Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I już smutni panowie do Ciebie jadą. Szósta rano to godzina zero. Wywrotowcu antypaństwowy🤣

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nie otwierałem, alewychodzi że to  zagrywka taktyczna. Gdyby był to kandydat pisu to by go znał, ale obywatelskiego nie kojarzy🤣 I to przemawia na jego korzyść

A takie cwane....heee..🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

ja juz ogrodzenie mam pod pradem. 

co roku szczepai z samolotu wiec wscieklizny nie ma.

Dwa razy do roku chyba zrzucają. Ostatnio przy balkonie mi zrzucili ale nieskorzystałem🤣

Opublikowano

@Roman176 Patrzaj co się dzieje.

https://www.farmer.pl/prawo/nieruchomosci/dlaczego-grunty-z-wielkich-dzierzaw-nie-trafiaja-do-rolnikow-bo-wracaja-do-spolek-konflikt-o-ziemie-odzywa,154343.html

"-Panie ministrze, 2900 ha po spółce Top Farms, które miały trafić do Kombinatu Kietrz tylko na jeden sezon, ponownie są obsiewane - mówi w nagraniu Ognisty. -Nie dotrzymujecie słowa. Panie mistrze Siekierski, panie ministrze Kołodziejczak, dlaczego grunty które miały trafić do rolników są nadal obsiewane przez Kombinat w Kietrzu? Dlaczego ziemia nie trafia do rolników indywidualnych, którzy czekają na tą ziemię od 30 lat? "

Oszalałe chłopy chcą wydrzeć ziemię Twojemu ulubionemu kombinatowi. Zaiste godzi się tak? Co Ty na to? Na koń nie wsiadasz, za szablę nie chwytasz?

Opublikowano
41 minut temu, nie napisał(a):

zauważyliście jak wyznawcom tuska puszczają nerwy?

@Siedzacybyk nic @hubertussowi nie zrobił, napisał tylko coś o trzaskowskim, a ten go zwyzywał

ja nie zrobiłem nic @Tomasz0611 , nabijałem się tylko z rządu, a ten mnie zwyzywał od najgorszych

klasyczne przykłady zachowań sekciarskich

tusk mial być taki ładny, niemiecki, miało być tak pięknie, a jest tylko dymanie w dupsko :D  tvny ładują ich codziennie nienawiścią i później zawory im nie trzymają :D 

Wy aniołki wiadomo.😄 A co do tego komu puszczają nerwy to widać po twoich komentarzach i po agresji. NO i to dymanie w dupsko już któryś raz piszesz. Głodnemu chleb na myśli?

Opublikowano (edytowane)

Wyborcy KO-Lewicowe nawracajcie jak towarzysze popierają Rafała .

Mądrości Rafała .

Hasło nadal aktualne po co w Polsce jak jest w Berlinie .

https://www.facebook.com/reel/934413002084836

https://www.tiktok.com/@ruda.wrona/photo/7441165043296668930?_d=secCgYIASAHKAESPgo8e6hMGNb5KxBY%2BCmRCTL4dy52f5Cg%2BJ%2FlZmq4DmyHj5y7GxDOgvgdJz8NL%2FWy4LL4SrYcXgMzO66mLroSGgA%3D&_r=1&

image.png.200ed64d5b3b6074a103f4f630f8efcf.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

@nieA co to ma do tego że UW organizuje. Każdy ma prawo zapisać się do programu niezależnie od politycznych powiązań ani wyznania politycznego. Bez przesady nie myśli się tylko jednym torem. 

@12Pafnucy dobrze zadałeś pytanie. Tylko że osoby co poniektóre myślą tu  jednym torem. Nie wychodzą poza swojej skorupy. Więc nie dostanie się innej odpowiedzi jeśli UW to jedna partia. 

Każdy ma swoje zdanie ale czy jedna partia czy druga dołki ma wykopane na cmentarzu i kiedy do nich będzie musiała się udać. Zobaczymy tylko kiedy to się stanie i w jakich okolicznościach 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
48 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Człowieku, nikt Cię tu nie musi wyzywać, każdy wie że jesteś wyznawca sekty PiSuaru ... To Tobie puszczają nerwy, plucie,szczucie, a tu prezydent nie wie jak się nazywa kandydat popierany przez jego obóz xD

Kiedyś tu był taki @Denver czy jakoś tak, też wklejał te swoje głupoty, wy chyba jesteście opłacani z tej samej siedziby, ile od posta wam płacą ??

