Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał(a):

miruś Głubczyce mają 12/14 tyś ha top farms ... i tak kietrz bedzie miał z tego 2tyś ha bo rolnicy nie bd w stanie wszystkiego wziąć t

Ale zacytowałem Ci rolnika ( chyba) co Kietrz stawia za przykład walenia w ciula z oddaniem ziemi. To ja się pytam, czy to dobrze? Czy może facet powinie piznąć się łopatą w baniak?

Opublikowano (edytowane)

32 minuty temu, galan99 napisał(a):

image.png

A to nie państwo średniowieczne leżące w R...  między Morzem Bałtyckim a Syberią 

@andrzej78Jakoś tego nie zauważyłam aby tu się czaili lepsi  głebsi  i wogólę naj...  Polityka to co innego tam jest każdy w innym wydaniu jedni grubsi, lżejsi, mniej lub bardziej inteli.. Jest w czym wybierać. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)

niestety, jesli ktos tutaj na forum napisze zle o trzaskowskim, badz innym bozyszcze PO, zostanie zwyzywany, nazwany idiota, polmozgiem, debilem, niewyksztalciuchem. wynika ,ze nie wolno nam sie wypowiadac na temat konkretnych politykow, jesli ich skrytykujemy bedziemy polmozgami?! dlaczego ja nikogo nie obrazam, jesli ktos krytykuje np. nawrockiego? prawdopodobnie nie mam mozgu i nie potrafie tak dobrac slow, by wystarczjaco kogos obrazic?! moze wyznawcy unijnego lewactwa npaiszecie co nam wolno a czego nie??? no i oczywiscie panstwo nigdy nie napisaliscie nic zlego na kaczynskiego, poniewaz wasz intelekt jest tak ogromny, ze slow jakich uzyliscie my nie zrozumielismy, a byly zapewne kulturalne?!

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

niestety, jesli ktos tutaj na forum napisze zle o trzaskowskim, badz innym bozyszcze po zostanie zwyzywany, nazwany idiota, polmozgiem, debilem, niewyksztalciuchem. wynika ,ze nie wolno nam sie wypowiadac na temat konkretnych politykow, jesli ich skrytykujemy bedziemy polmozgami?! dlaczego ja nikogo nie obrazam, jesli ktos krytykuje np. nawrockiego? prawdopodobnie nie mam mozgu i nie potrafie tak dobrac slow, by wystarczjaco kogos obrazic?! moze wyznawcy unijnego lewactwa npaiszecie co nam wolno a czego nie??? no i oczywiscie panstwo nigdy nie napisaliscie nic zlego na kaczynskiego, poniewaz wasz intelekt jest tak ogromny, ze slow jakich uzyliscie my nie zrozumielismy, a byly zapewne kulturalne?!

Sam piszesz o kimś kogo nawet nie znasz, że ma pusto w głowie tylko dlatego, ze ci nie pasują jego poglądy a teraz żale tu wylewasz jak to tu wyzywają. 

Opublikowano
56 minut temu, mirro napisał(a):

Ale zacytowałem Ci rolnika ( chyba) co Kietrz stawia za przykład walenia w ciula z oddaniem ziemi. To ja się pytam, czy to dobrze? Czy może facet powinie piznąć się łopatą w baniak?

nie dobrze bo pewnie coś kombinują oddają ziemie jak Niemcom i francuzom 

37 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

moze wyznawcy unijnego lewactwa npaiszecie co nam wolno a czego nie??? no i oczywiscie panstwo nigdy nie napisaliscie nic zlego na kaczynskiego, poniewaz wasz intelekt jest tak ogromny, ze slow jakich uzyliscie my nie zrozumielismy, a byly zapewne kulturalne?!

ja ci powiem co wolno .. na przykładzie @hubertuss  sra tu od rana do wieczora ktoś zapowiada ze coś sprzeda to kwiczy ze propaganda pisowska itp.. za 2 miechy rudy zapowiada sprzedaż  tak dobrze bo nas ruchali itp  

takie bezmózgowie 

17 minut temu, hubertuss napisał(a):

Sam piszesz o kimś kogo nawet nie znasz, że ma pusto w głowie tylko dlatego, ze ci nie pasują jego poglądy a teraz żale tu wylewasz jak to tu wyzywają. 

dzięki ciebie mój dziadek jeszcze żyje ... 

• Haha 1
Opublikowano

hubertus umiesz czytac ze zrozumieniem? powaznie sie pytam, poniewaz ja napisalem to o trzaskowskim!!! nie o tobie!!! trzaskowski nawet nie wie kim jestes, ma cie tak samo w d...e jak mnie. natomiast ty ublizasz nam , wprost !!! taki pies tuska jestes, nic z tego nie masz a ujadasz🤔

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Żeby cię czytać ze zrozumieniem zacznij pisać ze zrozumieniem. Nie ważne o kim napisałeś nie ważne, że on mnie czy ciebie nie zna. Ty prezentujesz moralność Kalego. Kali ukraść dobrze, Kalemu ukraść źle. Innymi słowy ty obrażasz dobrze ciebie obrażają źle.

Ujadasz to tutaj na razie ty. Bo się żalisz na to co innym robisz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

polityk jest osoba pobliczna, mozna o nim sie wypowiadac, opiniowac, krytykowac. ja nie jestem taka osoba, ani ty nie jestes. ja ciebie jednak nie obrazam, ty mnie i innych tak. poczytaj sobie co ci wolno a czego nie! nadmienilem rowniez, ze ty rowniez obrazasz na forum kaczynskiego! a czy tym zyskujemy prawo do obrazania ciebie? to co sobie wyobrazasz na temat prawa, to sa brednie. nie dzierzysz prawa samosądu, nie obrazaj kogos kto krytykuje polityka. polityk ma wpisane to w ryzyko zawodowe. jesli ci sie to nie podoba nie wchodz na forum, nie musisz. na razie to forum jest bez kontroli, ale hejtowanie, ublizanie sprowadzi na administratora/wlasciciela kłopoty. prawo to prawo, nie ma w nim miejsca na wlasne widzimisie. uszanuj swoich rozmówców, bo nikt cie tu nie obraza, a ty robisz to nagminnie!

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Roman176 napisał(a):

ale co jak co nie mogę spać z ciekawości , @jacus powiedz mi ile zalewałeś ten obciążnik ? i czemu w zetorze ściągasz na wiosnę obciążnik a swój nosisz cały rok ?   

romus nie pij tyle.. a w nocy nie mysl o mnie tylko o robocie. niedlugo bed was zwalniac za nierobstwo.

Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał(a):

powiedz mi ile zalewałeś ten obciążnik ? i czemu w zetorze ściągasz na wiosnę obciążnik a swój nosisz cały rok ?   

Jedni rzeźbią kaloryfer inni bojler.😁

Opublikowano (edytowane)

Ładnie się żarli z Lichocką w Republice o kasę. To co nakradli gdzieś się rozeszło. I teraz nie ma na politykę.

Tak się zaorali dwaj pisowscy łgarze Mazurek I Stanowski. Nazmyślali na Kierwińskiego a teraz przepraszają.

Gc-WV1cW0AAojFP.jpg

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v