Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

A co dobrego jest w pie**oleniu że coś się zrobi ?? 3 lata i nawet gruntów wszystkich nie wykupili ...

Dobrze że Donald wykupi twoje.

8 minut temu, marulekk napisał:

Skąd wy bierzecie na motory pieniądze, pewno w nocy chodzicie i kradniecie

Z babki renty.

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, WitekRolnik napisał:

Nie piszę tego po złości ale dobrze Ci radzę udaj się do jakiego psychologa bo śmiechem żartem mówiąc nie bez powodu mówią, że od wódki rozum krótki, no i co to za życie żeby pić cały czas, wszystko jest dla ludzi ale kurcze z umiarem, jak będzie wszystko w głowie poukładane to i życie będzie lepsze i ta pewność siebie będzie dużo większa, no i wtedy i powodzenie wśród kobiet będzie, życie jest za fajne żeby je p*zejebać na picie wódy.

Masz rację muszę chyba przestać pić. I zmienić trochę podejście . Do psychologa może bym się i udał ale trochę wstyd że taki nieudacznik .

Opublikowano
4 minuty temu, Michal2399 napisał:

Masz rację muszę chyba przestać pić. I zmienić trochę podejście . Do psychologa może bym się i udał ale trochę wstyd że taki nieudacznik .

Jakbyś teraz pił to dało by się zauważyć.

Więc pier**lisz i trollujesz.

Opublikowano
28 minut temu, alfa napisał:

I tak całe życie na ręcznym ? 

Jak się nie znajdzie połówki to jakie inne wyjście 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

jakiś nie wyspany jestem 🤭😁

Co też se kupiłeś motor? No nie 🫣

Przed chwilą, Michal2399 napisał:

Jak się nie znajdzie połówki to jakie inne wyjście 

Zostaje 0,7 😸😎

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

jakiś nie wyspany jestem 🤭😁

Ja też. Bo młody był wczoraj na imprezie I po drugiej sobie transport zażyczył, a przed siódmą interesanci przyjechali.

Ja niezwyczajny spać 3,5h.

To dobre dla oporowców🤭 z dużym gospodarstwem , a nie dla działkowicza z ogródkiem

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Michal2399 napisał:

Tak jak kolega wyżej napisał wstyd to jest kraść, mam koleżankę, co jest po psychologii i uwierz mi osoby po bardzo dobrych szkołach i dużo bardziej posadowieni chodzą do psychologa, bo dzisiejsze popaprane czasy, szczególnie widać to w korpo potrafią w głowie mocno zamieszać mimo, że fizycznie nic takiej osobie nie jest to psychicznie taka osoba jest wrakiem człowieka i to żadna ujma iść do psychologa bo jakby nie patrzeć to też jest lekarz, jak Ci coś fizycznie boli to udajesz się do lekarza, a jak psychika siada to wtedy jest jakaś blokada w postaci wstydu przed udaniem się do tego człowieka bo najprościej iść w tango z % ale to przecież nie na tym polega, a do depresji jest krótka droga, ale z niej wyjść i stanąć na nogi to potrzeba wiele trudu i samozaparcia

Edytowane przez WitekRolnik
  • Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Michal2399 napisał:

Śmiało, nie krępuj się. Jego interesuje tylko twoja zapłata za wizytę

Opublikowano
12 minut temu, Michal2399 napisał:

Wiesz jaka jest najlepsza recepta na alkoholizm? Nigdy nie zaczynać. Tak samo z narkotykami papierosami babami i im podobnymi

Opublikowano
9 minut temu, WitekRolnik napisał:

Tak jak kolega wyżej napisał wstyd to jest kraść, mam koleżankę, co jest po psychologii i uwierz mi osoby po bardzo dobrych szkołach i dużo bardziej posadowieni chodzą do psychologa, bo dzisiejsze popaprane czasy, szczególnie widać to w korpo potrafią w głowie mocno zamieszać mimo, że fizycznie nic takiej osobie nie jest to psychicznie taka osoba jest wrakiem człowieka i to żadna ujma iść do psychologa bo jakby nie patrzeć to też jest lekarz, jak Ci coś fizycznie boli to udajesz się do lekarza, a jak psychika siada to wtedy jest jakaś blokada w postaci wstydu przed udaniem się do tego człowieka bo najprościej iść w tango z % ale to przecież nie na tym polega, a do depresji jest krótka droga, ale z niej wyjść i stanąć na nogi to potrzeba wiele trudu i samozaparcia

Bo się w d*pach ludziom poprzewracało, wszystko by chcieli mieć od razu, kupę kasy, pieprzyć się na potęgę, zero jakichkolwiek wartości, zero wiary i we łbie się kotłuje.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Wiesz jaka jest najlepsza recepta na alkoholizm? Nigdy nie zaczynać. Tak samo z narkotykami papierosami babami i im podobnymi

I nie zgodzę się z Tobą, bo wszystko jest dla ludzi tylko trzeba podejść do tego z głową

Powiem na swoim przykładzie, kiedyś za małolata w szkole to się popijało, czy też od ojca po fajce się podprowadzało, a teraz w życiu dorosłym wcale nie palę, wyższe % piję tylko okazjonalnie, no i czasem przy weekendzie tego browara czy dwa sobie strzelę więc krótko mówiąc dużo zależy od naszego podejścia, tak jak z wódką jak krzywi ryj to jest dobrze, ale jak już zaczyna nam smakować to wtedy mamy ogromny problem

1 minutę temu, Desperado napisał:

Bo się w d*pach ludziom poprzewracało, wszystko by chcieli mieć od razu, kupę kasy, pieprzyć się na potęgę, zero jakichkolwiek wartości, zero wiary i we łbie się kotłuje.

Co racja to racja, bardzo dobrze to ująłeś, i jak ktoś ma poukładane w głowie to dzisiejsze czasy nie są mu aż takie straszne, a jak ktoś ma sieczkę w głowie to wtedy już jest nieciekawie i różne złe rzeczy się dzieją

Edytowane przez WitekRolnik
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Jakbyś teraz pił to dało by się zauważyć.

Więc pier**lisz i trollujesz.

Nie muszę Ci nic udowadniać 

Opublikowano
marulekk napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał:

jeszcze ze dwie noce nie przespane 😁🤭

U ciebie co najwyżej krowy mogą się cielić dlatego noce nieprzespane a nie ty i motor😸😸

miałem kiedyś i niedługo też będzie 🤭😁

Opublikowano
1 godzinę temu, themrsakmejek napisał:

Ja też sobie się kajtnąłem dziś 🏍️,

@12Pafnucy może być ?

IMG_20240915_133051.jpg

fajne toto 
125? do roboty by sie takim dobrze latało 

ciekawe czy NSR125 w dobrym stanie 2 suwa jakby znalazł to przy przeszło na kat B jeździć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v