Ty wyznawcą sekty koalicji PO i takie życie 🤷

inbound6101450322620624057.jpg

Opublikowano

tak się jawnie kradnie w Polsce wyprowadzanie kasy przez spółki  

Kapitał ma narodowość!🇩🇪💶⚒
Zgadnijcie kto jest właścicielem AT Kearney Sp. z o.o., firmy który ma pomóc zrestrukturyzować JSW?🤔
Przypominamy wyniki finansowe Jastrzębskiej Spółki Węglowej:
✅ 2023r. zysk 1 mld zł
❌ 2024r. 6,37 mld zł straty za pierwsze III kwartały.
Uśmiech.

image.png

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, mirro napisał(a):

@Roman176 Patrzaj co się dzieje.

https://www.farmer.pl/prawo/nieruchomosci/dlaczego-grunty-z-wielkich-dzierzaw-nie-trafiaja-do-rolnikow-bo-wracaja-do-spolek-konflikt-o-ziemie-odzywa,154343.html

"-Panie ministrze, 2900 ha po spółce Top Farms, które miały trafić do Kombinatu Kietrz tylko na jeden sezon, ponownie są obsiewane - mówi w nagraniu Ognisty. -Nie dotrzymujecie słowa. Panie mistrze Siekierski, panie ministrze Kołodziejczak, dlaczego grunty które miały trafić do rolników są nadal obsiewane przez Kombinat w Kietrzu? Dlaczego ziemia nie trafia do rolników indywidualnych, którzy czekają na tą ziemię od 30 lat? "

Oszalałe chłopy chcą wydrzeć ziemię Twojemu ulubionemu kombinatowi. Zaiste godzi się tak? Co Ty na to? Na koń nie wsiadasz, za szablę nie chwytasz?

miruś zluzuj trochę majty ...... trochę szczegółów banda złodziei która teraz rządzi to najwięksi idioci jaki mogli by być   a mianowicie kowr nie odebrał jeszcze ziemi i zasobów majątków trwałych bo są odremontowane zainwestowane zmodernizowane .. a ci chcą do stanu w latach 90 czyli mają robić z majątku trwałego ruinę z lat 90 chcieli oddać za darmo suszarnie magazyn itp   

to są grunty image.png.c4fced12b6a7ebb237b41f60443b50ee.png

image.png.549183ddbb24866685a5fc5e7fe12e41.png

WAŻNY KOMUNIKAT
Decyzja o przywróceniu obiektu magazynowego Piotrowo Pierwsze do stanu z okresu zawarcia dzierżawy to dla nas ogromny cios.
Polecenie OT KOWR  dotyczące usunięcia wszystkich urządzeń, które nie są ujęte w wykazie środków trwałych KOWR, to nie tylko formalność – to decyzja, która odbiera lata pracy naszego zespołu, modernizacji i wysiłku, jaki włożyliśmy w rozwój tego miejsca.
Przez dekady nasi pracownicy dbali o ten magazyn, korzystali z urządzeń, które teraz musieli własnoręcznie zdemontować. Magazyn został pozbawiony serca, które niezawodnie służyło aż do ostatnich dni.
To, co wspólnie zbudowaliśmy przez lata, zniknęło na mocy jednej decyzji. Te urządzenia nie były jedynie narzędziami – stanowiły świadków naszej codziennej pracy, przyczyniały się do efektywności i stabilności tego miejsca. Strata jest niepowetowana i dotknie wszystkich – nas, naszych partnerów, lokalną społeczność, a także umniejszy potencjał produkcyjny obiektu dla kolejnych dzierżawców.
Sytuacja ta dotyczy nie tylko magazynu , ale również pozostałych obiektów użytkowanych przez nasze gospodarstwo, takich jak inne bazy magazynowe czy fermy bydła.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał(a):

miruś zluzuj trochę majty ......

Roman, ale ja nie chcę żebyś do mi do majtek zaglądał.image.png.41443ee5dab2f182f4668296f49d3ebd.png Pytam tylko czy to dobrze aby polskiej spółce jaka jest Kietrz( i to na dodatek perle w koronie holdingu żywnościowego) zabierać ziemię. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

@12Pafnucy oj ciężka sprawa z tym człowiek  który już ma za pazuchą oskarżenie o mobbing na pracownikach, niewyparzony język. Niechęć do przyjmowania rad , ani chęci współpracy z innymi ludźmi 

Edytowane przez Patrycja2
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

Pytam tylko czy to dobrze aby polskiej spółce jaka jest Kietrz( i to na dodatek perle w koronie holdingu żywnościowego) zabierać ziemię. 

miruś Głubczyce mają 12/14 tyś ha top farms ... i tak kietrz bedzie miał z tego 2tyś ha bo rolnicy nie bd w stanie wszystkiego wziąć taka była umowa od zawsze  

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

@nie

@12Pafnucy

Każdy ma swoje zdanie ale czy jedna partia czy druga dołki ma wykopane na cmentarzu i kiedy do nich będzie musiała się udać. Zobaczymy tylko kiedy to się stanie i w jakich okolicznościach 

O...tak dalekosiężne nik nie wybiega , a gdyby nawet ,to śmiem twierdzić, że zarówno na scenie politycznej jak i na  tym forum jest wielu osobników których dołki należałoby uznać,za lepsze głębsze i w ogóle naj..😁

Edytowane przez andrzej78
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v