Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał(a):

Licząc lekko 2/3 doplat już. W życiu tak nie bylo

Z braku czasu i lenistwa ostatnio tylko zakupy on-line 

to chyba większość teraz tak robi zakupy 

ja ostatnio byłem z zona w Łodzi w Manofakturze byłem przerażony tymi tlumami

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Richard Ty szykuj się na wojne lepiej bo jak Putin przyjdzie to będzie niedobrze.

20241120_164746.jpg

Oooo...a gdzie Ty taką bojówkę z 9x19 uprawiasz🤔

1 godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Łe tam pier**lisz Wojtek 🤭

Czegoś Michała przechrzcił🤔😉

Opublikowano

Richard Ty szykuj się na wojne lepiej bo jak Putin przyjdzie to będzie niedobrze.

20241120_164746.jpg

u ciebie widze też połowa poza czarnym, mniej pić, bo ręce się trzęsą :D

• Haha 4
Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał(a):

To mnie kręci 

Nie wiem skąd tyle to już druga tura zaliczek. Zawsze miałam straszna obsuwę w przelewach. Kwiecień maj najwcześniej. 

ostatni będą pierwszymi 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A zamień przyczepy miejscami i potem się wypowiadaj w sprawie uciągu. Strautman dociska ciągnik masą 3t. 14 dwuosiowa, zapewne jeszcze na kołach tirowskich.

Był podpinany do 18 tonowego Jeantila na tandemie, który dociska jeszcze bardziej i jeszcze bardziej rył przodem po kukurydzy. Dlatego wrócił do dwuosiówki. Pisałem o zrywaniu przodem. Im bardziej tył dociążyć tym lżejszy się robi przód i bardziej zrywa...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Było w tych agrotronach, kolega dwa razy wymieniał i dwa razy spawał. Problem się skończył jak go sprzedał.

Łe tam pier**lisz Wojtek 🤭

Mój pierdek szarpie jakby miał sto pińdziesiont  

Szatan nie maszyna 😆

jak to mówią dużo zależy od operatora 

mogę też postawić * i napisać nie dotyczy Case😆😆😆😆

• Haha 3
Opublikowano

Nie chce. Po pierwsze nie reprezentuje interesów Polski choćby przez żone i syna który służy w armi USA. Do niedawna posiadał Brytyjskie obywatelstwo. Jest za nerwowy i porywczy choćby ostatni wywiad. Za dużo chla wódy a jak najebany to wypisuje bzdety w internecie. Niby wykształcony a cham i prostak. Taki sam złodziej jak reszta -nabrał tyle kasy z kilometrówek że kilka razy ziemie by okrążył a miał w tym czasie służbowy samochód i kierowce. Brał legalne łapówki od arabów.

Jeszcze dodam że kiedyś go lubiłem i mi imponował chociaż by przez to że był a Afganistanie i coś tam walczył z ruskimi.

Kościuszko też służył w armii USA. Tak jak Puławski. Zamiast się obrażać na takich ludzi, to raczej powinniśmy ich ściągać, by korzystać z ich doświadczenia On jest informatykiem tam. To nowoczesna i cenna wiedza akurat. Dlaczego to maiłby być zarzut? Nie trafia do mnie ten argument. Tak samo jak ten z brytyjskim obywatelstwem.  Ktoś kto działa w dyplomacji i polityce międzynarodowej, nie może się zamknąć na działanie jedynie w Polsce i nigdzie więcej. 

Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał(a):

Oooo...a gdzie Ty taką bojówkę z 9x19 uprawiasz🤔

Czegoś Michała przechrzcił🤔😉

większość ludzi na studiach na mnie mówili Wojtek Wojtal 

@Rolnik1973 Ryśka nie ma pewnie do tego Melvitu probuje się dodzwonić 

albo już jęczmień na przyczepy sypie

Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał(a):

W robocie był taki facet, już nieżyjący niestety, którego nazwisko kończyło się na "cz", a ma imię Zbigniew. Wszyscy się do niego zwracali "Zbigniewicz". Pewnie też dlatego, że jego nazwisko pochodziło od imienia, ale innego 

Opublikowano
9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

@Rolnik1973 Ryśka nie ma pewnie do tego Melvitu probuje się dodzwonić 

albo już jęczmień na przyczepy sypie

znajac ryska lenistwo to jedyne co mógł zrobić to edytować ogłoszenie na olx na 1100 za tonę 😛

• Like 1
  • Haha 7
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

W robocie był taki facet, już nieżyjący niestety, którego nazwisko kończyło się na "cz", a ma imię Zbigniew. Wszyscy się do niego zwracali "Zbigniewicz". Pewnie też dlatego, że jego nazwisko pochodziło od imienia, ale innego 

U nas na takiego mówią "ten dwojga imion"

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

wicewicz 😛

Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał(a):

Był podpinany do 18 tonowego Jeantila na tandemie, który dociska jeszcze bardziej i jeszcze bardziej rył przodem po kukurydzy. Dlatego wrócił do dwuosiówki. Pisałem o zrywaniu przodem. Im bardziej tył dociążyć tym lżejszy się robi przód i bardziej zrywa...

To że zrywa nie świadczy o braku uciągu. Napisz jak się zachowywał w tej 14 ten df. Claas ma najlepszy rozkład mas przód-tył. Poza tym są jeszcze czynniki m.in. obciążniki, opony, które też mają wpływ na uciąg. Tyle ode mnie.

Opublikowano (edytowane)

DF tej czternastki nie ciągał. Ciągał ją 6800 to mu nawet do głowy nie przyszło żeby zamielić kołami. Tak, że nie powiem Ci, jak się w tym zachowywał DF.Moim zdaniem zrywanie to jednak jest gorszy uciąg, bo jak to inaczej określić 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
9 godzin temu, Leszy napisał(a):

Kościuszko też służył w armii USA. Tak jak Puławski. Zamiast się obrażać na takich ludzi, to raczej powinniśmy ich ściągać, by korzystać z ich doświadczenia On jest informatykiem tam. To nowoczesna i cenna wiedza akurat. Dlaczego to maiłby być zarzut? Nie trafia do mnie ten argument. Tak samo jak ten z brytyjskim obywatelstwem.  Ktoś kto działa w dyplomacji i polityce międzynarodowej, nie może się zamknąć na działanie jedynie w Polsce i nigdzie więcej. 

A to że najebany wypisuje głupoty w internetach? Albo żona wyzywa Trumpa od faszystów, sam podobnie?

To że defraudował kase z budżetu państwa, albo brał kase od arabów za głosowanie w europarlamencie? Ten człowiek to niestety ale chodzący obraz polskiej polityki niezależnie od partii.

I do tego chce wciągnąć Polske w wojne z Ruskimi. Będzie wybiegał przed szereg i zestrzeliwał rakiety dzban jeden.

A co do syna to jest informatykiem w US army. Jaki z niego patriota jak wychował dzieci że służą w obcej armii? Może niech kandyduje w USA.

Niektórzy się spuszczają bo to USA. A gdyby np syn służył w rosyjskiej armii albo francuskiej czy innej arabskiej? Wtedy to by było wycie.

Żona działa w żydowskiej organizacji oskarżającej Pollske o mordowanie żydów i co raz skarżąca nasz kraj w różnych organizacjach o kase za mienie utracone podczas II wojny światowej przez żydów.

Ten człowiek to na wójta się nie nadaje.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v