Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
PAN88 napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

jak oni (ukry) oficjalnie przejdą na stronę ruskich to mamy przejebane. wszak ukry już u nas są i się panoszą gorzej jak u siebie. takim sposobem wpuściliśmy dobrowolnie wroga na swoje terytorium. zaprosiliśmy.

A cofnij się  jak się  wojna zaczęła I jaki hurra optymizm i chęć pomocy  upadlińcom tu panował? Paru nas tylko tu było co myślało inaczej  A reszta nas ruskie onuce nazywała . Co Ci się  teraz stało że zdanie zmieniłeś 

czekaj czekaj. skąd wysnułeś wniosek, że zdanie zmieniłem?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, PAN88 napisał:

A cofnij się  jak się  wojna zaczęła I jaki hurra optymizm i chęć pomocy  upadlińcom tu panował? Paru nas tylko tu było co myślało inaczej  A reszta nas ruskie onuce nazywała . Co Ci się  teraz stało że zdanie zmieniłeś 

To normalna reakcją jak widziałeś dzieci i kobiety uciekające, z czasem wielu zobaczyło że zaczęto nadużywać nasze gościnności i pomocy. 

To że UA kiedyś padnie to wiecej niż pewne i jakaś część dogada się z Putinem na 100. 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
26 minut temu, GRZES1545 napisał:

To normalna reakcją jak widziałeś dzieci i kobiety uciekające, z czasem wielu zobaczyło że zaczęto nadużywać nasze gościnności i pomocy. 

To że UA kiedyś padnie to wiecej niż pewne i jakaś część dogada się z Putinem na 100. 

Gdzieś  czytałem że  na wschodniej upadlinie ma  powstać nowe państwo  Izrael 

Opublikowano
44 minuty temu, PAN88 napisał:

Ejejejej są tu i tacy co paszporty ogarniali żeby uciec 

35 minut temu, GRZES1545 napisał:

Więcej niż pewne bo konflikt zaczął eskalować po tym jak czesc ukropów nie utożsamiała się jako ukropy tylko ruskie

8 minut temu, PAN88 napisał:

Szur! Plaskoziemca! Ruska onuca! 🤭

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Można się pośmiać,niby spadła tylko z jednej warstwy bel ale jaki strach czy się nic nie stało. A gdyby tak głową uderzyła...strach pomyśleć. Ciężko opisać całą sytuację. Nie doszło by do tego gdyby w hali nie stała audi i ciężko tam wjechać ladowarka, tak bym zwalił calą warstwe najwyzszą i nie musiałbym wygrzebywać z dołu od ściany

Nie ma co się śmiać... kolegi teść na jesieni spadł z pierwszego rzędu bel w stodole na klepisko. chciał zeskoczyć, jakoś mu noga się zaklinowała i skoczył... głową w dół. Leżał na oiomie warzywo i odłączyli. 

A syn rok wcześniej stracił rękę do samego barku w podbieraczu prasy. wcięty był. 

• Sad 4
Opublikowano

Raczej myślimy podobnie. Jeszcze powiedz Ty mi o panie Putinie, czy według Ciebie powinien dostać nagrodę Nobla w kategori zdrowie a zwalczenie epidemi?

1 minutę temu, PAN88 napisał:

I ty przeciwko mnie  Mieczysław 

Opublikowano
29 minut temu, pedro2 napisał:

Nie ma co się śmiać... kolegi teść na jesieni spadł z pierwszego rzędu bel w stodole na klepisko. chciał zeskoczyć, jakoś mu noga się zaklinowała i skoczył... głową w dół. Leżał na oiomie warzywo i odłączyli. 

A syn rok wcześniej stracił rękę do samego barku w podbieraczu prasy. wcięty był. 

Ojciec no ,tak ze 20 lat do tyłu leżał w szpitalu ,a z nim w sali ojciec z synem . Syn rękę wsadził w prasę i urwało ,a ojciec wybiegł na drogę o ratunek i samochód go ebnął 

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Raczej myślimy podobnie. Jeszcze powiedz Ty mi o panie Putinie, czy według Ciebie powinien dostać nagrodę Nobla w kategori zdrowie a zwalczenie epidemi?

Oczywiście że tak. Tylko korporacje farmakologiczne  nie zadowolone sa

@bratrolnika nie wiem co tam ma. 2-3 razy w  tygodniu  przejeżdżam  koło  tego

Edytowane przez PAN88
Opublikowano

niby cieplo a zimno . a nawet wiatru nie ma.. 6 na plusie a snieg sobie lezy...

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Mata....

IMG_20240122_102142.jpg

a wlasciciel gdzie-na selfistika kasy braklo ???

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

jeden taki od 2 lat to oglasza- jemu psychiatra nie pomaga .

40 minut temu, pedro2 napisał:

tacy ludzie nie powinni sie rozmnazac..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v