Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, pedro2 napisał(a):

A dzie tam.

Specjalnie jeżdżą za zmysłami

Jadą i od razu wracają 

Szukają ofiary co będzie z gnojem jechać 

Jarkowi immunitet zabrali🙆 

Ukatrupią go tera 

P0jepana K0alicja 

Szkoda, że nie wy***ał porządnie temu pedałowi aż jedynki by splunął to by choć było wiadomo za co...

Ale Ty wiesz że włuczenie starego człowieka po sądach będzie groteskowe, tym bardziej że wyrok będzie śmieszny, a czyn w 99% usprawiedliwiony społecznie 

Podejrzewam że to to i samego Tuska zarówno śmieszy jak i przeraża 

Ale żeby zaognić sytuację i odwrócić uwagę to temat bardzo dobry

Tylko żeby tam jeszcze sąd betonowy był i klepnął odsiadkę, bo dożywocie mu nie dadzą 🤣😂

Dramat 

To samo było jak po sądach ciągali Czesława i Wojciecha 

5 minut temu, radekz200 napisał(a):

toż ci pisałem że witaminy i mleko 

A jakie stosujesz 

Mleko jakie i jak się sprawdza?

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj chyba Patrycja Kowalska próbuje Ci się podlizywać @Qwazi xD

Tak patrzę i oczy przecieram🤭

A na poważnie, to albo się próbuje podlizywać, albo zna temat od środka 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Tak patrzę i oczy przecieram🤭

A na poważnie, to albo się próbuje podlizywać, albo zna temat od środka 🤔

Znowu pudło🤦 Chce mi tylko dopiec 😂

Opublikowano
18 godzin temu, Qwazi napisał(a):

I ja mam tak samo. Jedynie obszarowe. A jakoś się gospodarzy, ziemi się kupiło, budynki się porobiło, maszyny pomkupiło, na łeb nie leci. I mogę sobie zamknąć interes kiedy mi się zachce. Na tym polega wolność. Decyduję ja i nikomu nic do tego. Ile mam tyle mam, ale nikt mi tym nie rządzi. Na tych, którzy pobrali programy to patrzę z politowaniem. Nawet koń se sam chomąta na łeb nie wciska 

I wice versa. 

Chomąto, prowadzić gospodarstwo pięć lat, podczas gdy się do emerytury jeszcze kilkanaście, czy kilkadziesiąt ma i niczego prócz dłubania w ziemi, i gnoju wyrzucania, robić nie potrafi, a jeśli nawet potrafi, to się zmian nie zakłada. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

@Qwazi

Co cię tak dziwi. Kiedyś nie było innej pracy. Trzeba było iść tam gdzie płacili lepiej. 

1 minutę temu, bezbarwny napisał(a):

I wice versa. 

Chomąto, prowadzić gospodarstwo pięć lat, podczas gdy się do emerytury jeszcze kilkanaście, czy kilkadziesiąt ma i niczego prócz dłubania w ziemi, i gnoju wyrzucania, robić nie potrafi, a jeśli nawet potrafi, to się zmian nie zakłada. 

Chomąto jest połączone z wędzidłem🤷...mam nadzieję że rozumiesz co mam na myśli 

Rysiek @Rolnik1973 patrzaj, co mi brodaty dziadek w czerwonym kubraczku przytargał

IMG_20241206_153402_558_LL.jpg

• Like 2
Opublikowano
35 minut temu, gregor1284 napisał(a):

W mieście pobył trochę, gadałem żebyś zajechał...

A tam. Jeszcze Ci biedę będę ubiedzał...

Nie ma czasu.

Świnta zaraz, ale już ostatnie goście zaproszone. Zalatane te ludzie, teraz to pierdyle, pocztą będę wysyłał 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

Nie ma czasu.

