Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

P0łóż brony do góry zębami

A na co po co, jak to taka przyjazna instytucja i pieniądze daje za nic nie robienie. Od 15 października zaczną rozdawać. 

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Firma a firma. Trzeba być elastycznym. Jak nie pasuje to trzeba sp***dalać żeby się nie zasiedzieć. Teraz są naprawde możliwości, nie trzeba tylko się bać.

A ja się już 25 wiosen zasiedziałem, czasami jest ochota na zmianę, ale się nie chce. Kasa się zgadza  w zimę ciepło, w lato chłodno, do pracy idzie się odpocząć, to i z racji wieku motywacji do zmiany za bardzo nie ma.

26 minut temu, pedro2 napisał:

Polisa upraw wydrukowana z aplikacji bez podpisu przejdzie do suszowego? 

Jest napisane, że opłacone, polisa zawarta, ale nie ma podpisu.

To nie masz potwierdzenia na e-mail'u

Przecież z tego suszowego nic nie będzie.

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał:

A ja się już 25 wiosen zasiedziałem, czasami jest ochota na zmianę, ale się nie chce. Kasa się zgadza  w zimę ciepło, w lato chłodno, do pracy idzie się odpocząć, to i z racji wieku motywacji do zmiany za bardzo nie ma.

Powiem ci że jak by mi się nie pozmieniało w poprzedniej pracy to pewnie bym siedział do dziś. A tak jest szansa spróbować czegoś nowego.

Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał:

To nie masz potwierdzenia na e-mail'u

Przecież z tego suszowego nic nie będzie.

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

U mnie wypłata bez żadnego poślizgu,a że są minusy czasami- gdzie ich nie ma

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.10.2024 o 11:58, Łolek napisał:

I cyk i dwie kolejne krówki znalazły nowego właściciela 

Kurna szkoda że tak powoli rosną 😉

Dobrze robisz 👍,🤝👍😲

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Mnie wzywali do biura agencji P0dpisać

Bo też miałem nie P0dpisaną ale to że 3 lata temu

Dzwoniłem do ministra... mówił, że nie musi. Aby było napisane, że zawarta i opłacona 

Tylko teraz nie mogę podpisać 

Kliknąłem podpisz, miało przekierować na stronę banku i nie przekierowało.

Teraz w aplikacji komunikat oczekuje na podpisanie i nic nie można zrobić.

🤬

By ich hvj ta ich mobilność zasrana

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
36 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna...

Ale białe Dacie armiru po polach się tłuką u nas..

Na razie sprawdzają co robiły bele słomy na polach zgłoszonych do cięcia, następnym krokiem będzie szukanie prasowacza, no i wszyscy będą postawieni do dyspozycji   :P ale prokuratora.   🙆‍♂️

• Haha 2
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Jestem na to przygotowany 🤮 wieczorem zrobię sobie 200ml. Lekarstwa od Ciebie i mam nadzieję że rano książki rusza. 

Spróbuj tego drugiego

• Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, Desperado napisał:

Na razie sprawdzają co robiły bele słomy na polach zgłoszonych do cięcia, następnym krokiem będzie szukanie prasowacza, no i wszyscy będą postawieni do dyspozycji   :P ale prokuratora.   🙆‍♂️

.... upssss...🤔🙆😭

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał: Kurna... Ale białe Dacie armiru po polach się tłuką u nas..   P0łóż brony do góry zębami

no jak tak można 🤔🙆‍♂️ jeden kolega z forum taką jeżdzi 🤭😁

Michal2399 napisał:

1 godzinę temu, Łolek napisał:

I cyk i dwie kolejne krówki znalazły nowego właściciela 

Kurna szkoda że tak powoli rosną 😉

Dobrze robisz 👍 

Zostaw ze 12 i też będziesz żył co będziesz się dobijał ,🤝👍😲

12x3 to tak 😁🤭

6465 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

A A A kiedy robisz 🤔

Mam nie jakieś A1. A robiłem razem z T. 19 lat temu. 

A to tera motur mus 😛 moj chwilowo odłoźony ale raczej krótko... mus gwiazdy było kupić...

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, slawek74 napisał:

no jak tak można 🤔🙆‍♂️ jeden kolega z forum taką jeżdzi 🤭😁

12x3 to tak 😁🤭

A to tera motur mus 😛 moj chwilowo odłoźony ale raczej krótko... mus gwiazdy było kupić...

U twojego szwagra w podwójnej obsadzie do Hiszpanii latają czy każdy sam? Jak motor to tylko taki 🥰

Screenshot_2024-10-03-15-07-35-296_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

A to dlatego dobranoc nie mówiłeś...

