Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

...aaaaa...tam....się nikt nie chce przestraszyc...

1 minutę temu, marulekk napisał(a):

@12Pafnucybędzie dzisiaj buuu??

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Wiesiek twoja kobieta przyjmuje prywatnie tak z ciekawości pytam bo tu takiego bogacza zgrywasz?

Bywasz w małych przychodniach?...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bywasz w małych przychodniach?...

Takich NFZ. Bywam.

Z dziećmi 

A i tak często gęsto kończy się u prywatnej pani doktor. 

W przychodni jakoś mają straszny problem z wypisaniem antybiotyku.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No to chyba wiesz jak to bywa...

...a nie będę może pisał jak to u nas jest...

To napisz SMS. Bo jestem aż ciekaw czy u was jest tak samo jak u nas.

Opublikowano
5 godzin temu, Qwazi napisał(a):

@6465 i @pedro2 Tomek i Marcin z dedykacyją dla Was😉😊👇

https://www.facebook.com/share/v/1DC7c7VL3M/

Dej pan spokój. W sezonie miałem większy luz niż teraz. O 17 w domu, obiad, obrządek i warsztat do 21.

Ostatnio taki ogień, że nawet opuścić wanny ni ma czasu 😏 firma się rozwija, dwóch starszych poszło na emeryturę, nowych nie ma, a pieniądz zacny.

Ludzie to debile. Rączki lewe, słuchawki na uszach, morda w telefonie i nie chce pracować bez umowy o pracę... 

Nie czytam to nie wiem czy było. Ale tak jak mówiłem trzeba poczekać na wersję drugiej strony, no i jest.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=881356544149832&id=100068264828187

Na takich warunkach oddałbym złoma w pisdu 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

dziś na giełdach masło spadło z 41zl na 32zl /kg 

I niedługo masło będzie za 3 zł jeszcze trzeba trochę poczekać. 

Dobranoc Pafnucy 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
6 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Ludzie to debile. Rączki lewe, słuchawki na uszach, morda w telefonie i nie chce pracować bez umowy o pracę... 

Widzę, że Ty z tych najmądrzejszych skoro pracujesz bez umowy.

Może kiedyś pójdziesz po rozum do głowy i też bez umowy nie będziesz chciał pracować. 🤭

2 na plusie opadów brak

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Podobne zgarywki były np z cukrem po 6zł. Teraz w promocji po 2zł i nikt nie kupuje tak sie ludzie obkupili.

A z olejem też nie było takiej sytuacji ?? Bo też coś mi się kojarzy. Robią te nagonki w mediach i internecie a głupi naród leci ...

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...

Nie rozumiem czemu ludzi cieszy jak coś złego...

Ludzi bardziej cieszy czyjeś nieszczęście niż swój sukces....🙋‍♂️🤦 niestety 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to taka pani Partycja...🤷

Dziwne że ta Patrycja pisze w tych samych tematach co Kowalski cóż za zbieg okoliczności 🤣😝 I podobno jest z Warszawy a pisze na forum rolniczym 🤣😂

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
32 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Dziwne że ta Patrycja pisze w tych samych tematach co Kowalski cóż za zbieg okoliczności 🤣😝 I podobno jest z Warszawy a pisze na forum rolniczym 🤣😂

Widziałeś rolnik szuka żony ile listów było?. Kobiety się pchają na wieś jak muchy do gówna. 

Jeszcze i u forumowych Piotrów jakie zagoszczą w domach , kwestia czasu.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Dej pan spokój. W sezonie miałem większy luz niż teraz. O 17 w domu, obiad, obrządek i warsztat do 21.

Ostatnio taki ogień, że nawet opuścić wanny ni ma czasu 😏 firma się rozwija, dwóch starszych poszło na emeryturę, nowych nie ma, a pieniądz zacny.

Nie czytam to nie wiem czy było. Ale tak jak mówiłem trzeba poczekać na wersję drugiej strony, no i jest.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=881356544149832&id=100068264828187

Na takich warunkach oddałbym złoma w pisdu 

Raczej rączki lewe, mamusia i tatuś dadzą to się robić nie chce. Tu już nie chodzi o umowę. Dostanie taki umowę to powie, że za mało zarabia, 8 godz robić za długo, wolnego za mało a robota go męczy.  Głąb totalny, niczego nie potrafi, myślenia zero, chęci do roboty i nauki nie ma, za to aspiracje wielkie bo w internetach się naczytał jaki wyjątkowy jest... 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v