Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, konteno napisał(a):

też bedziesz coś łapać jak Radosława małżonka?

Co ona łapie? Nie jestem na bieżąco 

4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Bo ty kobiet nie lubisz. A ja to je lubiem 🤭 . Ty to byś je do roboty zagnał a ja to lubię jak leżą i ładnie pachną 🥰.

UPS. Chyba już za długo w trasie 

Więcej niż jedną?

Opublikowano

co sie wezne do roboty to zaczyna padac...trzeba farbe kupic i w srodku dzialac..

slonce wyszlo-o zaraz bedzie lac .

20 minut temu, konteno napisał(a):

to ma turbo ? na jakiejkolwiek mechanicznej pompie to jak poTURBOwany silnik to trzeba wdepnąć dla mocy

pompa pod turbo ma inne nastawy.

dalem do remontu do takiego mechesa co o tym nie wiedzial. pol roku sie meczylem . podobno zapomnial . 

9 minut temu, 6465 napisał(a):

Bo ty kobiet nie lubisz. A ja to je lubiem 🤭 . Ty to byś je do roboty zagnał a ja to lubię jak leżą i ładnie pachną 🥰.

z jagodami juz nie stoja ?? 😂 kuzyn za takie  zarty sie na mnie obrazil na chwile.

Opublikowano
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Też tak uważam. Też miałem kupować ciągnik jednak zrezygnowałem i wolałem przeznaczyć gotówkę na remont domu .  Bo siedzić w ruinie z początku lat 80 bez remontu a ten kupiony ciągnik całą zimę by stał . A ja bym na co dzień żył w niewygodach to też nie bardzo. 

I znowu sam sobie przeczysz. Starość czy znudziło się już ? 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

z jagodami juz nie stoja ?? 😂 kuzyn za takie  zarty sie na mnie obrazil na chwile.

A gdzie tam. To mit. Przejechane kilkanaście tys. km. I nie widziałem żadnej.  Może za zimno. Ale pewnie kto szuka to znajdzie. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

A gdzie tam. To mit. Przejechane kilkanaście tys. km. I nie widziałem żadnej.  Może za zimno. Ale pewnie kto szuka to znajdzie. 

Wyczekane lepiej smakuje 🤭

Edytowane przez Baks00
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Kiedyś grzybiarki stały na trasie Plock-Wyszogrod ale już dawno ich nie ma.

Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał(a):

do tura i ładowarki zakłada się tylko opony diagonalne 

Ja tak patrzę, że te radialki mi długo nie wytrzymają. Nabij bodaj 5bar, a i tak się mocno uginają. 

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nawet przez minute nie myślałem o takim ciągniku pod tura 

A na jakim masz?

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Z ładowaczem powinien być pomocnik. Główny koń nie bardzo z ładowaczem moim zdaniem

No tak 17 traktorów nastawiać i po 100h rocznie robić 🤭 mam dwa z ładowaczami i wygoda jak nie wiem, jakby kiedyś którego przyszło do zmiany to obowiązkowo tura mu zakładać.  Nawet na 6 garów.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Z ładowaczem powinien być pomocnik. Główny koń nie bardzo z ładowaczem moim zdaniem

Jak na pomocnika można założyć ładowacz który dźwignie paletę 1000kg to zgoda, w przeciwnym wypadku wolę na głównym, z przyczepy sobie zdejmę bez problemu ekogroszek, pellet, nawóz workowany, w busa to samo. Na moje mniejsze ciągniki nie założę takiego ładowacza żeby np włożyć na samochód paletę 1000kg bobu czy 2x450kg kisteny z truskawką.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
48 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty masz wszystko w Urbanie. Co za różnica🤷‍♂️.

Owszem. Nie chodzę głosować na żadne wybory. Ja ręki nie będę przykładał, zresztą nie ma kogo poprzeć. Albo się 100% zgadza albo wcale.

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał(a):

I znowu sam sobie przeczysz. Starość czy znudziło się już ? 

Co przeczę bo nie rozumiem 🤔

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał(a):

Oho. Kabina się będzie trzęsła 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał(a):

Kto ma żonę to trzeba czekać . Ale kto nie ma to może niech korzysta po trasie 👍🔥

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v