradycjonalistycznym, reakcjonistycznym, nacjonalistycznym i eurosceptycznym .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v