Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Już go nie mam

Był wystawiony za 1200

Zaczęli nabijać i doszło do 1700

Pojechał do pierwszego klienta za 1190

Następnym razem ładuj na Bychawe...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

Człowieczku... umiesz czytać? Napisałem, że półsyntetyk czyli z domieszką mineralnego. A ten co niby kupujesz to jaki jak niepólsyntetyk. Niektórzy producenci nawet zielone mają półsyntetyki

Ja w tej chwili mam taki. Też mineralny jak twój czerwony😂

image.png.33429c3160ef983cae9d0876d5e6839a.pngimage.png.33429c3160ef983cae9d0876d5e6839a.png

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

To samo można powiedzieć o Tobie, zarówno zielony jaki i czerwony mogą być syntetyczne albo półsysntetyczne.

Widzę, że rzesza ludu łapie się na tanie chwyty marketingowców.

https://allegro.pl/oferta/olej-silnikowy-2t-1l-z-dozownikiem-stiga-12732184182

https://allegro.pl/oferta/olej-do-silnikow-dwusuwowych-husqvarna-ls-578037002-1-l-pily-kosy-inne-2t-16326760484

Opublikowano

Prawda jest taka że ten niby półsyntetyk to mineralny z jakimś dodatkiem i już napis semisyntetic. Facet gdzie serwisuje piły mówi żeby po prostu cały czas robić na jednym i nie kombinować to wtedy będzie chodzić i jak piła czy inne ustrojstwo dłużej nie używane to wylać paliwo i zalać nowym albo dodać oleju. Stosuje się do tego i jak na razie wszystkie chinole działają.

Syntetyczny prawdziwy to kosztuje około 70 zł litr. Do chińskich wynalazków zbędne fanaberie.

Opublikowano
18 godzin temu, jacor73 napisał(a):

A myślisz, że remont skrzyni w zetorze z tego wieku, to skończy się na tysiącu albo dwóch?

Z rewersem w ciągniku jest tak samo jak ze skrzynią automatyczną w osobówce, jak nie spróbujesz, to nie wiesz czym to "pachnie".

Taki 7211 itp to za 5 tys się coś zrobi w skrzyni.

Opublikowano
7 godzin temu, kizak napisał(a):

Jednemu to do kibla .baby ,no i banku ,a nie furtać po rusztowaniach . A Już nie masz 20 lat ,tylko nie chwal się żeś twardy .

gość na okolicy sam ociepla bez pomocnika niewiem jak teraz ale dwa lata temu brał po 80 zł a reszta ekip 100-110 zł za metr , nie spieszył się taki około 50 lat .

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

gość na okolicy sam ociepla bez pomocnika niewiem jak teraz ale dwa lata temu brał po 80 zł a reszta ekip 100-110 zł za metr , nie spieszył się taki około 50 lat .

Wolałbym ekipę za 110 niż dłubaczka za 80. Przecież on zasługuje na nagrodę Darwina, strukturę też sam kładł?

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, kizak napisał(a):

Myślałem żeś starszy ,  no mając tyle lat to się jeszcze ma werwę ,tylko jak to zawsze bywa ,co się nafurgasz po ,,podestach'' to twoje . Podać ,klej ,siatkę , przytrzymać ,blacza spadnie na dół ,i co się nabrykasz to Twoje . Przyjdzie klejenie siatki ,będzie zabawa ,. O ,,strukturze'' nic nie mówię . Ech młodośc ,co ja nie zrobię ,pamiętam 😔

Pomagiera będę miał 

Struktury się boję, ale zobaczymy 

6 godzin temu, malaczarna napisał(a):

Kawaler jeszcze zapewne

A co, ochotuje Pani? 🤔

Niestety.

Ale mogę zaproponować kolegę.

Młodszy, nieruszany, auto nowe odbiera w sobotę 😏

• Haha 4
Opublikowano
5 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Do stihla też miałeś czerwony to śmiało lej. Najważniejsza zasada aby nie lać raz zielonego raz czerwonego

to ja zmieszałem czerwony z zielonym 2:1 i mam sok z gumijagód 

ogólnie robię różne mieszanki czy to czerwony czy zielony z mixolem i tak se patrze jak co chodzi na tym 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v