Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Ło Panie tych kopciuszków to więcej było...dwie pary to on samych butów ma w samochodzie...i napomknął o inszych elementach...garderoby...alem nie wnikał, bo i po co...w każdym razie póki co nieznane... właścicielki 🤷

A "wesele" zacne było 💪...5: 25 żem lokal opuścił ...

Ni mom...zawsze pisałem, że odstaję🤷...

Słowem impreza była udana. 

Wracałeś kiedyś autem z czterema paniami delikatnie mówiąc po spożyciu, Ty jeden trzeźwy? 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Wracałeś kiedyś autem z czterema paniami delikatnie mówiąc po spożyciu, Ty jeden trzeźwy? 

Wracałem, dlatego nie wnikałem 😉...

Impreza mega. Towarzystwo,muzyka, żarcie, picie, tańce, wygłupy💪

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ja to lubię słuchać o tym bogatym, pięknym świecie...w Polsce A.

U nas to o tak...

IMG_20241117_114200.jpg

Ty już prawie odnowiłeś ten dom

Mój dalej nie ruszony

Aj tam,bieda aż piszczy

Dobrze że są bogate regiony w Polsce 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał(a):

co sie robi w niedziele ?? 

w pewnym wieku to wnuki bawi 😂.. mozna pospacerowac, jakies muzemu w zamku odwiedzic, obiad w restauracji zjesc, 

mam zrobione 10420 -sprawdzcie ile zrobilem gdy mnie nie bylo.. 

tez bylem w skansenie- podgrodzie kolo zamku w niepolomicach.zdjecia w google.

u nas by jeszcze gdzies znalazl na przysiolkach takie domy...

a tak to same nowoczesne budownictwo dla dzieci rolnikow z polski c. 

Łapiesz formę 🤭🙋‍♂️😁

8 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

W Skansenie jakimś 🤔

U jednego bałera pod bełchatowem na podwórku takim mistrzem deski 🤪😛🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Dobra zima nie jest zła

Czekam na mrozy P0 - 25

Zeby P0je🔨om P0mpy ciepła dobrze grzały. 

Może wariactwo się ukryci z kopciuchami

Oj Rysiu Rysiu, znając życie to te mrozy im nic nie zrobią, za to ty je bardzo odczujesz ... Cieszyłeś się z suszy a Tfusk w****hał Cię bez mydła i dał 25% strat xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ten co ma ciut więcej kasy ,montuje pompę ,bo piły ,siekier  nie trzeba , nie szuka kanistrów do paliwa ,i ludzi do szczepania ,szopy na naście ton drewna ,nie stoi zawalisko przy ładnej chacie ,nie rozpala i lata z popiołami  pierwszej półgodziny po szczaniu .

• Like 2
Opublikowano
35 minut temu, marulekk napisał(a):

Było ładnie liście zgrabione wywiezione to nie , wiater musiał nowe POnawiewać

Wiosna przybywaj, jesień zima idź w PISdu

a Ty się zaraziłeś z tym PO

nastepny etap to będziesz te młotki wstawiał 😆😆😆😆

27 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Dobra zima nie jest zła

Czekam na mrozy P0 - 25

Zeby P0je🔨om P0mpy ciepła dobrze grzały. 

Może wariactwo się ukryci z kopciuchami

Rysiek a co Twoje szwagra z Warszawy mowia o władzy? chyba nie narzekają co chcieli to mają ?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

4 na + wieje wiatr 

Powitać szanowne grono 🤝

Co słychać w wielkim świecie 

jak by Ci mój szwagier odpowiedział 

a co gazet nie czytasz 😆😆😆😆

a tak na poważnie to wszystkonpo staremu 

Rysiek je..e wiesz kogo 

mnie też nie było kilka dni bo więcej pracy wczoraj troch poczytałem ale wrocil jakoś i bogdan to co Ci będę pisal

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, Buszmen11 napisał(a):

Wracałem. Z dwa lata temu z sylwestra. 

Siema szaro buro i ponuro. Wczoraj po 15 coś popadało ale nie wiem ile bo za niańkę robię cały tydzień po pracy 

Opublikowano
46 minut temu, marulekk napisał(a):

Było ładnie liście zgrabione wywiezione to nie , wiater musiał nowe POnawiewać

Wiosna przybywaj, jesień zima idź w PISdu

Za PiSu tego nie było 😄

🙋‍♂️

15 minut temu, kizak napisał(a):

Ten co ma ciut więcej kasy ,montuje pompę ,bo piły ,siekier  nie trzeba , nie szuka kanistrów do paliwa ,i ludzi do szczepania ,szopy na naście ton drewna ,nie stoi zawalisko przy ładnej chacie ,nie rozpala i lata z popiołami  pierwszej półgodziny po szczaniu .

Jeszcze przyjdzie czas i nandrewno...wiecznie lekkich zim nie będzie😎 

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Za PiSu tego nie było 😄

🙋‍♂️

Jeszcze przyjdzie czas i nandrewno...wiecznie lekkich zim nie będzie😎 

To już nie ten czas żeby przez okno rano wyjrzeć trzeba było sobie wychuchać. Teraz okna szczelne , chałupy po ocieplane to i lichy system ogrzeje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v