Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, radekz200 napisał(a):

a to nigdzie dzisiaj koncertu nie grasz?

O 16:00 mam mszę ślubną, o 18:00 ostatnią mszę w roku z tedeum laudamus. Jeśli zaliczyć to pod koncert to gram. 😉 Potem spędzam czas z rodziną w domu. Tzn czekam aż żona wróci z pracy. A potem pójdziemy na balkon popatrzeć jak sąsiedzi tracą pieniądze na frajerwerki. A od rana znów w kierat.....

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bida, u mnie suma w 2024 prawie dwa razy tyle.

Weź go nie denerwuj, gradu nie było żeby się nachapać z ubezpieczenia, siusiowego Tfusk mu nie dał, jeszcze teraz ty chcesz go pogrążyć xD 

Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Oświecony , masz zboża ciekawe skąd 😜 z tych 3 ha co sam pisałeś . Wiem czy nie wiem co Cię to obchodzi

Wtykasz nos w nie swoje sprawy panie deska 😁 3ha x7ton plus 10ton suchej kukurydzy i zostaje ... w tym roku 5ha zboża i co ja z tym zrobię 🤔🙆‍♂️

2 godziny temu, stempos1980 napisał(a):

Szymon mówisz że lewactwo się tu też panoszy🤔 

Dzień Dobry w ten ostatni dzień przestępczego roku.

Życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku 2025 i oby nie był gorszy od tego Starego Roku 🥂🍾

Nawzajem 🙋‍♂️ niby rok przeje.ny ale chyba najbardziej udany 🤭😁

2 godziny temu, Leszy napisał(a):

Tiry do was nie dojeżdżają? ;)  

Z fabryki ma pod nosem...

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, marulekk napisał(a):

Co to urwa mać mabyć, tak od rana linia chmur stoi w miejscu

Screenshot_20241231-134304.png

Niemcy+ 4, Polska A+ 7 , Ukraina +6 piękna Linia  Niemiecka rozciąga się kraina , słońce +7 Cesarzowa zwyciężyła .

• Haha 3
Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał(a):

Dosłownie święty spokój będzie jak się posłucha twojej rady i zaslepi komin, a zaraz potem użyje piecokuchni do gotowania. Rada po hooyu

jesli nie rozumiesz o co chodzi to nie pisz...

fachowo to sie nazywa trzon kuchenny..

komin mozna zaslepic karta papieru 🤣

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślałem że nie powiedzieli.

kiedys ryzyko bylo zadne- po tych przekretach to nie wiadomo czego sie spodziewac..

Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź go nie denerwuj, gradu nie było żeby się nachapać z ubezpieczenia, siusiowego Tfusk mu nie dał, jeszcze teraz ty chcesz go pogrążyć xD 

Z wielką chęcią i w dodatku osobiście bym go młotkiem do wybijania głupot z głowy ebnął.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, 6465 napisał(a):

Jak dobrze pujdzie to będę się bawił w sylwestra we Francji. A jak ujowo to w Hiszpanii 😔

🤔 Kurde a żona sama w domu , Tomek dzisiaj nie pomogę 😉

Powiedz kto z nas może spędzić sylwestra za granicą  kogo na to stać 🙆

40 minut temu, 6465 napisał(a):

Jak dobrze pujdzie to będę się bawił w sylwestra we Francji. A jak ujowo to w Hiszpanii 😔

🤔 😉

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zakładaj nowy i nie gadaj.

I to już, bo są tacy co kradną tematy...🤭

Myślisz, że mojego nie zajumają🤔, gdybym założył...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Myślisz, że mojego nie zajumają

Nie wiem.

Jest możliwe że ktoś nawet już założył.

Było tak że kilku założyło.

Mod wybrał najwcześniej założony.

Ludzie potrafią być... zaradni...

Opublikowano
20 minut temu, MonteChristo napisał(a):

Nie warto, 72 konie ani to duże ani to małe

Ale na mój areał myślę że tej mocy by wystarczył. Bo większy to bym musiał maszyny zmieniać . A to dodatkowe koszty 😦 a postanowiłem sobie że ciągnik to już moja ostatnia inwestycja w rolnictwo 😟

Opublikowano
1 minutę temu, Michal2399 napisał(a):

Ale na mój areał myślę że tej mocy by wystarczył. Bo większy to bym musiał maszyny zmieniać . A to dodatkowe koszty 😦 a postanowiłem sobie że ciągnik to już moja ostatnia inwestycja w rolnictwo 😟

Młody chłop dobrze nie zaczął a już chce kończyć 🤭🙆‍♂️😁

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Wyżej siedzę 🤭

IMG_20241231_154031.jpg

Alesta Szymkowi komin doradzili czyścić 🙄 🤦

Co to za ladowarka?80?

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Alesta Szymkowi komin doradzili czyścić 🙄 🤦

Co to za ladowarka?80?

To nie ten komin trzeba w sylwestra przeczyścić

Chociaż sam dziś na kominie siedziałem, ze dwa wiadra destruktu z komina wyniosłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v