Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Znaczy, że które z nich robisz tym starszym🤔🫣🤭😱...teraz jakbyś się nie odwrócił masz d...pę z tyłu. Albo kopa daje Magda, albo Tomek🤭...

Siemanko 🙋, 17°, słonecznie, bez wiatru dzisiaj 

Ehhhh Ty...lovelasku🤭...Cię babka pogoni, to Ci się poszukiwań odechce 😁...

Magda to młoda dziewczyna 

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Może ja dzisiaj wykopie ziemniaki

10arów?  A na poważnie to jeszcze wcześnie na kopanie. Niech się ochlodzi. Ja na razie na bieżąco kopię. A poważne wykopki to pewnie jak zawsze po 25 września.

Siema kolejny dzień bez deszczu 

Screenshot_2024-09-07-08-21-38-022_com.facebook.katana-edit.jpg

• Sad 1
Opublikowano
12 minut temu, Baks00 napisał:

Jak bym miał taką kobietę to nie wiem czy był by czas tu zajrzeć 🤔🤭

Albo takiego jondyra 😉

19 minut temu, Desperado napisał:

To proste panie, po co jeść czerstwy chleb, jak można jeść świeżą bułkę.   :P W jego przedziale wiekowym to są już same stare zgorzchniałe  panny, weź to teraz ujeździj.  🙆‍♂️

Ale jak już ujezdzisz to lód na rzece można orać taką 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

a to trzeba by już Grzesiu startowac puki trzeźwe...🤭 po południu mogą już mamrotać 😁

Ja po południu będę raczej 🙂

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No zapierdziel że ino kurz...

1725696462863533141095180326522.jpg

Masz anne?

Opublikowano
Karol6130 napisał:

W tym roku nie popiją

Za duże ciśnienie by sprzedać

Znajomego paru handlowców zapraszało osobiście 

I maszyny z targów obiecują przywieźć na testy

Aby się zgodzić 

będą pili z żalu że mało się sprzedaje

z megi bruderem handlują 😁

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Ale jak już ujezdzisz to lód na rzece można orać taką 

O to wie. To jedno z jego typowych powiedzeń od początku istnienia af.

Niejedną już zbajerował na takie teksty

IMG_20240907_101747.jpg

7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No toć ba...

Pafnucy pokaż jakie ci urosły i co za odmiana

• Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał:

O to wie. To jedno z jego typowych powiedzeń od początku istnienia af.

Niejedną już zbajerował na takie teksty

Następny nick załóż na "Archiwum AF" kto co będzie potrzebował to do ciebie  xD

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Michaś nie czai, że pewne rzeczy hodowca musi potrafić sam i reagować szybko, bo po przyjeździe weta może być po zawodach

Jednak dziewczyny z maluchów i WSK były bardziej kobiece niż te z Fazerów czy Insignii...takie moje odczucie...

https://www.facebook.com/share/r/F8jHVwSwrHV8h5WS/

Ano. Chociaż podobno w Tajlandii maja chłopy gorzej. Klęknie przed panienką to się martwi czy przyjmie pierścionek albo czy mu swojego do ust nie poda

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

By zarabiać zaczął, a nie tylko zawody z babką kto szybciej do listonosza dobiegnie🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

To proste panie, po co jeść czerstwy chleb, jak można jeść świeżą bułkę.   :P W jego przedziale wiekowym to są już same stare zgorzchniałe  panny, weź to teraz ujeździj.  🙆‍♂️

dokładnie ....stare i brzydkie /otyłe  panny których nikt nie chciał 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

12 minut temu, Desperado napisał:

By zarabiać zaczął, a nie tylko zawody z babką kto szybciej do listonosza dobiegnie🤣

Teraz 14 płacą to będzie burżuj 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

dokładnie ....stare i brzydkie /otyłe  panny których nikt nie chciał 🤣🤣🤣

Boguś to nie są lata 70 ubiegłego wieku, źe o jednym oku byle tego roku, bo co ludzie powiedzą. Jest sporo atrakcyjnych singielek, które się nie śpieszą, albo wybrały niezależność . Określenie stara panną już przeszło do lamusa, ale fajnie brzmi- to używam😁

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano

Zgadzam się z Kowalskim nie każda która jest sama to przez to że ktoś jej nie chciał. Po prostu woli być sama . Bo teraz to w sumie mało takich porządnych chłopów

Opublikowano

Teraz jak nie pijak lub ćpunto zdradzi albo chory na głowe

Albo krowiarzy i też odpada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v