Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jakiego dokładnie tego Akpila ? 

Km180.

Zabezpieczenie hydrauliczne.

Na tych szerszych odkładniach, mają wkręcać lepiej trawę.

Było tylko 1000 dopłaty.

Edytowane przez Elon
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

One mnie nie denerwują. Tylko psy i koty. Ale koty giną u mnie śmiercią naturalną pod kołami, psy w sumie też często...

Tobie Piotruś to dobrze. W twoim wieku to jeszcze można znaleźć jakąś sensowną. W moim wszystko przebrane a jak jest jakaś wydawałoby się nawet nawet to z zaburzeniami

Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał(a):

To pokolenie, co umie zabić świniaka, sprawić i podzielić na porcje, to ma już 50 na karku i za parę lat zacznie wymierać. Tak samo, jak tokarze, co coś jeszcze umieją, szlifierze czy frerzy.

W szkołach już tego nie uczą, a na wsi świni nie uśiwadczysz, chyba, że delegacja z gminy przyjedzie czy ze starostwa

Zastanów się nad wietnamskimi - mniejsze, łatwiej ogarnąć. Mam kolegę , co takie trzyma, dorastają do 40-50kg, mięso smaczne

Jeszcze nie mam 40-tki. A te wietnamskie świnie to mają jeszcze więcej słoniny niż te Ruskie

Opublikowano
2 minuty temu, Elon napisał(a):

A ta Twoja babka to będzie dobra dla dziadka?

Idzie zima i przydały by mu się ręce do pomocy.

Nie chce już żadnego dziadka bo by straciła rentę wdowią po moim dziadku

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

,, Najtrudniejszy pierwszy raz ''  Trzeba dać się młodzieży wykazać jak by musieli to 60 % młodzieży dało by rade zabić zwierzę . 

60%, to z naszego pokolenia dało by radę, z młodzieży, 60% umarło by z głodu bo twierdzą, że zwierzę to też istota rozumna i nie można zabijać, reszta by nie zabiła, bo po WIFI nie da rady, a ChatGPT by nie pomógł🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Tobie Piotruś to dobrze. W twoim wieku to jeszcze można znaleźć jakąś sensowną. W moim wszystko przebrane a jak jest jakaś wydawałoby się nawet nawet to z zaburzeniami

W tym wcieleniu w jakim wieku kobiet szukasz?

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Wymyślili wymogi to niech dają

Mam dobry piec tylko im nie pasuje

To niech płacą albo dajă palić dalej w nim

Bzdury opowiadasz.

Nikt nie zmusza do wymiany.

Szukasz zawsze usprawiedliwienia.

Pal nim jak paliles i nie skowycz.

Ocieplić też możesz za swoje.

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Nie koniecznie, tam też za nasze będzie siedział i żarł...wydalić z kraju szkodników.

Myślę że naród nie będzie miał nic przeciwko opłacania lokali Tuska i Kaczyńskiego, pod warunkiem że będą pod adresem Rakowiecka 37 xD 

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Piotruś 👊🐎 i mu baby tzn kobiety niepotrzebne.

Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

Takiej tuż przed czterdziestką szukam, ale nie z marnymi 159 cm

A po co Ci wyższa?

Opublikowano

Jakoś przebija się narracja w mediach żę obecna młodzież jest inna , leniwa itd a sami nie widzimy jak my będąc nastolatkami byliśmy postrzegani przez starżyznę  , młodzież ma łatwiej dopasować się do zmieniających się warunków i to robi i bardzo dobrze niech sobie idzie własną scieżką , 

4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

60%, to z naszego pokolenia dało by radę, z młodzieży, 60% umarło by z głodu bo twierdzą, że zwierzę to też istota rozumna i nie można zabijać, reszta by nie zabiła, bo po WIFI nie da rady, a ChatGPT by nie pomógł🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślę że naród nie będzie miał nic przeciwko opłacania lokali Tuska i Kaczyńskiego, pod warunkiem że będą pod adresem Rakowiecka 37 xD 

Dał tych dwóch wspólną cele ale na utrzymanie powinni zarobić pracą, może w kopalni 🤔

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Michał też?🙆

Matko...jak i u się połapać w tym?

Nawet nie próbuję😄

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Dał tych dwóch wspólną cele ale na utrzymanie powinni zarobić pracą, może w kopalni 🤔

Szczerze, to będzie mniej niż 1gr miesięcznie od obywatela na utrzymanie tych dziadów, myślę że naród nie będzie miał nic przeciwko xD Mogę opłacić nawet z góry na 25lat xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja bym wolał Rakowicka w Krakowie, byłbym spokojniejszy

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Dlaczego uważasz że powinien pracować w kopalni, to jest ciężki kawałek chleba.

A taka rybę jak on, pływającą po oceanach można zamknąć w kałuży.

Dla takich ludzi samotność jest najgorsza.

Edytowane przez Elon
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v