Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Myślisz że za dumpingową stawkę robisz?  🤣

Yyyyyy a jeśli wszyscy tu za pożytecznych ....... robimy? Tak mnie naszło😂

Opublikowano

pos raczej nikomu nie zaplaci, przeciez nie maja kasy 🤕 swiety donald dozyna watahe, mozna sie bylo tego spodziewac. jakis sondaż robili, najbardziej zaufany to duda ,trzaskowski, a najmniej rudy i 🦆😂

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mi nikt nie płaci, za free 😔

Jesteś pożyteczny?🤣

Teraz, mirro napisał(a):

Yyyyyy a jeśli wszyscy tu za pożytecznych ....... robimy? Tak mnie naszło😂

O masz, tego samego porównania użyłeś🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale może tam dobrze płacą to za dobrą stawkę też mogę zacząć wklejać te PiSowskie kocopoły xD 

Nie możesz. Podobno Pan Kaczyński bezpardonowo wtargnął był do internetu i przy pomocy Pana ( uwaga bo bardzo trudne polskie nazwisko) Fogla, rozprawił się celnymi wpisami z miłościwie panującymi. Czyli nie możesz, bo sami już nadążają z produkcją i udostępnianiem.

• Haha 1
Opublikowano

Czy nie zastanowiło Cię dlaczego "Ostatnie Pokolenie" którego celem podobno jest wywarcie presji na politykach nie blokuje Sejmu tylko ulice, utrudniając życie normalnym obywatelom?
Czy nie zastanowiło Cię dlaczego protestując tworzą wielokilometrowe korki które zwiększają emisję spalin, a więc mają skutek odwrotny do tego do czego podobno dąży "OP"?
Czy nie zastanowiło Cię dlaczego "OP" jest coraz częściej zapraszane do telewizji, aby udzielać wywiadów?
W Niemczech Ostatnie Pokolenie jest uznane prawomocnym wyrokiem za zorganizowaną grupę przestepczą, w Polsce w Warszawie miasto udostępnia im 160m2 lokal dla prowadzenia ich działalnosci.
Więcej informacji w komentarzach⬇️

Teraz, Ulman napisał(a):

jak to "ciebie" ? Ty robisz to specjalnie czy jesteś nienormalny? 

mi wydaje się ze ty jesteś j**niety ale to mocno ... 

https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-ostatnie-pokolenie-ratusz-nie-wypowie-umowy-aktywistom-st8211719?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0ZYZhNfX7DDVqsTi3yjUNhlPmxyQT6rOGlqPWiIJUzQiFeYNBPilZqwvE_aem_d5QSf2RrgQrTPZ05viqSCQ

https://www.dw.com/pl/wyrok-sądu-ostatnie-pokolenie-grupą-przestępczą/a-67532421

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A może ty jesteś pożyteczny ?? 

Liczę na to że ktoś kiedyś mi powie, pomogłeś, pożyteczny byłeś, zostawisz po sobie coś więcej niż kupkę gnoju🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

mi wydaje się ze ty jesteś j**niety ale to mocno ... 

tobie każdy normalny człowiek będzie się taki wydawał. 

Spróbuj też opanować poctawy logiki i ekonomii to będziesz się do czegokolwiek nadawał.

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Liczę na to że ktoś kiedyś mi powie, pomogłeś, pożyteczny byłeś, zostawisz po sobie coś więcej niż kupkę gnoju🤣

Iiiii tu odkryłeś wielką tajemniczą tajemnicę z rodzaju tych tajemniczych, Odkryłeś ( dla dużej częśći narodu oczywiście) dlaczego na grobie Pana Jaruzelskiego generałem zwanego widnieje jedno słowo "Żołnierz". A to z tego powodu aby nie kojarzył się z niczym innym. 

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

na grobie Pana Jaruzelskiego generałem zwanego widnieje jedno słowo "Żołnierz".

a powinno być: sołdat

Opublikowano
7 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Co to takiego " poctawy" ?

Roman niech ci wyjaśni.

3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

a to może do bez orki i tak by sie opłacało brak orania poctawowych wykonywania upraw ... bardzo durze wzięcie na to jest wiec usługach ci się spłaci 

Opublikowano

szczerze panowie, to wyśmiewanie przypomina mi podstawowke. zalosne i nie przystoi, w koncu jestescie przedstawicielami swiata nauki, oswiecenia. przeciez lewa strona polityki to postępowość, nowoczesność, odrodzenie. takie osoby kieruja sie intelektem, przewyższają w kreatywności ludzi konserwatywnych. powinniście byc nad tym wszystkim 😎

Opublikowano

tak tak morskie oko jest nad morzem a jastrzębia góra jest w górach jak sama nazwa wskazuje 

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Zawsze w pisie tak było że czym głupszy tym lepszy i mają sukcesy na tym polu

Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

szczerze panowie, to wyśmiewanie przypomina mi podstawowke. zalosne i nie przystoi, w koncu jestescie przedstawicielami swiata nauki, oswiecenia. przeciez lewa strona polityki to postępowość, 😎

A nawet rewolucjonizm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v