Świnta zaraz, ale już ostatnie goście zaproszone. Zalatane te ludzie, teraz to pierdyle, pocztą będę wysyłał 

Jak jechałeś było wziąć po 2 peta swojskiej kiełbasy i po 2 kaszany to by i czas znalezli😀

Opublikowano
6 godzin temu, radekz200 napisał(a):

dobry prezent żonie kupiłem na mikołajki 🤔

IMG_6062.jpeg

na pierwsz rzut oka to myślałem że kulki analne dobrze ze z boku ten napis przeczytałem 1🤭😄😄

• Haha 8
Opublikowano
6 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Co Ty wypisujesz🙆. Jedynym świadczeniem, jakie ta kobieta otrzyma, będzie renta dla dzieci. To się wszystko odbywa na zwykłych zasadach. Odszkodowanie pewnie dostanie z ubezpieczenia grupowego, na które zmarły wpłacał pieniądze przy każdej wypłacie. Co do zakupu działki, to policjantowi przysługuje dofinansowanie na uzyskanie lokalu mieszkalnego. Jednak to nie przysługuje w przypadku, kiedy on lub małżonek już taki lokal ma. Nie wszyscy mogą z tego skorzystać. Dodatki mundurowe piszesz. Jakie? Mundurówka? Wiesz ile kosztuje mundur, a ile wynosi ten dodatek? Ludzie w pracy cywilnej dostają ubrania robocze. Policjant dostaje pierwszy mundur, ale wtedy nie dostaje mundurowi. Potem dostaje mundurowi, a mundury se musi kupić. Dobre buty taktyczne to jest koło tysiąca złotych, a gdzie reszta? Dodatek za dojazdy do służby. Jest, ale weź sobie dojeżdżają do pracy nieraz dwa razy dziennie, nieraz w porze nocnej, nieraz alarmowo w święta, oderwanym od stołu. Masz godzinę, żeby się stawić w jednostce 

Przepraszam. Jest jeszcze jakieś 200 zł rocznie na tzw środki czystości. W slangu się to nazywa "na pranie" i dla tych, którzy mają własne mieszkania, na tzw malowanie, też jakaś niewielka kwota rocznie, nawet nie pamiętam jaka

to policja nie dostaje mundurów tylko musi sobie sama kupować?

Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał(a):

na pierwsz rzut oka to myślałem że kulki analne dobrze ze z boku ten napis przeczytałem 1🤭😄😄

może razem z jajami wsadza to niepotrzebne 😆

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
44 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Że to jedna z twoich byłych i kiedyś wymieniliście ślinę? 

Siostrzyczka się spisała 👍

20241206_150749.jpg

Fajne , a co to są 🤔

6 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Co Ty wypisujesz🙆. Jedynym świadczeniem, jakie ta kobieta otrzyma, będzie renta dla dzieci. To się wszystko odbywa na zwykłych zasadach. Odszkodowanie pewnie dostanie z ubezpieczenia grupowego, na które zmarły wpłacał pieniądze przy każdej wypłacie. Co do zakupu działki, to policjantowi przysługuje dofinansowanie na uzyskanie lokalu mieszkalnego. Jednak to nie przysługuje w przypadku, kiedy on lub małżonek już taki lokal ma. Nie wszyscy mogą z tego skorzystać. Dodatki mundurowe piszesz. Jakie? Mundurówka? Wiesz ile kosztuje mundur, a ile wynosi ten dodatek? Ludzie w pracy cywilnej dostają ubrania robocze. Policjant dostaje pierwszy mundur, ale wtedy nie dostaje mundurowi. Potem dostaje mundurowi, a mundury se musi kupić. Dobre buty taktyczne to jest koło tysiąca złotych, a gdzie reszta? Dodatek za dojazdy do służby. Jest, ale weź sobie dojeżdżają do pracy nieraz dwa razy dziennie, nieraz w porze nocnej, nieraz alarmowo w święta, oderwanym od stołu. Masz godzinę, żeby się stawić w jednostce 

Przepraszam. Jest jeszcze jakieś 200 zł rocznie na tzw środki czystości. W slangu się to nazywa "na pranie" i dla tych, którzy mają własne mieszkania, na tzw malowanie, też jakaś niewielka kwota rocznie, nawet nie pamiętam jaka

kuźwa złote życie mają, większość ludzi nie ma takich rarytasów w pracy , a warunki często gorsze 

Opublikowano
16 minut temu, pedro2 napisał(a):

Nie ma czasu.

A właśnie. W charakterze niespodziewanego przybysza jak się wbija na wigilię to chyba nie wypada się zapowiadać?

Opublikowano
9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

to policja nie dostaje mundurów tylko musi sobie sama kupować?

tak samo jak wojsko - dostajesz ekwiwalent i wymieniasz mundur na nowy, jesli poprzedni się "zużył"

• Like 1
Opublikowano

O ile może licznik w samochodzie zawyżać prędkość? o 5-10 km/h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v