A ładna?

To nic że nie majętna...

Jak pracowita to się dorobicie...nawet na kamieniu..🤷

Może nie aż tak jak Tereska, ale i nie tak zarozumiała. Tylko ta bieda, papierosy i mieszkanie w bloku. No nie podoba mi się to do końca. Tak że dobranoc jeszcze będę mówił

1 godzinę temu, Michal2399 napisał:

Dobrze robisz 👍 

Zostaw ze 12 i też będziesz żył co będziesz się dobijał ,🤝👍😲

Bogdan ci się włamał na konto? Bo takie same emotki😂

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

Powiem wam że wróciłem z miasta i leżę z miską na łóżku. Boję się że w każdej chwili bomba może wybuchnąć.  U małego w przedszkolu tylko 4 dzieci obecnych dziś  na 25

Grypa, a  z kolei przywiozłem młodą i się okazuje że wszy w świetlicy. 

I dawaj cały system wprowadzony 😒

• Sad 1
Opublikowano
16 minut temu, HF86 napisał:

Grypa, a  z kolei przywiozłem młodą i się okazuje że wszy w świetlicy. 

I dawaj cały system wprowadzony 😒

Moja w przedszkolu przyniosła kartkę o wszach... Nie wierzyłam w takie coś że jest jeszcze. 

4 godziny temu, jahooo napisał:

Przemoc ekonomiczna jest wtedy, gdy mąż/partner nie zaspokaja potrzeb kobiety. Natomiast to, że każde ma osobne konto i osobno gospodaruje zarobionymi funduszami - pod taką przemoc trudno podciągnąć.

A z powodów bzdurnych zarzutów mężczyźni nie chcą się wiązac z kobietami i mieć z nimi potomstwa, bo potem przyjdzie takiej do głowy, że jest "gwałcona ekonomicznie"  i weź się człowieku z tego później wykaraskaj. Niestety, wiele kobiet nie dorosło do tego, żeby być partnerkami i matkami, przed założeniem rodziny powinien być obowiązkowy test psychologiczny dla obojga partnerów.

Ta jasne faceci są idealni. Ilu z was nie dorosło do bycia partnerem, mężem ojcem?! Ile kobiet wychowuje samotnie niepełnosprawne dziecko?  

4 godziny temu, jahooo napisał:

Jedno pilnuje drugie, jak zawsze w rodzinach wielodzietnych. Z takich rodzin nie wychodzą sieroty życiowe, tylko twardzi ludzie

Masz coś do jedynaków? Mój mąż jest jedynakiem. Matka mu zmarła jak miał 6 lat. Takie przygody jakie on miał w dzieciństwie to nie życzę nikomu. 

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

Ta jasne faceci są idealni. Ilu z was nie dorosło do bycia partnerem, mężem ojcem?! Ile kobiet wychowuje samotnie niepełnosprawne dziecko?  

Znam ciekawy przypadek. Małżeństwo?już byłe) - ona lekarka, on pracownik budżetówki, mają dwójke dzieci - dziewczynke i niepełnosprawnego syna. On zajmował sie synem i córką a ona robiła kariere. Poznała jakiegoś chłopa, skurwiła się, zostawiła męża, sądzą się teraz o prawo opieki nad córką, bo ona niepełnosprawnego syna nawet nie chce na oczy widzieć, będzie przeszkadzać jej w układaniu na nowo życia. Chxe umieścić go w ośrodku a on trzyma go w domu u siebie. Te kurwisko nawet nie chce alimentów na syna płacić.

Przypadek drugi z mojej wioski. Małżeństwo poleciało w latach 80 do USA. Mieli dwie córki, dorobili się i mieli wracać. On z córkami jednym samolotem ona drugim- "bo nie było biletów". On wrócił z dziećmi a ta qr** została w USA z jakimś gachem poznanym w pracy. Sam wychowywał dzieci, pracował jako kierowca PKS-u. Babsztyl po kilkunastu latach przypomniał o córkach i przyjechał.  Dostał kopa w dupe od mężą i dorosłych córek.

Więc gadanie o biednych matkach polkach to jedne wielkie gówno.  A wymioty mnie bierze jak słysze o biednych matkach polkach samotnie wychowujących dzieci. Nawet jedna była u mnie w pracy miesiąc temu- jak dostała wypłate to poszła w cug na tydzień, a dzieci zabrali do rodziny zastępczej. Na fejsbukach pisze jak to kocha swoje dzieci i zrobi dla nich wszystko 🤢🤮.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v