Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Nie ma większego humoru tutaj jak wypowiedzi wyborcy pisu. Nikt tu nie pluje jadem tak jak wyborca pisu. Tak i ty nic mądrego nie napisałeś ale przynajmniej się wyżaliłeś. Wiatrak czy fotwoltaikaą jak jest przeciążona sieć najzwyczajniej się wyłącza. A ty bredzisz o jakiejś sieci z gumy. 

Ciekawe jest, ze takie PGE buduje farmy wiatrowe na morzu w prasie np rolniczej co i rusz są ogłoszenia  o wynajem pola pod panele. I dla państwowych firm sieci nie są przeciążone natomiast dla pisowskiej ciemnoty już są przeciążone. Ty nawet nie rozumiesz jak cię w wała robią.

Pisałeś o pluciu jadem. tak masz rację tylko dlatego, ze brak ci wiedzy co się dzieje dookoła postanowiłeś wylać z siebie jad. Ale dobre i to.

Czemu dzielisz ludzi na zwolenników i przeciwników daj przykład co dobrego tobie zrobiły rządy PO a co złego rządy PIS -bo dla mnie każda opcja jest do d*py ale chętnie wysłucham argumentów może coś mi w końcu zostanie w pustym łbie 

26 minut temu, Roman176 napisał:

tak a widziałeś siebie i te forum ?  ... 

na parę godzin albo 1 dzień  u mnie tak było na jednej ulicy wszyscy maja panele napięcie skoczyło na 250v  i cyk 

Jestem na końcu lini czyli najlepsze usytuowanie i już było 260 V a panele ma co 4 dom oczywiście wszyscy mają podciągnięte falowniki 

IMG_20210506_135955 (3).jpg

Edytowane przez v11
Opublikowano
16 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Mógł wyłudzić z UE ponad 200 tys. euro

Mógł wyłudzić, ale powstrzymał się?:lol:Czy prokuratura się odblokowała i biorą mu się za dupsko?

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Rusza śledztwo ws. Ryszarda Czarneckiego. Mógł wyłudzić z UE ponad 200 tys. euro

https://oko.press/rusza-sledztwo-ws-ryszarda-czarneckiego-mogl-wyludzic-z-ue-ponad-200-tys-euro

'...postępowanie ws. Ryszarda Czarneckiego prowadzone przez śledczych z Zamościa.'

no ja spod Zamościa i żeby za dużo nie napisać to ograniczę się tylko do poniższego
nnno nie wiem ;)

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

'...postępowanie ws. Ryszarda Czarneckiego prowadzone przez śledczych z Zamościa.'

-na podstawie dokumentacji znalezionej w garażu prokuratora z Lublina.:lol:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Rusza śledztwo ws. Ryszarda Czarneckiego. Mógł wyłudzić z UE ponad 200 tys. euro

https://oko.press/rusza-sledztwo-ws-ryszarda-czarneckiego-mogl-wyludzic-z-ue-ponad-200-tys-euro

Przyznam  że ja też mogłem ale nie wyłudziłem bo nie mam pomysłu jak ? Jak to jest ani lobbyści się nie anonsują nikt z łapówką się nie pcha coś jest nie tak dać ogłoszenie" przyjmę łapówkę "?

Edytowane przez v11
Opublikowano

twardy dysk juz wymieniony.

dysydent-ty jestes spec- sata III solid state drive ace a 55 to dobry sprzet ?? 350 zl za taka podmianke to dobra cena ?? nigdy ne mialem z tym do czynienia.

6 godzin temu, mirro napisał:

Cenię Twoje zdanie, choć czasami się z nim nie zgadzam, a wycieczki ad personam to nie moja specjalność.:gent:

ja nie ma z tym problemu ..wiec moge potwierdzic ze to bylo do niego..

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Mógł wyłudzić, ale powstrzymał się?:lol:Czy prokuratura się odblokowała i biorą mu się za dupsko?

Możliwe że raczej to drugie..

44 minuty temu, v11 napisał:

Przyznam  że ja też mogłem ale nie wyłudziłem bo nie mam pomysłu jak ? Jak to jest ani lobbyści się nie anonsują nikt z łapówką się nie pcha coś jest nie tak dać ogłoszenie" przyjmę łapówkę "?

Widocznie brak powodu aby tobie coś dać 

BWHZNOZxr1JK9hZX.jpg

Opublikowano (edytowane)

Rewolucja 15 paź wygrała wybory i czas zamrozić Ludzi w Polsce .

Dyrektywy zostały podpisane i będą wdrażane .

Spełnienie ich nie jednego będzie kosztować majątek .

Czas start Lubelskie od 1 stycznia wystartowało czas wydawać kasę na spełnienie  idiotyzmów .

Od 1 lipca  2024 - fotowoltaika bardzo nie korzystne rozliczenia praktycznie godzinowe .

Po 200 tyś na start szykować .

Od 1 lipca 2024 r. realizowany będzie nowy sposób rozliczania nadwyżek prądu oparty na stawkach godzinowych

Nowy system będzie mniej korzystny dla posiadaczy fotowoltaiki rozliczających się w systemie net-billing, choć rząd zapowiedział wprowadzenie minimalnej ceny odkupu nadwyżek

W drugiej połowie 2024 r. pojawi się opcja zostania tzw. wirtualnym prosumentem – nie trzeba będzie posiadać własnych paneli PV, by cieszyć się niższymi rachunkami za prąd .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

Jak oceniacie tego człowieka.

Z uśmiechem na gębie ("od ucha do ucha") - co ma pewnie 50 tysi na miesiąc i dupe podciera banknotami.

A wypowiada się na tematy - które wogóle go nie dotyczą.

szopen.png

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

kto ich wybrał ja nie - ja PiS .

Są tu tacy co poparli rękoma  i nogami rewolucję z 15 paź . Wstawi wam w p...ę .

Ludzie poparli i jeszcze będą popierać. Nie zmienisz tego. PiS miał dużo czasu aby rządzić. 

Opublikowano (edytowane)

Nadal wolę PiS i nikt mi nie zabroni .

Każdy sobie pan w naszej Rzeczypospolitej, kto jeno ma szablę w garści i lada jaką partię zebrać potrafi. Co mi czynią? kogo ja się tu boję .

REWOLUCJA 15 PAŹ .

partia    liczba mandatów
Lewica Razem   7
Nowa Lewica   19
Platforma Obywatelska RP   122
bezpartyjni z list KO    22
Nowoczesna     6
Inicjatywa Polska      3
Zieloni         3
Ruch Społeczny Agrounia     1
Polska 2050         31
bezpartyjni z list Trzeciej Drogi     4
Centrum dla Polski      3
PSL       27
Prawo i Sprawiedliwość      157
Suwerenna Polska         18
bezpartyjni z list PiS         13
Partia Republikańska    4
KUKIZ15             2
Ruch Narodowy         7
Nowa Nadzieja            6
bezpartyjni z list Konfederacji   3
Korona                     2

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v