Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, gregor1284 napisał:

Ten fragment najbardziej mu się podoba

Mecenas wciąż ma oficjalnie status podejrzanego w aferze Polnordu, czyli wyprowadzenia ze spółki 92 mln złotych, kontrolowanej przez Ryszarda Krauzego. W trakcie rządów PiS nie udało się Giertychowi postawić zarzutów, ponieważ udał się do Włoch, skąd wrócił dopiero po wyborach. Poseł KO domaga się umorzenia sprawy. 

Taka k**wa winna mieć naszczane i nasrane pod drzwiami biura, a klienci powinni omijać jego usługi szerokim łukiem.

Kloakowcy zaraz rzucą się z zębami że przecież mu nic nie udowodniono...

no teraz to już nz pewno nie udowodnią.🤣

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Po wiele tera kartofel?

Nie wiem,  ale swojego oddam za darmo krowiarzowi bo sznurówka się mu rozwiązała a ręce za krótkie by oba końce złapać i związać ponownie.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
21 minut temu, robi57362 napisał:

Panowie świat zgłupiał,kolo mnie gość wapnuje redzine🤣 (jakby ktoś nie wiedział redzina to gleba wapienna gdzie ph przekracza 7

Jesteś pewny że wapno rozsiewa?

24 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie kręcą mnie maszyny. Muszę dać upust energii swojej w jakiejś dziedzinie nowej bo aż mnie roznosi

Uwierz mi to jest coś pięknego, wiele kobiet jeździ 😊

Opublikowano (edytowane)

I cyk temat kukurydzy w tym sezonie zamknięty nawet ziarnówka poszła z pnia na  kiszonkę dla mnie i dla znajomej, trzeba się jakoś ratować nie urodzajem traw, #yebana susza

Teraz na spokojnie sobie pole człowiek doprawi pod ozimine

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, marulekk napisał:

Co za pojebana pogoda 11 godzina k**wa smaży jak na Saharze jeszcze zero wiatru, o deszczu nie wspomnę k**wa może w listopadzie popada co

U mnie się schładza już

Deszczyk idzie, ale nie wiadomo czy dojdzie 

Idę sobie do majstrowni

Otwieram drzwi, a w środku czapla stoi i się patrzy 🙆 

Mało żem majtek nie zabrudził 😬 

I tysiąc pytań 

Jak?

Skąd? 

Kiedy? 

🔨🔨

Prędzej bym się Radka tam spodziewał 

• Haha 12
Opublikowano
11 minut temu, pedro2 napisał:

U mnie się schładza już

Idę sobie do majstrowni

I tysiąc pytań 

Jak?

Skąd? 

Kiedy? 

🔨🔨

Konteno prędzej niz Radka chyba

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Nie kocha znowu uciekł do pracy

Łoj 🙆...to został Ci do wyboru Marek, Zbyszek, no i...ja...bo status Ryśka niepewny, córkę co prawda posiada, ale nie wiadomo, czy nie...kawalerska🤷😉🤭

....aaaa i jeszcze Sławek, ale jemu to...się nie opłaca 🫣

13 minut temu, jahooo napisał:

tylko dlatego jeszcze nie zwariował

🤫🤫🤫🤫🤫...nie rób chłopu...pod górkę 😱🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Sama z rana to się nie chce wstawać. Kolejny dzień ukropu. Muszę sobie jakieś hobby nowe znaleźć 

Sama z rana to się nie chce wstawać. Kolejny dzień ukropu. Muszę sobie jakieś hobby nowe znaleźć 

Usiatkowane z lokatorami. Pod Zamościem wysyp po 300 codziennie chyba się przeprowadzę jak nie będzie deszczu

Nowe hobby? Znaczy się pracy zbyt mało... rozważymy 

Opublikowano
31 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Głuchy jesteś? Pytałem, czy wymagane są maty dezynfekcyjne przy wjazdach

Nawet gdyby był głuchy, to nic, bo on to... czytał 🤷

48 minut temu, robi57362 napisał:

Panowie świat zgłupiał,kolo mnie gość wapnuje redzine🤣 (jakby ktoś nie wiedział redzina to gleba wapienna gdzie ph przekracza 7

Może to nie świat od razu, tylko jeden ... wariat 🤔

Opublikowano
Qwazi napisał:

Łoj 🙆...to został Ci do wyboru Marek, Zbyszek, no i...ja...bo status Ryśka niepewny, córkę co prawda posiada, ale nie wiadomo, czy nie...kawalerska🤷😉🤭 ....aaaa i jeszcze Sławek, ale jemu to...się nie opłaca

🤔☝️😁 czasem coś się i opłaci 😁 chociaż dzisisiaj dużo wiecej wydane niż zarobione...

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Taka k**wa winna mieć naszczane i nasrane pod drzwiami biura, a klienci powinni omijać jego usługi szerokim łukiem.

Kloakowcy zaraz rzucą się z zębami że przecież mu nic nie udowodniono...

no teraz to już nz pewno nie udowodnią.🤣

Nie ma znaczenia, czy udowodnione, czy nie...spierd...ł za granicę, znaczy coś za uszami ma. Po drugie, do czasu wyjaśnienia nie powinno być dla niego miejsca w sferze publicznej. Po trzecie, obejrzałem ze dwa jego filmiki, to w niektórych aspektach prawnych, delikatnie rzecz ujmując, mija się z prawdą...facet śmierdzi aferzystą z daleka 

Opublikowano
24 minuty temu, pedro2 napisał:

U mnie się schładza już

Idę sobie do majstrowni

I tysiąc pytań 

Jak?

Skąd? 

Kiedy? 

🔨🔨

Ten Radek to śliski temat widzę 😝😝

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

🤔☝️😁 czasem coś się i opłaci 😁 chociaż dzisisiaj dużo wiecej wydane niż zarobione...

Oooo...patrzta go...jak o niewiastę chodzi to...od razu mu się opłaci...a Ty misiu kolorowy jeden🫵☝️

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

O k**wa, to działa, jprdl nie wiedziałem. 

Pomóżcie, dam plus 50% , niech ktoś mu odsprzeda. Teraz spał po nocach nie będę. Tyle kasy przeszło koło nosa.

To są wiarygodne opinie od rolników a nie firm chemicznych.

To się ceni, a i kwoty konkretne 50 50 130tys, a nie jakieś promocje marketowe 0,99zl.

Tylko jak wyliczyć te 130tys przy 40ha pyry, gdzie codziennie cena leci w dół?🤣🤣🤣

Dobrze że się nie rozwijam i tych youszachrajów nie oglądam bo bym codziennie na darmową kawę do biura kredytowego chodził🤭

Wapna, bakterie, nawigacje, między czasie to i gacie, wszystko po to żeby później opowiadać jak jest źle na wsi bo wyświetlenia spadają 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

🙋 ale się pospało. Trzeba pług czepiać i jechać orać bo chłodniej dziś. A od poniedziałku znów upały zapowiadają.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
54 minuty temu, gregor1284 napisał:

Konteno prędzej niz Radka chyba

Olej przepalony trzymam gdzie indziej 😉 

No ale gdzie do uja czapla...🤦 

Grzeczna bo całą noc przesiedziała i nie narobiła bałaganu. 

Nawet nie na$rane.

Pada deszczyk pięknie.

Żeby tak cały dzień 🙏

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v