Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Wiecie co?

Co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem.

Otóż mianowicie żekłbym, że na podstawie mych jakże skrupulatnych obserwacji na wielu płaszczyznach, po krótkiej analizie zebranych danych i porównaniu ich z informacjami pozyskanymi wcześniej z wielu źródeł, tych zarówno bardziej jak i mniej wiarygodnych, krótko jaki i również długoterminowych, dostępnych na wielu platformach internetowych, a także podawanych do szeroko pojętej publiczności w wielu stacjach radiowych i telewizyjnych stwierdziłem że zarówno wczorajszy jak i dzisiejszy dzień był mocno przereklamowany.

To był krótki  raport pogodowy zainspirowany codziennym przekazem szanownego kawalera Piotera😁

Dziś był dobry dzień, bo mandatu nikt nie dostał, a byłoby za co, jakby patrol jakiś się przez wieś przejechał :ph34r:

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Wiecie co?

Otóż mianowicie żekłbym, że na podstawie mych jakże skrupulatnych obserwacji na wielu płaszczyznach, po krótkiej analizie zebranych danych i porównaniu ich z informacjami pozyskanymi wcześniej z wielu źródeł, tych zarówno bardziej jak i mniej wiarygodnych, krótko jaki i również długoterminowych, dostępnych na wielu platformach internetowych, a także podawanych do szeroko pojętej publiczności w wielu stacjach radiowych i telewizyjnych stwierdziłem że zarówno wczorajszy jak i dzisiejszy dzień był mocno przereklamowany.

To był krótki  raport pogodowy zainspirowany codziennym przekazem szanownego kawalera Piotera😁

Kurde, jakby nie ten byk, to bym już skandował "Sławek na prezydenta"🤗😉🤭...

Opublikowano
Agrest napisał:

Wiecie co?

kurła gadasz jak jakiś zakłamany polityk 🤦😁

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Co ja nie robił i gdzie ja nie był aby temat zamknąć ale j**ane przepisy że ma być tak i tak. 

Dosłownie brakło 3 miechy i byłby spokój. 😔

Panie kup se Pan taki wydajny wentylator elektryczny, ogarnij jakie kanały dystrybucji powietrza z oborny na chatę sąsiada, i zaĺączaj wiater w weekendy jak będzie miał gości grila, otwarte okna lub wywieszone pranie🤭

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Posłuchajcie między wierszami, zwłaszcza Jońskiego i Szczerbę...

Wszystko to można podsumować tak 

pier**l pier**l ja się zdrzemnę 

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Panie kup se Pan taki wydajny wentylator elektryczny, ogarnij jakie kanały dystrybucji powietrza z oborny na chatę sąsiada, i zaĺączaj wiater w weekendy jak będzie miał gości grila, otwarte okna lub wywieszone pranie🤭

image;s=200x0;q=50

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

jaki model masz ładowarki? jak się to sprawuje?

Na zdjęciu forterra  115. ;) 

Ładowarka JCB 531-70

Sprawuje się, ale to była jakaś wersja budowlana. Trochę ją tam przetyrali. 

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Dziś był dobry dzień, bo mandatu nikt nie dostał, a byłoby za co, jakby patrol jakiś się przez wieś przejechał :ph34r:

Z jakiej okazji pochlaj party?

3 minuty temu, Qwazi napisał:

No kiszka. Coś mi tak wizualnie nie pasowało, ale kliknąłem i drugi raz nie sprawdziłem.  Zaraz się edytuje, rzecznik prasowy jako wytłumaczy to pomrocznością jasną😁

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

A ja zabawię się inaczej. 

Będzie druga Bruksela czyli beczka i wio pod nosem. 😁

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

O i teraz to już jest z Ciebie polityk jak się patrzy.

Powiedział tak mało, a jednocześnie wszystko co w przyszłości będzie. Odpowiedzi dostosowane do każdej ewentualności.

Lux, teraz jeszcze jaką synekurę w spółce skarbu państwa ogarnij i ciesz się pełnią życia. Tylko uważaj na podsłuchy🤭

Daleko nie trzeba zajść zeby coś takiego "uzyskać". Chłopaki organizowali akcje jedną przez mess i przed miejscem docelowym ich zakuli.

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

A ja zabawię się inaczej. 

Będzie druga Bruksela czyli beczka i wio pod nosem. 😁

Przeyebane z takim gadem za miedzą. Tylko w porę pomieszaj z glebą🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

??? o.O Okazja do mandatu to wywóz obornika 😜 

Eee, a myślałem że pijane wszystko wracało

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Daleko nie trzeba zajść zeby coś takiego "uzyskać". Chłopaki organizowali akcje jedną przez mess i przed miejscem docelowym ich zakuli.

Że inwigilowani byli i zastosowano środki prewencyjne?

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

jak to wygląda ? dreny dookoła na zewnątrz czy coś w środku?

kiedyś założyłem dreny w środku piwnicy ,a że piwnica kiedyśniejsza to i płytka i nie zalana  . No może ona i normalna jak na tamte czasy ,tylko ja wyprzedził epokę i lekko góruję nad ,, rówieśnikami '',to i lekko pogłębił ,i przy ścianach dreny założył .   Kiedyś pomp nie było ,to wylewanie wiadrami ,i 150  na raz 😐 

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Też widziałem u ciebie takiego byka, że aż z wrażenia z kapci wypadłem🤯 ale dobre wychowanie i przede wszystkim wysoka kultura osobista nie pozwoliły mi na zwrócenie uwagi😗

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Wiecie co?

Otóż mianowicie rzekłbym, że na podstawie mych jakże skrupulatnych obserwacji na wielu płaszczyznach, po krótkiej analizie zebranych danych i porównaniu ich z informacjami pozyskanymi wcześniej z wielu źródeł, tych zarówno bardziej jak i mniej wiarygodnych, krótko jaki i również długoterminowych, dostępnych na wielu platformach internetowych, a także podawanych do szeroko pojętej publiczności w wielu stacjach radiowych i telewizyjnych stwierdziłem że zarówno wczorajszy jak i dzisiejszy dzień był mocno przereklamowany.

Po wielu rozmowach z użytkownikami tego jakże zacnego forum które łączy nie tylko nas użytkowników rolników ale również ludzi spoza branży blisko spokrewnionych z rolnikami, forum które również łączy pokolenia i pomaga wzmocnić więź między ale niejednokrotnie też dzieli musimy przyznać że zaskoczyła nas Twoja wypowiedź. 

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Wiecie co?

Co Ty tak kurtuazyjnie o mnie piszesz?

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Jest i ta urwą od Kołodziejczaka

Nie powinien już być na tej szopce pod Kołodziejczaka pod granicą z Litwą 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v