Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

Kolacja 

IMG_20240922_203546_587_LL.jpg

nie ma jak mleczarzom👍👍👍 Radek pewnie też był dziś na burgerach 😉😁

slawek74 napisał:

Leszy napisał:

44 minuty temu, Agrest napisał:

Jeszcze dobrobyt, ale tuskowa nędza już wychodzi z ukrycia🤣

To chociaż wartości nam się poprawią może 😉🙃

byłem na spacerze to u niektòrych telewizor większy niż okno 🙆‍♂️🤦 toć to łeb może pęknąć 🤦🤪

też to czasami zauważyłem że telewizor na pół ściany na przeciwko okna od drogi 😆😆😆😆

Opublikowano (edytowane)

Kuga jak kuga.

Cena dobra.

Mi jedynie automat znajomy odradzał....ale ile w tym prawdy że niezbyt...no nie wiem .

Tak dodam...

Nie patrzyłem cen ostatnio, ale dość tanio chyba wystawiona ..

Obejrzyj dokładnie, najlepiej z kimś kto się zna .

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Każdy Ford gówno wort

I nie każda morda pasuje do Forda.

Miałem i nigdy więcej. Chciałem nawet kupić Volvo XC60 ale okazuje się, że to na podzespołach Forda. Volvo zeszło na psy tzn na Forda.

Opublikowano

Jak ktoś przyzwyczai się do jednej marki ,i sprzęt małoawaryjny to i  to chwali .  U mnie np seria oplów już 26 lat ,a jako drugi czy tam trzeci to różne marki .

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał:

I nie każda morda pasuje do Forda.

Miałem i nigdy więcej. Chciałem nawet kupić Volvo XC60 ale okazuje się, że to na podzespołach Forda. Volvo zeszło na psy tzn na Forda.

Bez przesady.

Ford nie jest zły.

16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Każdy Ford gówno wort

Tiaaa.

Lepsza stara nyska...😆

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

ale może z czyjąś inną 🤔 zawsze w domu jesteś 🤔🤭😁

Mi to nie grozi.......   .......

..

Nimom żony 🤭

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Kuga jak kuga.

Cena dobra.

Mi jedynie automat znajomy odradzał....ale ile w tym prawdy że niezbyt...no nie wiem .

Tak dodam...

Trzeba było zapytać, jaki automat, jak PowerShift to trzymać się z daleka, nikt tego nie chce serwisować i nprawiać.

Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kuga jak kuga.

Cena dobra.

Tak dodam...

Gość sprowadzał i wszystko szło na ukraine, teraz już nie idzie tak i na kraj sprzedaje. W jeździe fajnie,dobrze się prowadzi,biegi "nie szarpią". Cena też nas zainteresowała że poniżej tych wysokich, mówił że handlarz chciał na komis od niego i cena 10tys od razu w górę idzie. Tu ma zarobku kilka tys. Z niedociągnięć w tym roczniku to brak automatycznego zamykania klapy tylnej,brak kamery cofania(ale czujniki wszystkie ma i asystent parkowania), szyba przednia wymieniona widać(nie sprawdziłem grzania jej czy sprawne). Ogólnie silnik suchy,jakieś niewielkie pocenie jakby z termostatu 

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Trzeba było zapytać, jaki automat, jak PowerShift to trzymać się z daleka, nikt tego nie chce serwisować i nprawiać.

No powerszit,kumpel mi odradza,ten niby po 2015 już poprawiony. No ale to dalej powerszit. Żona już chciała wczoraj umowę pisać,ja się wahałem,ale już pod koniec sama zdecydowała że decyzja dzisiaj. Niby mieliśmy po niego jechać ale już sam nie wiem...nic nie ma fajnego. @12Pafnucy w Lubartowie jest biała Kuga

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Gość sprowadzał i wszystko szło na ukraine, teraz już nie idzie tak i na kraj sprzedaje. W jeździe fajnie,dobrze się prowadzi,biegi "nie szarpią". Cena też nas zainteresowała że poniżej tych wysokich, mówił że handlarz chciał na komis od niego i cena 10tys od razu w górę idzie. Tu ma zarobku kilka tys. Z niedociągnięć w tym roczniku to brak automatycznego zamykania klapy tylnej,brak kamery cofania(ale czujniki wszystkie ma i asystent parkowania), szyba przednia wymieniona widać(nie sprawdziłem grzania jej czy sprawne). Ogólnie silnik suchy,jakieś niewielkie pocenie jakby z termostatu 

No cos jak mój.

Mi automatu mówili by nie brać...

Ale Ci powiem że wajchowanie 6tka wcale nie fajne😉

Jak tam uważasz.

Ogólnie to fajnie się kuga jeździ.

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

No powerszit,kumpel mi odradza,ten niby po 2015 już poprawiony. No ale to dalej powerszit. Żona już chciała wczoraj umowę pisać,ja się wahałem,ale już pod koniec sama zdecydowała że decyzja dzisiaj. Niby mieliśmy po niego jechać ale już sam nie wiem...nic nie ma fajnego. @12Pafnucy w Lubartowie jest biała Kuga

Ta na warszawskich blachach?

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No cos jak mój.

Mi automatu mówili by nie brać...

Ale Ci powiem że wajchowanie 6tka wcale nie fajne😉

Jak tam uważasz.

Ogólnie to fajnie się kuga jeździ.

Jeździ się fajnie... jeszcze podjadę do chłopaka co tylko fordami się zajmuje i zapytam co sądzi. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Sam się rozglądam za autem i powershift niestety zbiera same negatywne opinii, 160-200tys i zaczynają sie schody, a nie ma w Polsce serwisu, który by to chciał robic. Szwagier siedzi w temacie, bo szukał Mondeo z automatem, brat też gustował w mondeo, ale z automatem wziął P508, bo w fordzie po 2010 roku  automaty to porażka. Tzn one fajne pracują, lepiej niżDSG z grupy VAG, dopóki są nowe i realnie niewielki przebieg. 

5 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jeździ się fajnie... jeszcze podjadę do chłopaka co tylko fordami się zajmuje i zapytam co sądzi. 

Poszperaj, jakie skrzynie tam siedzą i poczytaj opinie, bo od 2010 roku na temat automatów sporo negatywów własni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v