Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Piowski wice minister z MSZ Piotr Wawrzyk zatrzymany przez CBA. W związku z aferą wizową. CO ciekawe Kaczyński pytany przez dziennikarzy nie wie kto to jest.

Telus też 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

😂

Może lepiej 10% wartości rynkowej pojazdu...

O słusznie! Tarpanem swoim jak bym pojechal to jeszcze by dopłacili. Codziennie bym jeździł 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Za co, przecież nie udało mu się gaśnicy odpalić xD

Że nie zna tamtego 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, gregor1284 napisał:

Czyli ta instytucja pokazywała inne wyniki niż ta która teraz analizy robiła? Tzn sprzeczne?

on sam się kompromituje codziennie

pisze 24 a w linku, na który się powołuje jest 28 :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

7 głosowań przeciwko  Grzegorzowi  Braun  .

https://www.facebook.com/watch?v=1532480364258848

7 minut temu, Desperado napisał:

No niech ktoś zgadnie co zrobi polski rząd?

Za późno na strajki , i tak  klepnął  a udają że nic się nie stało , tylko jak teraz się przyznać do porażki wyborcom .

Teraz  jajkami nie będą , rzucać bo do paki za obrazę .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Zegnac wszystko na Brukselę .

Znana stara śpiewka,ale czy tuskowi tak wypada!!!!

8 minut temu, galan99 napisał:

Za późno na strajki , i tak  klepnął  a udają że nic się nie stało , tylko jak teraz się przyznać do porażki wyborcom .

Edytowane przez PRZMAS19821982
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał:

7 głosowań przeciwko  Grzegorzowi  Braun  .

https://www.facebook.com/watch?v=1532480364258848

Teraz  jajkami nie będą , rzucać bo do paki za obrazę .

Ototo

19 minut temu, Desperado napisał:

No niech ktoś zgadnie co zrobi polski rząd?

Otworzy granice?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

O to chodziło Brukseli, o rząd który zgodzi się na wszystko, a nie o żadną praworządność czy inne pierdoły.

Ale wystarczyło nie kraść i by się władza nie zmieniła ... Była by nowa jakość to by ludzie nie głosowali na KO... Miała być nowa jakość a wyszło co, 500zl za "niezależnego" eksperta w TVP ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Mongolstwo poklaskiwało, szczekało czy tam coś?

Nie, na sali mało kto był, raczej spokój

Opublikowano
4 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

I niech ktoś powie , że im się nie uda . Mając po swojej stronie środowisko prawnicze wszystko można zrobić . Wystarczy rzesza prawników,aby znaleźć punkt zaczepienia, podważyć to co wydawać by się mogło niepodważalne ,w razie wątpliwości przykryć to kilkoma przychylnymi opiniami . W ten sposób na każdego można bata znaleźć.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Donek zaoruje pis.

Sienkiewicz pewny i obroniony.

Kamiński dokarmiony.

Pis w sejmie bardzo cienki.

Duda olany i zbłaźnony.

Coś pominąłem?

p.s. wawrzyk aresztowany. ciekawe czy pamięta kaczyńskiego?

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Mógłbyś rozwinąć? Nigdy nie zgłębiałem tego tematu

a po co ci to na wsi wiedziec ?? nie ma wiatru nie ma doplywu swiezego powietrza.

ile miszkancow na kilometr kwadratowy ?? ile ulic ,ile wiezowcow,blokow,kamienic ?? macie tam u was ??

na wsi gdy masz dom  na domie to smog wiekszy niz w krakowie. dymy z kominow snuja sie ulicami, upiornie to wyglada pod swiatlami ulicznymi.. 

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v