Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jak w smaku teraz?

Nie piłem jeszcze. Gorące w ch... Jak taki sok się zrobi i jest pasteryzowany to temperature trzyma z 10 godzin. Co by nie było wypić będzie trzeba🤷‍♂️.

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbym uważał takie rzeczy za smutne to nic tylko się wieszać. Trzeba organizować zajęcia tak aby głowę zajmować czym innym. 

Też tak uważam po sobie że jak zająć się robotą to nie ma czasu na myślenie nad sensem istnienia 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła łep od tego smrodu boli

Węch stracony wszystko capi. 

Szkoda tylko że Ursus wtefy nawalił i nie P0 orał za sucha

To co za sucha orane i deszcz zlał to równiutko

To co P0 deszczu  to koła rowy robiły 

Agregat wałkiem pchał ziemie

P0 beczce jak zawracał to rowy P0mimo pół metrowych kół. 

Na nic na nic orką P0 deszczu a nie uleżana i nie zlana deszczem

Tak czytam czytam i chyba mendelejew za bardzo ci w płuca poszedł

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Qwazi napisał:

A w 2019 multi🤔

Styl jakby pasował🤔

zbanował go bo  udawał mnie na forum .....tyle warte jego wypociny i opowiastki ....🤣 zresztą kogo on nie udawał 🤣🤣🤣🤣wszystko to nieudolne podrygi 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, Michal2399 napisał:

Też tak uważam po sobie że jak zająć się robotą to nie ma czasu na myślenie nad sensem istnienia 

Nie i filozofię idzie, a o ... fizjologię...

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

że niby czyj klamot? 😂

Ty dobiłeś z kimś targu żeby się finalnie nie pokłócić? 😂

Czy ty głupi czy ślepy? 

Pytanie retoryczne.

Wiadomo. 😁

Gdzie mowa o kłótni?

Wyjaśnię dla niedorozwiniętych przenośnia  "wymiana pocisków" oznacza w tym przypadku wymianę swojskich specjałów w butelkach 0.7L potocznie zwanych samogonem 

Dostał miodową z naszego miodu, a ja dostałem cytrynową. 

Pojął? Prościej się nie da 🤣

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

U chachmęciaza ciężko z tym...😆

Onucy gnido stęskniłeś się 😁

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Czy ty głupi czy ślepy? 

Pytanie retoryczne.

Wiadomo. 😁

Gdzie mowa o kłótni?

Wyjaśnię dla niedorozwiniętych przenośnia  "wymiana pocisków" oznacza w tym przypadku wymianę swojskich specjałów w butelkach 0.7L potocznie zwanych samogonem 

Dostał miodową z naszego miodu, a ja dostałem cytrynową. 

Pojął? Prościej się nie da 🤣

Onucy gnido stęskniłeś się 😁

nie znam tego waszego kolneńskiego slangu 😂

8 minut temu, Qwazi napisał:

Nie i filozofię idzie, a o ... fizjologię...

a ty skąd się wziąłeś na forum bo cię nie kojarzyłem 😂😂

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

zbanował go bo  udawał mnie na forum .....tyle warte jego wypociny i opowiastki ....🤣 zresztą kogo on nie udawał 🤣🤣🤣🤣wszystko to nieudolne podrygi 😲

Aktorstwo, zbieranie danych, przykrywki, podpuszczanie, i insze takie...aż jestem ciekaw, jak jego kariera się będzie dalej toczyć 🤔...

7 minut temu, radekz200 napisał:

a ty skąd się wziąłeś na forum bo cię nie kojarzyłem 😂😂

Z poza forum...jak każdy chyba🤷

Opublikowano (edytowane)

I co i siedzita już pod kołderką w ciepełku 

A ja biorę przykład Ryśka oporowo oporowo jeszcze dwa hektary 💪

17267724806061657509964981947239.jpg

To to to je orka 😝

17267726546637914730166047396814.jpg

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Aktorstwo, zbieranie danych, przykrywki, podpuszczanie, i insze takie...aż jestem ciekaw, jak jego kariera się będzie dalej toczyć 🤔...

Z poza forum...jak każdy chyba🤷

Zostanie prawą ręką tfuska🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v