Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jej ...przydupaski się żalą że nic nie mogą 🤣

jakimś dziwnym trafem właściciel tego Zetora taki malutki się zrobił 🤣🤣🤣🤣🤣

Pewnie materiały po cichu zbiera, jak to upubliczniasz jego adres zamieszkania, wygląd obejścia, a i jego samego. Gdybyś był gołodupcem, to pewnikiem głowy by sobie nie zawracał, ale ty przecież lokatami publicznie się chwaliłeś. Oj, będzie się trzeba z Jacusiem majątkiem podzielić. Oj, trzeba będzie. Tym bardziej, że on pewnie już po nocach spać nie może, przechodniów i sąsiadów się lęka, a i żona syndrom prześladowania odczuwać zaczyna. Dobra koperta dla dobrego psychiatry i lokaty jak bańka mydlana pękną😂

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Podobnie jak przedmówca, popatrzy się bez okno jak bogatsze w niebo świeca złoży się wszystkiego nawzajem i do wyra 

Ty to teraz już tak najbliższe kilka lat😆 jeszcze okna poutykać żeby nie za głośno było 🤭

Trzeba do stołu ekipę zebrać co bimber lubi. Najgorzej usiąść gdzieś gdzie jeden pije wódkę, drugi bimber a trzeci whiskey. I każdy przyniesie to co lubi. Na drugi dzień🤕

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał(a):

Nuda. 

Zapisujecie się już na sylwestra? Jakie u was ceny?

Cały rok się męczę. Bym chciała odpocząć. 560 chyba w dworku. 360 na mojej wsi

Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Na Chińskie jadło ja nie polece 

Ja lubię tylko sajgonki 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Chęci mam gdzieś pobalować. Tylko czy sister zgodzi się dziećmi zaopiekować 🤔

A ja nie dlugo pół wieku przeżyje i jeszcze sajgonek nie jadłem. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

jak się nie pcha co się lubi to puknie co popadnie 😜

Kaczka czy kura ważne aby dziura 😜 

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał(a):

Chęci mam gdzieś pobalować. Tylko czy sister zgodzi się dziećmi zaopiekować 🤔

A ja nie dlugo pół wieku przeżyje i jeszcze sajgonek nie jadłem. 

Byłoby bliżej to by wujek z nimi został ;)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Pewnie materiały po cichu zbiera, jak to upubliczniasz jego adres zamieszkania, wygląd obejścia, a i jego samego. Gdybyś był gołodupcem, to pewnikiem głowy by sobie nie zawracał, ale ty przecież lokatami publicznie się chwaliłeś. Oj, będzie się trzeba z Jacusiem majątkiem podzielić. Oj, trzeba będzie. Tym bardziej, że on pewnie już po nocach spać nie może, przechodniów i sąsiadów się lęka, a i żona syndrom prześladowania odczuwać zaczyna. Dobra koperta dla dobrego psychiatry i lokaty jak bańka mydlana pękną😂

o jej jak się zląklem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wiesz wielki świat google street wszystko widzi ...polska A a nie wschodnie zadupie 🤣🤣🤣🤣 ....to mówisz że wygląd obejścia przy drodze jest tajemnicą dla sąsiadów 🤔....a ja sądzę że  oni nie mają wstydu przed sąsiadami i mają nie po kolei  w głowach i tyle ...bo kto normalny żyje jak w śmietniku 😲...

już raz mi udowodniłeś że jesteś cienki z prawa bo twierdziłeś że darowizna jest nielegalną w tym kraju ....widzę że niczego się nie uczysz i dalej jestes w deeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....nawet mnie nie zaskakujesz bo zawsze byłeś nijaki taki bez polotu 😲 ..poprostu nudne wypociny dretwego bezbarwnego gołębia 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Byłoby bliżej to by wujek z nimi został ;)

Właśnie idę ich gonić w piżamy 😕 pójdą spać to muszę w chałupie ogarnąć, bo jak gospodyni przyjedzie jutro to się nie zmieści 🤭

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano

Tak czytam i czytam . Normalnie stare chłopy a,  ,,nic nie rosną  .  Strach z wami było by,, jenzora'' nawilżyć  . Normalnie koło fortuny ,nie wiesz co będzie .    już kilku tu nie pisze  wcale ,normalnie bagno . Ze swoimi kobitkami też tak ?

• Like 2
Opublikowano
26 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jej jak się zląklem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wiesz wielki świat google street wszystko widzi ...polska A a nie wschodnie zadupie 🤣🤣🤣🤣 ....to mówisz że wygląd obejścia przy drodze jest tajemnicą dla sąsiadów 🤔....a ja sądzę że  oni nie mają wstydu przed sąsiadami i mają nie po kolei  w głowach i tyle ...bo kto normalny żyje jak w śmietniku 😲

Ja wiem, że on, jak nikt, swoim głupim pyerdoleniem sobie na to zainteresowanie twoje zasłużył, ale już go nie kop, leżącego. 

Opublikowano (edytowane)

widzisz w zasadzie powinieneś być mi wdzięczny bo tyz byłeś kopany 🤣...co to za kopanie jest ...sam podał namiary praktycznie ,mało tego zapraszał do siebie osobiście wiele razy 🤣🤣🤣🤣...człowiek ciekawy jest poprostu polski A 😲

Opublikowano
12 minut temu, kizak napisał(a):

Tak czytam i czytam . Normalnie stare chłopy a,  ,,nic nie rosną  .  Strach z wami było by,, jenzora'' nawilżyć  . Normalnie koło fortuny ,nie wiesz co będzie .    już kilku tu nie pisze  wcale ,normalnie bagno . Ze swoimi kobitkami też tak ?

Przynajmniej nudno nie jest....😆

• Sad 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Ty to teraz już tak najbliższe kilka lat😆 jeszcze okna poutykać żeby nie za głośno było 🤭

Trzeba do stołu ekipę zebrać co bimber lubi. Najgorzej usiąść gdzieś gdzie jeden pije wódkę, drugi bimber a trzeci whiskey. I każdy przyniesie to co lubi. Na drugi dzień🤕

U mnie cisza i spokój, sąsiadów za ścianą będę miał, ale oni nie imprezowi 🤭 

Co by w przyszłości nie było zgrzytów to na ściane między nami jeszcze wyciszenie będziemy zakładać 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Produkują się jak oszalali, bo liczyli na wielki romans a tu zonk🤣

ponoć nie mogłas się odgonić od adoratorów na PW dziewczyno 🤣🤣🤣🤣...oczęta pewnie ropą zaszły od wypatrywania 🤪

Opublikowano
53 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

już raz mi udowodniłeś że jesteś cienki z prawa bo twierdziłeś że darowizna jest nielegalną w tym kraju ....widzę że niczego się nie uczysz i dalej jestes w deeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....nawet mnie nie zaskakujesz bo zawsze byłeś nijaki taki bez polotu 😲 ..poprostu nudne wypociny dretwego bezbarwnego gołębia 🤪

Widzę, że nie mogłeś się powstrzymać😂

może bym i z tobą podyskutował, ale nie mam w zwyczaju, od jakiegoś czasu, dyskutować z tchórzliwymi pśitkami w męskich bokserkach. 

Opublikowano (edytowane)

zapewne napisał byś o zwidach   pewnej pani 🤣🤣🤣

mój boże jakie to męskie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

napisać na forum o zmyślonych zwidach to prawdziwe bohaterstwo 😲...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v