Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jednak ma coś, co skresla go na starcie....

To żeś pomógł🤦‍♂️

Chyba że humorystycza puenta będzie, a ja nid załapał o co biega.

A biegły nie jestem🥺

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Raczej dużo naoglądał

przodków czy somsiadów?

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ma z deka przechlapane....ot tyle...

nom , depresja jak łuszczycza ,doraźnie zaleczysz ale nie wyleczysz 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Żeby choć 10% tych gogusiów w rurkach miało tyle co Ty w głowie.

Tylko że Ty masz wiedzę i umiejętności ale nie masz wiary w siebie, a tamci to pokolenie głąbów skupiające się na swoim wyglądzie i gadce. 

Uwierz, Ty naprawdę masz talenty których wielu nigdy nie dostąpi

To, że ma wiedze i umiejętności nie sprawi, że kobiety będą na niego spoglądać z pożądaniem. Do tych w rurkach gnają, a potem takich jak Kontento biorą na fuszkę. Ot co.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Każda zmora znajdzie swego amatora. Przesadzasz.

Nie każda.

52 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Trzeba jakieś hobby znaleźć i robić czasami wtedy człowiek szczęśliwszy.

Dlatego ryje sobie w ziemi. To jest moje hobby. Jestem tylko ja i pole- uwielbiam. Myślę, że byłbym całkiem dobrym gospodarzem 👌.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

....czemu nie jesteś?

Bo nie mam gospodarstwa. To wszytko to ogródek i hobby bazujące na dzierżawach- którego równie dobrze jutro może nie być. Ale fajnie jak znajomi dziękują, że za moją pomocą dobry plon z całkiem sporych połaci zbierają 💪

Edytowane przez Popier96
Opublikowano
3 minuty temu, Popier96 napisał:

Bo nie mam gospodarstwa. To wszytko to ogórek i hobby bazujące na dzierżawach- którego równie dobrze jutro może nie być. Ale fajnie jak znajomi dziękują, że za moją pomocą dobry plon z całkiem sporych połaci zbierają 💪

Ty to Bukat?????????

Czemu te zmiany?

A Zieeelony czy jakoś tak to kto dziś?  Też Ty?

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ty to Bukat?????????

Czemu te zmiany?

A Zieeelony czy jakoś tak to kto dziś?  Też Ty?

Nie, nie jestem nikim. Kiedyś byłem tutaj sadownikiem. Ale nie mogłem wbić na konto- może ktoś zajebał chgw.

Opublikowano
Przed chwilą, Popier96 napisał:

Wszystko to co stworzyłem to stricte moje ręce.

Kurna...jak Schwarzenegger...

1 minutę temu, marulekk napisał:

Qrła jest sobota wieczór a tu kawalery użalają się nad sobą 🙆

Qrła jest sobota wieczór a tu kawalery użalają się nad sobą 🙆

Depresja weekendowa singli...

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Z tego co pamiętam to Pafnucego hobby to było koszenie kolejnych łąk i turlanie siana sipmą🥲

Też bym se tak poturlał.

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

...z przyzwyczajenia....

Całkiem poprawna odpowiedź. Ale pamiętaj, rutyna zabija.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v