Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Sprzedać ziemię, kupić bitcoiny, żyć jak parczewiak xD 

Przesiadka z kałdi a4 na mustanga chyba pokazuje jak zyskał na statusie społecznym 🥸 

Pioter to taka?

Już mu lampka nie działa 

IMG_20241128_115514_9~2.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Przesiadka z kałdi a4 na mustanga chyba pokazuje jak zyskał na statusie społecznym 🥸 

Jeżeli ten Mustang w takim stanie technicznym jak te motory i maszny oferowane przez kombinat to średnio wyszedł ten wzrost statusu społecznego ...

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Świństwo że wstawił, ale przynajmniej się okazało jak tam jest naprawdę...w tej krainie A...

Swoją drogą coś ten cwaniaczek co tylko umie wyśmiewać jakoś tu ostatnio nie zagląda, a i jego wiernego giermka nie widać. 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał(a):

A nie wiem jeszcze czekam na jakiegoś kolejnego wizjonera. Rozbieżności cenowe co do samych metrów od 100 do 150 zł. Plus pompa i kopanie jakieś 30 m jak chce połączyc. Ja używam teraz jakieś 300 l wody na dobę na podwórku to mi jeden szczerze powiedział że mi się nie opłaca robić tej studni

Fachowiec ma rację nie opłaci się studni robić. Z powodu za małego zużycia wody na dobę. Choć jest to oszczędność ale na dłuższą metę to się nieopłacalne zrobi. 

Opublikowano (edytowane)

znowu pada.

galan - niedawno przez weekend spadlo ponad 120 mm, we wtorek po poludniu na oranym mozna bylo uprawiac, a w srode siac..

120 mm deszczu na glinie..nawet choroba nie zwalnia z myslenia rozsadnego...

29 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Polsce Z tak wyrosły poplony. Ten akurat czeka na orkę do lutego.

IMG_20241118_125022.jpg

u mnie poplon makse zetora zwykle przerasta a nie talerzowke...tylko w tym roku problem -nasiona felerne

29 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No wybacz, ale to ty odpisujesz ciągle bogactwo u was.

Prawda okazała się inna....

No i ja sporo zdjęć wstawiałem, ty żadnego.

Świństwo że wstawił, ale przynajmniej się okazało jak tam jest naprawdę...w tej krainie A...

jaka prawda ??  wszysto o czym pisze to jest prawda.

zawsze pisze ze ja zdjec nie daje -bo w google sobie znajdziecie lepsze..

27 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Powiem Ci ze ja już nie oglądam tv 

Twlewizor jest odłączony od prądu żeby go nie marnował 

internet wcale  nie jest lepszym zrodlem wiedzy o swiecie..

21 minut temu, 6465 napisał(a):

Swoją drogą coś ten cwaniaczek co tylko umie wyśmiewać jakoś tu ostatnio nie zagląda, a i jego wiernego giermka nie widać. 🤔

chyba cos pisal niedawno . juz po nocnym swirowaniu z wzywaniem modow i admina. chyba ze ma moderacje.

to nie jest glupi chlopak tylko ma jeden problem..

kto ciekawy jaki -niech poszuka.

Edytowane przez jacus
  • Haha 2
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jeżeli ten Mustang w takim stanie technicznym jak te motory i maszny oferowane przez kombinat to średnio wyszedł ten wzrost statusu społecznego ...

Lakier płatami odłazi, ale to nieistotne. 🤭

Jest mustang? Jest

18 minut temu, Karol6130 napisał(a):

A no zyskał, tynków chłopaki nie mogą przerobić swoich a od niego cały czas dzwonią 

Jepać tynki 🔨 

Prezesowi nie przystoi się babrać 

Na prezesa światowe giełdy zarabiają 

Elbordo dla ciebie 

Łatwy w każdej chwili 

Zarządzaj ogłoszeniami 

Znowu jesteś w grze  💃🎶🎶

• Haha 2
Opublikowano
35 minut temu, pedro2 napisał(a):

Pioter to taka?

Już mu lampka nie działa 

IMG_20241128_115514_9~2.jpg

Bo to ledy

I trzeba całą lampę wymienić

Wiedzą jak tera kasę zbijać. 

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał(a):

zawsze pisze ze ja zdjec nie daje -bo w google sobie znajdziecie lepsze

Nie szukałem.

A to że udajesz gościa z bogatych stron jest po prostu śmieszne, bo widać że daleko tobie nawet do Polski Ż

41 minut temu, 6465 napisał(a):

No ja nie tęsknię 🤷

• Like 1
Opublikowano
48 minut temu, 6465 napisał(a):

Ile dyniowe te frachty masz?

Po żniwach poszła gospodarka unie na wiosce po 120k/ha

Chyba tonowe 🤔 teraz jeżdżę starym volvem 26t DMC wcześniej Manem 19 w zależności od potrzeb 

Opublikowano
Teraz, PAN88 napisał(a):

Chyba tonowe 🤔 teraz jeżdżę starym volvem 26t DMC wcześniej Manem 19 w zależności od potrzeb 

Dniowe miało być. Znaczy ile dni poza domem?

Opublikowano (edytowane)

Właśnie wyszedłem z przetargu KOWRu. 27 ha V klasy nieuprawianego od 15 lat pełnego drzewek i krzaków  za 60 ton pszenicy wylicytowane przez zbożowca. I niech ktoś powie że w rolnictwie kryzys albo taki gość pojedzie na protest. Jedyne logiczne wytłumaczenie- ma układy w kowrze, będą mu umarzać czynsz itp, zwykły debil.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 8
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Właśnie wyszedłem z przetargu KOWRu. 27 ha V klasy nieuprawianego od 15 lat pełnego drzewek i krzaków  za 60 ton pszenicy wylicytowane przez zbożowca. I niech ktoś powie że w rolnictwie kryzys albo taki gość pojedzie na protest. Jedyne logiczne wytłumaczenie- ma układy w kowrze, będą mu umażać czynsz itp, zwykły debil.

Taki będzie z drugim dar japę by blokować drogi .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

2.2t czynszu a pewnie liczy na plon 8+ 😆 aż jak nie urośnie to zwali winę na suszę i po zapomogę będzie strajkował. 

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v