Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

🤔🤔🤔 krokomierz może być i w telefonie ... a to k działa że nic spejalnie nie robiąc albo jeżdżąc ciągnikiem czy samochodem też potrafi liczyć 🤦

To gdzie Ty nosisz ten... telefon 🤔🫣🤦🤭

ja 🤔 w kieszeni i nie mam aplikacji...

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Ale mnie wczoraj ugościli 🥴

Dopiero żem wstał 🤕 

Przyjechali pogadać.

Jak zaczelim gadać to aż w gębie zaschło

No i się zaczęło 😑

Potentacie kartoflany weź no powiedz czy żeby zakontraktować pyry na krochmalnie to trzeba jakieś specjalne warunki spełniać? W głownie zachęcają może by wejść w ta uprawę 🤔

Opublikowano
20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Gdzie?

Jakieś zegarki pokupili z krokomierzem?

Tak, jeden z lepszych na rynku miband 7 kosztuje raptem 140zł

Opublikowano (edytowane)

@slawek74 ile razy już u mnie taka opaska sportowa zaliczyła futrynę czy kluczem dostała i nic się z tym nie stało, jedynie pierwszą po 4 latach wymieniłem bo bateria się rozleciała i całego dnia nie mogła wytrzymać.

Mam też tzw smartwatch i na to rzeczywiście już mniej wytrzymałe się wydaje, a i droższe to szkoda do brudnej roboty zakładać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

MiBand to opaska sportowa a nie zegarek ...

A co czasu nie mierzy? Kroków też nie

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
25 minut temu, slawek74 napisał:

a daj spokój 🤦🙆‍♂️ traktorem by mnie dzisiaj na to nie namówili... niedziela jest od odpoczynku...

Nie u mnie więc nie mam wyboru 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Uwierz mi że mam jedno i drugie i widzę różnice. 

Teraz zegarek bardziej służy jako biżuteria, ja wole opaskę tańsza opcja

Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

Potentacie kartoflany weź no powiedz czy żeby zakontraktować pyry na krochmalnie to trzeba jakieś specjalne warunki spełniać? W głownie zachęcają może by wejść w ta uprawę 🤔

Jako były potentat mogę powiedzieć że nie. 

Pracy, pracy i jeszcze raz pracy od uja... Ja bym nie wrócił do tego, bo ludzi nie ma 🤷

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Jako były potentat mogę powiedzieć że nie. 

Pracy, pracy i jeszcze raz pracy od uja... Ja bym nie wrócił do tego, bo ludzi nie ma 🤷

Do czego ludzi? na kombajn, czy to musi być jakiś konkretny przebrany towar?

Opublikowano
Łolek napisał:

25 minut temu, slawek74 napisał:

a daj spokój 🤦🙆‍♂️ traktorem by mnie dzisiaj na to nie namówili... niedziela jest od odpoczynku...

Nie u mnie więc nie mam wyboru 

wybór zawsze jest... 🙋‍♂️

ja do nikogo nie chodze na odrobki sami gnieciemy...

Opublikowano
6 minut temu, MonteChristo napisał:

Do czego ludzi? na kombajn, czy to musi być jakiś konkretny przebrany towar?

Na kombajn, potem do sortowania sadzonki. Albo kopce albo przechowalnia więc to też wymaga dużo pracy. 

• Like 1
Opublikowano

Nie oglądam go już parę lat, w sumie nigdy na bieżąco go nie oglądałem, raczej wyrywkowo raz na jakiś czas ale z tego co pamiętam to siedział w długach po uszy a jeszcze i tak dokupował jakieś klamoty czy tam w insze biznesy wchodził

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Gdzie?

Jakieś zegarki pokupili z krokomierzem?

Łuków Zimna woda zlot dziś motocyklów starych i nowszych 🙂 a moje papiery w wydziale utknęły 🤦‍♂️

49 minut temu, 6465 napisał:

I ja mam myśli o tej uprawie , znajomy kontraktuje ale nie wiem jak to wygląda. 

10 minut temu, szymon09875 napisał:

Na kombajn, potem do sortowania sadzonki. Albo kopce albo przechowalnia więc to też wymaga dużo pracy. 

Niektórzy wywożą odrazu wszystko, z kombajnu na przyczepy i pojechał, ale czy prawdę mówią  🤔

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
55 minut temu, slawek74 napisał:

🤔🤔🤔 krokomierz może być i w telefonie ... a to k działa że nic spejalnie nie robiąc albo jeżdżąc ciągnikiem czy samochodem też potrafi liczyć 🤦

Jak byliśmy nad morzem z żoną to wykazało podobnie w telefonie u mnie i u niej w opasce na ręku. Na gospodarce to mi wybija zazwyczaj coś koło 20 tyś. Czasem do 30 nawet. Po takiej aktywności to powinienem żyć wiecznie w dobrym zdrowiu 😅😉🙃

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, GRZES1545 napisał:

Łuków Zimna woda zlot dziś motocyklów starych i nowszych 🙂 a moje papiery w wydziale utknęły 🤦‍♂️

I ja mam myśli o tej uprawie , znajomy kontraktuje ale nie wiem jak to wygląda. 

Niektórzy wywożą odrazu wszystko, z kombajnu na przyczepy i pojechał, ale czy prawdę mówią  🤔

Bo tak to wygląda, ale sadzonki co roku nie będziesz kupował nowej, więc musisz to przebrać i jakoś przezimować. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Karol6130 napisał:

50 minut temu, radekz200 napisał:

Karol ja nie kupuje maszyn aż nadto 😂😂

A kosiarka to co?

Talerzówka to co?

Klient z okolic Bałtowa ma przyjechać 

Że tam już nie ma hodowli 

Karol uspokój się ☝️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v