Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

+4 trochę popadało

Pracowite zaduszki... 

Dobrze że chodzić mogę bo by trza ludzi odwołać...

Napisałbym że trzeba ciągniki do wynajmu przygotować ale.... To bez podatku 

A właściwie gotówki za to też nie wezmę więc mogę 🤣

Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie biorę.

Dopłaty jeno🤷

Inaczej pisałeś jak PiS rządził. Też jak Rysiek leciałeś składać po wszystkie socjale.  Październik skończony opadem 37mm . Listopad narazie 0mm. Groby bliskich odwiedzone te bliskie. Dzisiaj trzeba do stolicy jechać i pozapalać znicze

Siema

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

Plan dnia

Turlanie wałka

Tuskowi prczewskiej klątwy w koalicji 

😐🔨T

55 minut temu, kizak napisał(a):

Wstawać ,koła przekładać ,już listopad :|

Ma się wielosezonowe

A w małym z tyłu wielosezonowe z przodu lato

W śniegu i P0 soli nie będzie jeżdżony to nie będę zmieniał

• Haha 2
Opublikowano

Dzień dobry 🌤️ 5° dziś już chyba trzeba brać się do roboty wystarczy tego świętowania 🙅🙎

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przy dzisiejszych zimach jak nie mieszkasz w górach w samochodzie 4x4 nie ma na pewno potrzeby wymiany na zimowe.

Mam odmienne zdanie...

1 minutę temu, MonteChristo napisał(a):

Świętują panowie dzisiaj czy robota będzie?

Świętują.

Zaduszki to u nas święto 

Opublikowano
10 godzin temu, kris91 napisał(a):

Szkoda, ze to Ty nie byłeś z Ewą w raju, raz że jabłka bys nie zjadł, a dwa że Ewę miałbyś gdzieś, może inaczej by się potoczyły losy świata 😅😅😅😅😅

Ty też w te bajki wierzysz? 

Wiatr, deszcz pokrapuje.

Opublikowano

Jeśli ktoś naprawdę dużo jeździ to zimowe opony dobre. Ale tak jak ja parę tych kilometrów przez zimę robię to zakup typowo zimowych jest ekonomicznie nie uzasadniony. Jak będę zmieniał to na wielosezon. 

Kiedyś się jeździło cały rok na jednych i jakoś mi się nie zdarzyło żebym z powodu śniegu czy lodu w rowie wylądował. 

W rowie wylądowałem raz ale przez prędkość i mokre liście bo głowa smarka była pełna słomy i gówna. 

• Like 2
Opublikowano

Kto nie ma co robić niech świętuje🎃☠️🕯️ ja dziś robię dość mam

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Nie ma to jak se przerzucić całe koła w garażu.. . 

Ototo, bałwanek pod kompresor, pół godziny i komplet kół zmieniony, i profesjonalnie dokręcone dynamometrycznym kluczem a nie na chama pneumatem jak w pseudowulkanizacjach ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Jeśli ktoś naprawdę dużo jeździ to zimowe opony dobre. Ale tak jak ja parę tych kilometrów przez zimę robię to zakup typowo zimowych jest ekonomicznie nie uzasadniony. Jak będę zmieniał to na wielosezon. 

Kiedyś się jeździło cały rok na jednych i jakoś mi się nie zdarzyło żebym z powodu śniegu czy lodu w rowie wylądował. 

A bo kiedyś to były opony... Takie d124 np to i auto przeżyły a teraz? Szkoda gadać 

Screenshot_20241102_073626_Chrome.jpg

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v