Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dziecka nie , dom postawić chcę też nie pasuje 🤦 

Weź Ty chłopie pokaż, że jesteś mężczyzną a nie jakimś jeleniem, pokaż że masz jaja, postaw sprawe jasno, że chcesz zrobić tak, tak i tak, spróbuj się dogadać, wiadomo trzeba iść na kompromis ale trzeba też być facetem. Ona nie ma szacunku do ciebie bo ty sam nie wiesz czego chcesz i jesteś zbyt spolegliwy. Ciągacie się już tyle lat i co chcesz tak do końca życia? Jak będziesz spełniał wszystkie zachcianki to wcale nie znaczy, że dobrze robisz. To już lepiej się rozstać i poszukać innej kobiety albo być samemu. Brzydki nie jesteś, poszukasz to znajdziesz.

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

Do orki biegiem póki rosa

Rysiek zaorał byś u mnie 14 ha pod żyto bo mi się nie chce. Dam ci germański ciągnik i szwedzkie radło.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Zbyszek orać jedziesz 🤔

Lemiesze Waryński dobre są ?

Jak na złom to dobre ... Znikają w podobnym tempie jak inne tańsze, ale mają naklejkę Waryński ...

@Rolnik1973 zobacz, będzie mało kukurydzy, musi ziarko zdrożeje ;) https://wiescirolnicze.pl/ministerstwo-beda-rekordowe-zbiory-kukurydzy/

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

Siemanko🤝. Słońce bystre, będzie dawać żarem pewnie. Nara🙋, trza jechać...

IMG_20240903_062848_712.jpg

spych z przodu? i słusznie. trzeba odśnieżać jak jest czas, a nie czekać aż śnieg spadnie i się skumuluje innych zajęć. popieram.

Opublikowano
9 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Skąd u niego opór gnoju, spod wychodka? Gdyby widział ile ja walę, i przy dużych bulwach tajfuna takie objawy jak opisałem

Wiem, że tobie się to w tej główce makówce nie mieści ale biorę a właściwie brałem za darmo...

9 godzin temu, Strongman napisał:

Wiesz we wsi nikkt nie hce zemną rozmawiać bo ja mam taki talent ze zaraz kto co mi powie to wykorzystam i zrobię hajs, każdy mnie unika jak bym zabierał dolę.Z nikim się nie kloce ale ludzie mnie unikają.

Może to dlatego, że reprezentujesz taki poziom wiedzy i umiejętności posługiwania się językiem jak tutaj...

• Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tomasz jak?

A to niech powiedzą nam Ci którzy znają właściciela pojazdu po nr rejestracyjnym xD 

a może masz motor na tatę zarejestrowany albo na babcie 😉😆😆😆😆

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

a może masz motor na tatę zarejestrowany albo na babcie 😉😆😆😆😆

A po co mam na kogoś rejestrować ?? Pełne zniżki na OC mam to nie ma na to żadnego powodu ...

Opublikowano
22 minuty temu, Bananek napisał:

weźcie sobie na priv takie rzeczy wysyłajcie. nie każdy chce to oglądać

To taka metafora. Wiem że tam u Ciebie w Polsce D nie wiecie o co chodzi 😉

Przypomniało mi się , że jak na studiach miałem zajęcia z emisji głosu to wykładowca zawsze mówił, że to nie kościół w Sokółce, trzeba mówić/śpiewać głośno, wyraźnie i bez wycia. Przyczepił się do tej Sokółki jak rzep.

Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

na studiach miałem zajęcia z emisji głosu

Co to za studia?

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Znowu będzie grzać i  trzeba będzie sieste robić 🤷

🙋 Dzień doberek 

Jak tam agregat? Już opuszczony?

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Dzień dobry 🖐 kurła każdy sobie tutaj od rana ciągnikiem jeździ, czy tylko ja siedzę w oborze? 🤔

Już dawno po oborze 🤷

3 minuty temu, Bananek napisał:

Jak tam agregat? Już opuszczony?

Może podepne....

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 godziny temu, jacor73 napisał:

zapewne wiele koloryzujesz, bo jak nie, to przy 'buncie nastolatki" faktycznie będziesz siedział pod stołem i emeryturę w zębach oddawał 🤫

Nie koloryzuję. Ona se sama ciuchy i fryzurę wybiera. Zestawów do paznokci i inszych podobnego przeznaczenia to ma uuuuuu...a jak będzie miała lat 15 to ja jeszcze nie osiągnę wieku emerytalnego, nawet jeśli go nie podwyższą 

Mariusz wierze Ci mam 2 bratanice 5 i 4 lata zajechałem do brata rano a tam taki placz pytam się coś się stało? jednej się buty a drugiej rajstopki nie podobają do przeczkola.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v