Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 24.09.2024 o 19:57, Ulman napisał(a):

a co mnie obchodzi gaz ? Ja się ciebie pytam ile w cenie gotowego paliwa stanowi koszt baryłki. Rozumiesz pytanie?

buraku gaz jest potrzeby do pędzenia ...... chcesz mi pisać ze jak na biedotę mamy największe obciążenia podatkami paliwa  

image.png

czyli prostaku Czechy mają większy podatek o 0,3 % a mają taniej wiec buraku jak to wytłumaczysz wyborco rudego | ? 

oczywiście to jest ON 

tu benzyna 

Podatki w cenie benzyny 95

image.png

image.png

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

6 minut temu, binek napisał:

.....że rewolucja pożera swoje dzieci

Miarą zidiocenia naszego społeczeństwa jest to że gdy jakiś pismak skrytykuje premiera w publicznej telewizji to uznaja to za straszliwy występek. PIS ludzisków tak przyzwyczaił że władzy trzeba wchodzić po palcu do d*py i  nie ma od tego odstępstwa.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Romek, a co ten wykres przedstawia, bo nic nie jest opisany, o średni %% księżycówki pędzonej w danym kraju chodzi czy o co ? 

ile jest podatku w cenie litra .......... wyborcy rudego powinni oczy otworzyć jak są ruchani 

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Co ty z tym pierdlem ? ci z pis przelewali kasę na własne konta ? jeśli robili to mądrze to nie mają papug od tego . Przypomnę ci jak kradli działacze PSL o SLD i PO nie zapomnę . Partia Oszustów i Złodziei .

konkrety kto kradł i kogo PiS wsadził ..przypomnij ,czyżby nikogo bo niewinni  nie mają sie czego bać🤣 ...wszystko powoli wyłazi bo to byli głupcy myśleli że będą rządzić trzecia kadencję ...a tu zonk i trza będzie pierdel zaliczyć 🤣

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Roman176 napisał:

a za pisu sie zgubili w ciemności ? 

Nooo, nie przypadek , że w tym roku Nowak (od dróg na Ukrainie) powstał jak Feniks...i rozkręca biznes . Powstają placówki ukraińskiej poczty ,to nie będzie musiał osobówkami wozić pieniędzy przez granicę.😄

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano

No mamy jedne z niższych w Europie, więc chyba dobrze ...

a mamy jedno z droższych paliw wiec ?  Hiszpania ma dużo większy podatek o 10% a mają taniej ? 

2 minuty temu, Ulman napisał:

daj link do tego

debil roku 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

a mamy jedno z droższych paliw wiec ?  Hiszpania ma dużo większy podatek o 10% a mają taniej ? 

Po ile jest DZISIAJ ON w Hiszpani czy Czechach, powtarzam DZISIAJ a nie jakieś dane historyczne.

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

w jaki sposób się sypie?

Cała ta rewolucja obiecała swym wyborcom dane programy a tu h...a nie będą wdrażane to co miało być w tym roku przesunięte  na następne lata czyli nigdy .

Cztery świadczenia przesunięte na 2025 r. a nawet 2026 r.

https://www.infor.pl/prawo/nowosci-prawne/6706472,cztery-swiadczenia-przesuniete-na-2025-r-a-nawet-2026-r-renta-zasilek-dodatek-i-korzystniejszy-staz-pracy-nowelizacja-kodeksu-pracy.html

Wszystko się sypie na nic nie ma kasy. NIEMA PIENIĘDZY I NIE BĘDZIE .

Opublikowano

sto razy wklejałem e petrol 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Po ile jest DZISIAJ ON w Hiszpani czy Czechach, powtarzam DZISIAJ a nie jakieś dane historyczne.

Przed chwilą, galan99 napisał:

Cała ta rewolucja obiecała swym wyborcom dane programy a tu h...a nie będą wdrażane to co miało być w tym roku przesunięte  na następne lata czyli nigdy .

Cztery świadczenia przesunięte na 2025 r. a nawet 2026 r.

https://www.infor.pl/prawo/nowosci-prawne/6706472,cztery-swiadczenia-przesuniete-na-2025-r-a-nawet-2026-r-renta-zasilek-dodatek-i-korzystniejszy-staz-pracy-nowelizacja-kodeksu-pracy.html

Wszystko się sypie na nic nie ma kasy. NIEMA PIENIĘDZY I NIE BĘDZIE .

bo tepy wyborca rudego niewie ze to zagrywka po wyborach prezydenta a później h*j i kupa i kamienna d*pa 

wyborca rudego i jego  100 konkrety 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst

Opublikowano

To nawet jego się PiSuarom nie udało zamknąć ?? xD 

No to świadczy o tym jak działa wymiar sprawiedliwości ,i której opcji sprzyja, a Nowak już poczuł powiew wolności .😁

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

sto razy wklejałem e petrol 

Aż sprawdziłem, Hiszpania 6,50, Czechy 6,15 a u mnie na stacji po 5,80, więc chyba kłamiesz pijany kłamczuszku ...

