Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Ciekaw jestem co dał w zamian ?

Pewnie Rzeszów

Widzieliście jak Nawrocki nie radzi sobie z dziennikarzami jak zadawali mu pytania a on z pretensjami. Horała musiał go bronić. A były to proste pytania o poglądy w wielu sprawach.

Opublikowano
16 minut temu, jahooo napisał(a):

tylko że niemcy sa mniejszością we własnym kraju

z tą "historią zataczającą koło" miałem na myśli fakt, że znów będziemy musieli bronić się przed islamem

nie  wiem z kim sie na rozum wymieniles ale to nie byl dobry interes...

sprawdz dane a potem pisz ...

13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W latach 20-tych i 30-tych w Niemczech też była mniejszość, tyle że żydowska, prawdziwi, aryjscy niemcy poradzili sobie i z tą mniejszością, i Polskę nieźle poturbowali ...

w  III rzeszy bylo mniej zydow niz na wegrzech nie wspominajac o polsce.. dzisiaj  jest ich chyba wiecej .

Opublikowano

Ta konferencja wyglądała żenująco. Dziennikarze byli różni z różnych stacji a on miał pretensje, że go pytają powtarzał, że jest niezależny i na pytani odpowie później tak jak później przedstawi swoje poglądy których chyba jeszcze nie zna. Przed dziennikarzami bronił go polityk pisu. No i na koniec starali się odejść. A dziennikarze za nimi. Żenada.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pewnie Rzeszów

Widzieliście jak Nawrocki nie radzi sobie z dziennikarzami jak zadawali mu pytania a on z pretensjami. Horała musiał go bronić. A były to proste pytania o poglądy w wielu sprawach.

Rudy daje rady .

Tak wygląda patologiczny kłamca,zobaczcie jak to jest zmontowane amatorka żeby przykryż brak pomocy dla powodzian nagle wziął się za budowę CPK .

https://www.facebook.com/100004482612022/videos/2450070112051461

• Haha 1
Opublikowano

image.png.cc3bfd2f34537c8c8cf631d461720c2f.png

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem czy to nie jest fejk. Hołownia chyba nie ma ukończonych studiów a więc nie mógł robić MBA.

widać co ty oglądasz .. tylko słuszna prawda prawda tak ciemna jak rudy 

https://www.pap.pl/aktualnosci/holownia-o-zarzutach-dla-sutryka-takie-sprawy-rozstrzyga-sad-nie-jest-sprawa-polityczna

https://www.newsweek.pl/polska/polityka/szymon-holownia-studiowal-na-collegium-humanum-rektor-uczelni-lubil-sie-nim-chwalic/w22rqdd

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pewnie Rzeszów

Kością niezgody w tej kwestii była rozbiórka pomnika UPA i tutaj raczej szukałabym pola do ustępstw ze strony Sikorskiego.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
44 minuty temu, jahooo napisał(a):

to zależy, z której strony mają nas atakować, ja tam niemcom nie dowierzam, jeszcze kilka lat i nie wiadomo, jaka opcja dojdzie u nich do władzy, jak islamiści, to będzie nieciekawie

kiedyś broniliśmy zachodniej europy przed islamem, a niedługo będziemy musieli bronić się przed islamem z zachodniej europy, historia zatacza koło

Co się dzieje , wyczuwam nie pokój w twej duszy .

Po co się zamartwiać co będzie kiedyś co ma być to i tak będzie .

Ważne  co dziś jest . 

Rzepak potaniał o 50 zł .

Teraz z Tuskiem będą bronić Ukrainy słyszał czytał .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

co ma być to i tak będzie .

To po co się produkujesz jak żadnego wpływu na przyszłość nie masz, bo i tak ma być co będzie...😆

Teraz, Roman176 napisał(a):

też nosi brodę

Po co?

Też jak kto?

Jak twoja?

No dziwny masz gust....bardzo dziwny...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roman176 napisał(a):

Pierwszy link jest o Sutryku a nie o Hołowni. Natomiast to co napisano w drugim to raczej lipa ponieważ Hołownia wg oficjalnych ino ale również tego co mu wypominali nie raz politycy pisu ma tylko maturę i nie ukończone studia wyższe. Studiował ale nie złożył pracy i nie obronił jej. Roman nieuku bez magisterki nie można robić MBA. Znowu życie zadrwiło z ciebie boleśnie ktoś zrobił cię w wała po raz kolejny. 

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v