Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, marulekk napisał(a):

Trochu 

17302830081854236280901408939084.jpg

Ja nie wiem co wy lubelaki mata za metodę, ale takie papcie co zbieracie to odpad 🙆 

Się małe zbiera, młode fajne. 

Papuciami szybko się wiaderko zapełnia to jedyna zaleta ich 🤪

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Ile w swoim gospodarstwie użytkujesz maszyn wyprodukowanych w Polsce ? Ostatnio czytam jak to Polski rząd chce wykończyć Cinkciarza PL .   Budde który ofiarował domki powodzianom już zamkneli 🤣

Opryskiwaczem 2 x biardzki

Raz agrola

Rozsiewacz Motyl choć to włoski składak

Pług 2x akpil

Agregat agromasz, bomet, dziekan

Kombajn Weremczuk

Belki herbicydowa x3

Sadzarki

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
27 minut temu, wojtal24 napisał(a):

daj mi takich klientów 

po 35 do 45zl sprzedaje 

Ja potrzebuję w sumie 6szt. Kupi się jutro pod cmentarzem odrazu na groby rozniesie i po robocie. A Marcin to może słyszał 50zł.

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, wojtal24 napisał(a):

poprostu znam życie 

a co Ty robiłeś u damskiego fryzjera ?

Zaczynam się martwić o Ciebie coraz bardziej 

To u Was nie ma damsko męskich 🤔

2 minuty temu, HF86 napisał(a):

Tak. Właśnie robię, miejsce do opierdalania się 😁

To pamiętaj możesz wykopać jakie słoik ze złotem i los swój odmienisz 😛

Opublikowano
Godzinę temu, gregor1284 napisał(a):

Nie możesz tak myśleć bo nigdy sukcesu nie odniesiesz...

Godzinę temu, HF86 napisał(a):

Ja już pogodzony ze swym losem jestem 😔

Wyśta się rolami zamienili🤔...czy jak 🤔...

Mietek pisze jak prężny dorobkiewicz, a Darek jak kandydat na...dziada🙆🫣

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał(a):

Ja potrzebuję w sumie 6szt. Kupi się jutro pod cmentarzem odrazu na groby rozniesie i po robocie. A Marcin to może słyszał 50zł.

może być i 6x 500zl będą z dostawą do Kocierzewa i z zaniesieniem do celu w złotej foli 🤭😉😆

jednak na Księżakach mają ludzie pieniądz 

w tych pieniądzach to mogą być jeszcze Volvem zawiezione wezmę od teścia 

@gregor1284 widzisz grunt to miec dobrego odbiorce

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

może być i 6x 500zl będą z dostawą do Kocierzewa i z zaniesieniem do celu w złotej foli 🤭😉😆

Sołtys z Lubelszczyzny nawet o tym fajnego tiktoka zrobił. 

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał(a):

Musi qq dobrze płaci 😁 

Mietka @gregor1284 somsiad złodziej takich klientów to szanuje 😉

Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To u Was nie ma damsko męskich 🤔

To pamiętaj możesz wykopać jakie słoik ze złotem i los swój odmienisz 😛

ja i moi synowie chodzimy do męskiego 

ale kto co lubi

Opublikowano
Teraz, HF86 napisał(a):

Sołtys z Lubelszczyzny nawet o tym fajnego tiktoka zrobił. 

Ma chłop talent do pierdół wymyślania 🤣

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

ja i moi synowie chodzimy do męskiego 

ale kto co lubi

U nas nie ma męski damski

Opierdolą równo każdego 😁 

Właśnie byłem 

Dwie klientki, dwie fryzjerki je ondulują, a w międzyczasie chłopy wpadają, oderwie się na parę minut ciach i poszedł

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

Ma chłop talent do pierdół wymyślania 🤣

Raz wybrał się na kurpie, postał przy takim handlarzu co głos przepalony ruskim szlugiem ma i materiału mu już nie zabraknie, a jak wene straci to znów wróci i poobserwuję model handlu z zuczka 😁

• Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał(a):

w międzyczasie chłopy wpadają, oderwie się na parę minut ciach i poszed

A co Kurpianka na to🤔..rozumiem, że nie wie do jakich ty przybytków...chadzasz🫣🤭

• Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał(a):

Wyśta się rolami zamienili🤔...czy jak 🤔...

Mietek pisze jak prężny dorobkiewicz, a Darek jak kandydat na...dziada🙆🫣

A gdzie tam... Sławka się naczytalem o tym rozwoju i teraz gorzej upadłem niż wtedy kiedy byłem dziadem...

Dziady mną gardzą

13 minut temu, HF86 napisał(a):

Mietek młody, ambitny, konkubina mu dopomaga ,ukrow Wykorzystać umi i się z tej biedy wygrzebał 😔

Przecie doskonale wiesz ze moja bieda się pogłębiła...

15 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Ludzie robią kariery...

Opublikowano
15 minut temu, pedro2 napisał(a):

Musi qq dobrze płaci 😁 

Mietka @gregor1284 somsiad złodziej takich klientów to szanuje 😉

Weź mi o tej mendzie nie wspominaj... dawno ktoś powinien z nim porządek zrobić... ta fujara to gdzie nie spojrzy to pieniądze widzi...

13 minut temu, HF86 napisał(a):

Raz wybrał się na kurpie, postał przy takim handlarzu co głos przepalony ruskim szlugiem ma i materiału mu już nie zabraknie, a jak wene straci to znów wróci i poobserwuję model handlu z zuczka 😁

Ta menda i ten żuk... jednego na cmentarz a drugiego na kasację. Jednym u drugim żadne służby się  nie zainteresują, złodziej i łapówkarz 

4 minuty temu, HF86 napisał(a):

Kto biednemu zabrania bogato żyć?

Ludzie opowiadali jak widzieli że już nawet papierka po bolero nie oblizujesz, tylko od razu do kosza 🙄

Gdzie bolero, lata tego nie jadłem... musisz się nabijać z mojej biedy?

• Sad 1
Opublikowano

Milicja ma teraz inne problemy. 

Podwyżek nie widać, na miesiecznice wyjazdów nie ma, nawet nie ma jak rolnika palą przylać. 

Oj nie takiej uśmiechniętej chcieli 😔

Opublikowano

Milicja i prężne sądy władzy niepotrzebne.

Nie po to władzę w ręce dostali by ktoś im w biznesy zaglądał.

Źle opłacany funkcjonariusz nie będzie  dobrze pracował.

Zamiast

#muremzamundurem

będzie

#muremzakołnierzykiemigarniturem

Takie czasy🤷‍♂️

Piosenki kłamią  bo było kiedyś

...Ale to już było, i nie wróci więcej...

Opublikowano
15 minut temu, HF86 napisał(a):

Milicja ma teraz inne problemy. 

Podwyżek nie widać, na miesiecznice wyjazdów nie ma, nawet nie ma jak rolnika palą przylać. 

Oj nie takiej uśmiechniętej chcieli 😔

Dobra dobra dostana kasę na pałowanie rolnika nie martw się o to zbytnio jak zajdzie taka potrzeba będzie szybka pała .

Opublikowano

17302912555515997442201653553956.jpg.348d62047f38cb0c848f33fc82617366.jpg

42 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v