Przed chwilą, andrzej78 napisał:

No to świadczy o tym jak działa wymiar sprawiedliwości ,i której opcji sprzyja, a Nowak już poczuł powiew wolności .😁

No jak to, wspaniale zreformowany przez PiSuar wymiar sprawiedliwości nie dał rady ?? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Aż sprawdziłem, Hiszpania 6,50, Czechy 6,15 a u mnie na stacji po 5,80, więc chyba kłamiesz pijany kłamczuszku ...

widzisz jakiś ty inteligentny ... u mnie to w ogródku wybija ...  cenna średnia i cena średnia w PL 

A co mnie jakiś e-petrol obchodzi, niedaleko ode mnie ON na Orlenie 5,80, na prywatnej stacji 5,65 więc taniej niż w twojej legendarnej Hiszpani ...

jeszcze raz pytam podatek 10% wyższy y paliw tańsze Czechy to samo co najlepsze orlenowskie paliwo 😂

bo w TVN gadają ze jest dobrze 🤣

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Wymiar sprawiedliwości był silnie zakorzeniony w PRL i to  dosyć hermetycz środowisko nie prędko się zreformuje . Nakładka ziobrystów była tylko jak zmiana tapety na monitorze 😄 Ponadto widać  było ilu prawników afiszowało się z politykami PO.

Opublikowano

Romanek, daj link do tych twoich rewelacji. Jesteś notorycznym kłamca i zaprzańcem więc pewnie dlatego nie chcesz dać. Najczęściej tak bywa że coś wklejasz, i albo to stare albo z d*py wyciągnięte bo nie rozumiesz co czytasz. Daj ten link żeby cie tu wiekszość za durnia nie uznała no chyba że chcesz przebić galana.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Miarą zidiocenia naszego społeczeństwa jest to że gdy jakiś pismak skrytykuje premiera w publicznej telewizji to uznaja to za straszliwy występek. PIS ludzisków tak przyzwyczaił że władzy trzeba wchodzić po palcu do d*py i  nie ma od tego odstępstwa.

No ale miały być nowe standardy, tylko czysta woda, profesjonalny przekaz informacji w najczystszej formie. A tu cenzura? wycinanie niewygodnych komentarzy na temat premiera? Pal licho gdyby to był prawicowy pomyleniec jakiś Ziemkiewicz, ale samego Jacka Żakowskiego cenzurować? założyciela GW, dziennikarza Onetu, radia TokFm

Ach, no tak to wina PiSu 🤣

• Thanks 1
Opublikowano

większego barana jak ty to świat niemego stworzyć 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Romanek, daj link do tych twoich rewelacji. Jesteś notorycznym kłamca i zaprzańcem więc pewnie dlatego nie chcesz dać. Najczęściej tak bywa że coś wklejasz, i albo to stare albo z d*py wyciągnięte bo nie rozumiesz co czytasz. Daj ten link żeby cie tu wiekszość za durnia nie uznała no chyba że chcesz przebić galana.

Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał:

Republika jest potrzebna do utrzymania sekty PIS w ryzach. Do opowieści o złym Tusku i UE, uchodźcach,  straszenia Ruskimi i Niemcami, pedałami , muzłumanami, lewakami i roztaczania katastroficznych wizji oraz oczywiście do pielęgnowania mitu smoleńskiego. Czym bardziej zastraszeni i ogłupiali tym bardziej będą posłuszni zabetonowani. Ja czasem republike ogladam i niektóre narracje są dla niewyobrażalnej ciemnoty. Człowiek intelektualnie sprawny powinien czuć się niektórymi treściami urażony.  

Ulman, chyba nie zauważyłeś mojego pytania. Nic nie szkodzi, zadam je jeszcze raz. 
Jaki jest Twój stosunek do Tuska, unii, uchodźców, pedałów, muzułmanów i lewaków? 

Opublikowano
1 minutę temu, binek napisał:

No ale miały być nowe standardy, tylko czysta woda, profesjonalny przekaz informacji w najczystszej formie. A tu cenzura? wycinanie niewygodnych komentarzy na temat premiera? Pal licho gdyby to był prawicowy pomyleniec jakiś Ziemkiewicz, ale samego Jacka Żakowskiego cenzurować? założyciela GW, dziennikarza Onetu, radia TokFm

Ach, no tak to wina PiSu 🤣

teraz sie leje świecona woda komuny 

5 minut temu, binek napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v