Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

tak tak morskie oko jest nad morzem a jastrzębia góra jest w górach jak sama nazwa wskazuje 

no a ty jesteś zdeklarowanym prawicowcem o lewicowych poglądach 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

A kto nie kradnie? Najpierw tamci nachapali się i swoje rodziny 8lat teraz ci się nachapia i swoje rodziny, później będzie pewnie zmiana i tak w kółko, a ty, my podniecamy się jakimiś szotami i jesteśmy golodupcami oni w jedną kadencję tyle mają co my przez całe życie. Ty byś był przy korycie to byś nie kradł? Jasne😂

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

A kto nie kradnie? Najpierw tamci nachapali się i swoje rodziny 8lat teraz ci się nachapia i swoje rodziny, później będzie pewnie zmiana i tak w kółko, a ty, my podniecamy się jakimiś szotami i jesteśmy golodupcami oni w jedną kadencję tyle mają co my przez całe życie. Ty byś był przy korycie to byś nie kradł?

Dlatego nie pójdę już na żadne wybory po za samorządowymi

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Dlatego nie pójdę już na żadne wybory po za samorządowymi

No nie mów że na Rafalka nie zagłosujesz? Pizza ma być, może i ja wpadnę może mi krasnale postawią na wsi😂

7 minut temu, Ulman napisał(a):

nie odchodź od tematu. Poctawowy dziś temat to twoje nieuctwo.

Dejta spokój każdemu się zdarza. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

zdarza się ale nie aż tak. To jest kalectwo

E tam, znam ludzi całkiem spoko sa a jak pisze SMS to byk na byku aż w oczy kole. 

Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

No nie mów że na Rafalka nie zagłosujesz? Pizza ma być, może i ja wpadnę może mi krasnale postawią na wsi😂

Na sikorskiego może i byłem poszedł ale na rafałka nie !

Rafałek to tak jak reszta potencjalnych kandydatów pis .

Nawrocki to taki duduś 10 lat temu . pojeździ, spotka się z ludźmi w piekarni przy bieganiu a potem bedzie jak duduś

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Na sikorskiego może i byłem poszedł ale na rafałka nie !

Rafałek to tak jak reszta potencjalnych kandydatów pis .

Nawrocki to taki duduś 10 lat temu . pojeździ, spotka się z ludźmi w piekarni przy bieganiu a potem bedzie jak duduś

Ja na Sikorskiego w życiu bym nie zagłosował, taki komunista żona amerykanka syn w armii USA. W Polskiej pewnie go nie chcieli 😂🤔

8 minut temu, Ulman napisał(a):

poctawa to durzo sie uczyć. Sukces murowany

Może dysortografia, jajcarz jesteś😁

Opublikowano
21 minut temu, Wpaw napisał(a):

Biorąc pod uwagę to co Rafałek mówi , to jeszcze ornat ubierze i na mszę ( ....) będzie dzwonił .😆😁

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Biorąc pod uwagę to co Rafałek mówi , to jeszcze ornat ubierze i na mszę ( ....) będzie dzwonił .😆😁

To właśnie politycy ludzie bez honoru, powiedzą, zrobią wszystko aby wygrać a później będzie po staremu. Ściąganie krzyży parady LGBT 🏳️‍🌈 itp. zastanawia mnie tylko skąd on ma takie poparcie? Czy ludzie już do końca zbaranieli🤔😂

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ja na Sikorskiego w życiu bym nie zagłosował, taki komunista żona amerykanka syn w armii USA.

To są wady że ktoś ma żonę z innego kraju a syn jak ma podwójne obywatelstwo to może sobie wybrać w której armii czy dróżynie chcę grać ?

Kiedy jeszcze kaczyńscy mieli rozum w głowie to właśnie dzięki nim sikorski zaistniał w polityce

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

To właśnie politycy ludzie bez honoru, powiedzą, zrobią wszystko aby wygrać a później będzie po staremu. Ściąganie krzyży parady LGBT 🏳️‍🌈 itp. zastanawia mnie tylko skąd on ma takie poparcie? Czy ludzie już do końca zbaranieli

Poparcie ma bo ludzie mają dość straszenia lgbt, krzyżami i zmuszaniem do religii katolickiej.

Jakby nie mieli dość PIS to PO i trzask nie mieliby poparcia

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

To są wady że ktoś ma żonę z innego kraju a syn jak ma podwójne obywatelstwo to może sobie wybrać w której armii czy dróżynie chcę grać ?

Kiedy jeszcze kaczyńscy mieli rozum w głowie to właśnie dzięki nim sikorski zaistniał w polityce

Słyszałeś wypowiedzi tej pani? To tak jak z Podolskim? Na starość poczuł sentyment do górnika Zabrze? 

Każdy tak się śmieje z kaczorów oni ci krzywdy nie zrobią, gorzej bałbym się tuska

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Wpaw napisał(a):

Każdy tak się śmieje z kaczorów oni ci krzywdy nie zrobią, gorzej bałbym się tuska

Za kilka lat powiedzą ,cytując klasyka " bo to zła KO....alicja  była ' 😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano

A co podolski osiągnąłby z górnikiem zabrze ? 😄 pewnie tyle co lewandowski ze zniczem pruszków 😄.

kaczory swoje lata świetnosci mają już dawno za sobą. to co prentują to zasługuje na mniej poparcia niż konfederacja.

Popierają ich ludzie którym można wszystko wmówić

Opublikowano
2 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Za kilka lat powiedzą " bo to zła K....Oalicja  była '

Jakby coś byłoby dobre to ludzie nie głosowaliby na po, trzecią drogę i lewicę . Nawet propaganda na szeroką skalę nie pomogła 😄. Może jakby poszukali w sobie przyczyn i wsłuchali się w głos społeczęństwa to dzisiejsza koalicja nigdy nie doszłaby do władzy

Ludzie stali przede wszystkim w kolejkach do lokali wyborczych nie po to żeby uwierzyć tuskowi tylko wywalić kaczyńskiego z fotela

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v