Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
W dniu 2.11.2024 o 08:10, Krzysztof81 napisał(a):

Kolega miał firme wożącą towary do Anglii. Dwóch kierowców jeździło non stop. W 3 lata nakręcił w busie 1,12 mln kilometrów. Poszedł do żyda z przebiegiem 120 tys.

I w historii pojazdów nie było śladu, że milion w pamięci?

Trzeba być niezłym laikiem, żeby nie poznać czy samochód ma milion nakręcony, czy 100 tysięcy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Trzeba być niezłym laikiem, żeby nie poznać czy samochód ma milion nakręcony, czy 100 tysięcy

Nie jeden samochód który zrobił 80tys na mieście będzie wyglądał tak samo jak ten co zrobił 300tys po drogach szybkiego ruchu. Dlatego Polacy tak łatwo wierzą w Pastuchy które mają u nas 160-190tys a w Rajchu miały 500 na budziku...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Qwazi napisał(a):

A ja właśnie potwierdziłem żonie, że to ona rządzi w tym domu 🤷

Kobietom trzeba potwierdzić czasem że to one rządzą.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie jeden samochód który zrobił 80tys na mieście będzie wyglądał tak samo jak ten co zrobił 300tys po drogach szybkiego ruchu. Dlatego Polacy tak łatwo wierzą w Pastuchy które mają u nas 160-190tys a w Rajchu miały 500 na budziku...

Tego miliona zrobionego na autostradzie nie da w żaden sposób zakamuflować.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Tego miliona zrobionego na autostradzie nie da w żaden sposób zakamuflować.

Jako 300tys w Polsce pójdzie bez problemu ... Po kurierze który zrobił 150tys busik będzie bardziej skatowany niż po 1.000.000 na autostradzie.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał(a):

Jak rządzi to i odpowiedzialność ponosi. Wygodnie 😉

I obowiązki 😁

7 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Strajkuje🤔

Nieeee...trzeba było jej troszeczkę paliwa dolać 🤭

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Qwazi napisał(a):

A ja właśnie potwierdziłem żonie, że to ona rządzi w tym domu 🤷

kobieta tak trzeba tłumaczyć 

ile trzeba tych postów napisać zeby ta różowa gwiazdką się zmieniła w miniaturce

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, jacor73 napisał(a):

To było dokładnie 20 lat temu. Przebieg autostradowy. Sam byłem zdziwiony że kierownica czy pedały były w tak dobrym stanie.

Z drugiej strony kuzyn miał kiedyś Seata takiego niedużego. Od nowości zrobił nim 100 tys z hakiem tylko po mieście to kierownica i pedały były tak zniszczone że miał problem ze sprzedaż bo wszyscy mówili że kręcony.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, gregor1284 napisał(a):

Screenshot_20241103_084319_TikTok.jpg

Screenshot_20241103_084306_TikTok.jpg

Żeby To jeszcze łatwo było sprzedać jak się znudzi

Wszystko się sprzeda tylko kwestia ceny. Dziadu nie nauczyłeś się tego 🤣

Zimno chłodno do domu daleko 🤣🤔

A nie w bloku w stolicy już palą 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Właśnie wszyscy widzą że dzieje się źle a nikt nic z tym nie robi. Ba pewnie nawet nie ma pomysłu jak to zatrzymać. 

Bo jeszcze biedy ludzie nie mają.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzi w mieście na temat rolnictwa oszukasz bez problemu. Na wsi troche trudniej ale dobra manipulacja i sami głosują za swoją likwidacją. Spójrz tylko na forum ilu tu jest idiotów. Możesz na niego pluć a on i tak powie że deszcz pada. A jak masz odmienne zdanie to jesteś pisowiec. Głupota tych ludzi aż bije po oczach. Sami są za swoją likwidacją.

To jest zorganizowana akcja połączenia polityki i mediów. Co drugi artykuł w internecie zaczyna się od "uwaga, niesamowite, cała polska zamarła itp itd". Lewactwo chce zniszczyć tożsamość narodową poprzez ogłupianie społeczeństwa i utrate tożsamości narodowej. Zobacz jak będzie święto 11 listopada to na pierwszych stronach serwisów nie będzie tak jak kiedyś informacji o święcie, rysu historycznego czy barw narodowych. Będzie artykuł o tym że polka wyjechała do afryki, poznała Mohameta i jest szczęśliwa. Później wrzucą coś pt : "bandyci na marszu niepodległości".

Wieś do niedawna była ostoją jakiś wartości ale już powoli zostaje słowo była.

👍🎯🥇

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v