Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

No to dawaj, można prosto zdobyć litra księżycówki ;)

Szkoda parkingowa była z monitoringu widać było nr. Rejestracyjny . Ubezpieczyciel odnajdzie dane. Gość nawet nie pytał skąd dane bo jak się dowiedział że idę na policję to zapytał tylko ile chcę kasy🤷

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ubezpieczyciel odnajdzie dane

Tylko ubezpieczyciel odpowiada prawnie jak te dane wpadną w niepowołane ręce ... Więc pierwszy lepszy Kowalski tych danych od razu nie zdobędzie ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

No ja to wiem, ale jeżeli ktoś powiedział A to niech też powie B, podałem nr rejestracyjny, czekam kilka godzin i nadal nikt nie wie jak się nazywam i gdzie mieszkam ;) 

Nie ma takiej możliwości...

Pierdoły chłopu pocisneli, 

Coś sobie przypominam jak Strongman coś tam sprawdzał....mgliście to było...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie ma takiej możliwości...

Z UFG można się tylko dowiedzieć że pojazd ubezpieczony w Hestii i że to YAMAHA powyżej 250cm3 ... No i jest nr polisy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Coś Wam pokaże...

Rano była burza...po południu z Anną na spacerze byłem...

Szucho jeeee...

IMG_20240902_161139.jpg

2 minuty temu, 6465 napisał:

A ja był dziś u dwóch lekarzy. Jednego od głowy drugiego od reszty 🙆rynta nie przysługuje 😁

...nad alkoholową...popracuj...😉

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

jak będzie miała 15 lat to będzie miała wyjebane wrotki na szkołę i będziesz ją budził za piętnaście dziewiąta i prosił, żeby łaskawie poszła do tego przybytku.

Twoja córka tak robi 🤔. Kurde jak ciepło. Ostatnie kawałki potrawu skoszone 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Qwazi napisał:

Czyli, jak na faceta przystało💪...

Moja teraz skończyła 5 na końcu sierpnia. Ona tylko przebieranki, makijaże i impleśki robi. I jeszcze non stop jakieś dyskusje. Ostatnio dyskotekę organizowała. Karol słyszał, jak mnie na nią zapraszała 🫣...starsza się tak nie zachowywała, kiedy była w jej wieku🤷...

Nie zarzekaj się Piotrze🤷...nie mówię, że Cię to spotka, ale nie ma się co zarzekać, życie potrafi zaskoczyć 

zapewne wiele koloryzujesz, bo jak nie, to przy 'buncie nastolatki" faktycznie będziesz siedział pod stołem i emeryturę w zębach oddawał 🤫

3 godziny temu, pedro2 napisał:

250zł za kurs gnoju 40km w obie strony 

ok 10-12t wejdzie 

Czyli dwie moje pronarki

Liczyć ropę nawet po 4zł to za pół ceny obrócę swoim.

Warto czy nie? 🤔 

Jak myślita?

Akurat tydzień luzu mam bo majster dzisiaj dzwonił, że po niedzieli  (Jeszcze się nie zaczęło, a już się kvrwa zaczyna) 😑

jeden kurs koło 2 godzin zajmie, czyli 125 na godzinę ze swoim sprzętem minus ropa🤭, zleceniodawcy lubią takich

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:

Szkoda parkingowa była z monitoringu widać było nr. Rejestracyjny . Ubezpieczyciel odnajdzie dane. Gość nawet nie pytał skąd dane bo jak się dowiedział że idę na policję to zapytał tylko ile chcę kasy🤷

Tadam

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A nie tak źle...szło w bok...ale opadał kurz kilka minut...

No i nie mał tego gość zbyt wiele...

Dużo nakopał? Dużo napadało? Ja jak muszę na zamówienie ukopać to wybieram się razem z ojcem tak żeby o 6stej być na polu. Maksymalnie 8:30 i do domu 

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

Dużo nakopał? Dużo napadało? Ja jak muszę na zamówienie ukopać to wybieram się razem z ojcem tak żeby o 6stej być na polu. Maksymalnie 8:30 i do domu 

Nawet nie brzydkie...pomimo braku opadów...Michalina...

Jednak drutowiec sobie podziałał w nich..

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Tadam

No nie tadam, bo nie dostał tych danych ot tak, pewnie pokazał filmik z szkody parkingowej i stąd miał nr rejestracyjny, chociaż tak na prawdę ubezpieczyciel nie powinien ich przekazać tylko wysłać na policję, bo ubezpieczyciel nie może przekazywać czyichś danych obcej osobie.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Coś Wam pokaże...

Rano była burza...po południu z Anną na spacerze byłem...

Szucho jeeee...

IMG_20240902_161139.jpg

...nad alkoholową...popracuj...😉

Jakbyś już kończył karierę chętnie zajął bym się ta Anią 

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Czyli koniec z bezrobociem zapewne...

No na razie to inwestycja. Czy się zwróci się zobaczy. 

To zrezygnowałeś z etatu na rzecz gospodarstwa? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v