Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Agrest. Nie jest dobrze....Narzekanie na młodzież to jedna z oznak starości.... 

To znaczy że on już 20 lat temu stary był 

Ciekawe ile ma renty że ta gospodarka tak rozwinięta 

Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

To znaczy że on już 20 lat temu stary był 

Ciekawe ile ma renty że ta gospodarka tak rozwinięta 

Ty się na jego rentę nie oglądaj ☝️...już GOPS Ci daje🤦...

Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

Toć u większości, hitlerowskie, znaczy lepsze. Taki nasz już patriotyzm 😁

Tu nie idzie już o technologie tylko o symbole.  

Opublikowano
malaczarna napisał:

Świętujemy. Kawa i ciacho z rana

IMG_20240818_090400.jpg

I powiedz ze sama robiłaś ten sękacz najlepszy jaki jadłem to z Sejn

Agrest napisał:

37 minut temu, HF86 napisał:

Toć u większości, hitlerowskie, znaczy lepsze. Taki nasz już patriotyzm 😁

Tu nie idzie już o technologie tylko o symbole.  

TY z WLI ?

Opublikowano
47 minut temu, Leszy napisał:

Zauważ że i ja wówczas młodzieżą byłem. To byli moi rówieśnicy . 

22 minuty temu, wojtal24 napisał:

TY z WLI ?

Tak.

Opublikowano
56 minut temu, malaczarna napisał:

Gdzie dzisiaj dmuchance?

Nie do kawy. Pomagałam kręcić i jaja od moich eko kur 

Sosnówka,za tydzień w piszczacu a ja w robocie(a myślałem że sobie odpocznę bo niedziela handlowa a tak będą się kręcić po tańsze piwo), 1 września powiatowe w wisznicach to też będę 

4 minuty temu, Agrest napisał:

Tak.

A te lawendowe wzgórze to gdzieś koło Cb? Jak byliśmy w Bałtowie to pewnie gdzieś koło Twoich rejonów przejeżdżałem

@6465 jak będę się wybierał do Cb kiedyś to Ci przywiozę w podarku sękacza. U mnie ostatnio żona dostała w podziękowaniu to w dwa dni zniknął,tak dzieci uwielbiają 

• Thanks 1
Opublikowano

Co do dmuchańców to się porobiło. Co chwilę ktoś urodziny kaszojada świętuje i dmuchaniec przed chałupą wówczas to standard. 

Wczoraj jeden nawet fajerwerkami niebo rozświetlił

4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A te lawendowe wzgórze to gdzieś koło Cb? Jak byliśmy w Bałtowie to pewnie gdzieś koło Twoich rejonów przejeżdżałem

@6465 

Nie słyszałem ale do Bałtowa mam blisko. I już z 10 lat tam nie byłem🤭 a może i więcej.

Plany basenów termalnych były i chyba na planach stanęło

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Znajomy ma kilka, to od wiosny zajęte święta i weekendy do zimy.

Mój znajomy też od tego zaczynał. Teraz to jak organizuje gminny festy to wyścigi wraków są i raptus przyjeżdża i ines śpiewa. Gmina pewnie płaci ale jak by nie on to nic by nie było.

Opublikowano
Agrest napisał:

47 minut temu, Leszy napisał:

22 minuty temu, wojtal24 napisał:

TY z WLI ?

Tak.

fajne okolice wczoraj się tak kręciłem wracając do domu

Agrest napisał:

Co do dmuchańców to się porobiło. Co chwilę ktoś urodziny kaszojada świętuje i dmuchaniec przed chałupą wówczas to standard. 

Wczoraj jeden nawet fajerwerkami niebo rozświetlił

4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@6465 

Nie słyszałem ale do Bałtowa mam blisko. I już z 10 lat tam nie byłem🤭 a może i więcej.

Plany basenów termalnych były i chyba na planach stanęło

z 2 albo 3 tygodnie temu patrzę a u sąsiada na przeciwko postawili dmuchanca bo dwie przedszkolaki miały urodziny

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Ale w tym do czego się odniosłeś to ma rację 🤣 kurde ja młodszy od Sławka i też mam takie myśli. Czyżby to starość 🤔

Opublikowano
6465 napisał:

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Znajomy ma kilka, to od wiosny zajęte święta i weekendy do zimy.

Mój znajomy też od tego zaczynał. Teraz to jak organizuje gminny festy to wyścigi wraków są i raptus przyjeżdża i ines śpiewa. Gmina pewnie płaci ale jak by nie on to nic by nie było.

ostatnio chyba w Chasnie była śpiewa może słabo ale łódka zboże nieźle wozi

Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

Chyba z Małopolską pomyliłeś. Wszystko po za to Polska C i D.  Bród smród kiła i mogiła🤣

A na poważnie to co cię urzekło?

Może na Solec leciałeś przez Raj i krajobraz Józefowskich kamieniołomów wapiennych po drugiej stronie Wisły podziwiałeś?

Opublikowano (edytowane)

Teraz to się w d*pach przewraca, nie wiem czy dziecią czy rodzicą. Na urodziny przedszkolanki trzeba bawialnie wynająć z animatorka i wodzirejem. My już też zamówiliśmy termin bo wszystko zajęte. Nie jestem tego zwolennikiem ale coraz była u kilku koleżanek na czymś

7 minut temu, wojtal24 napisał:

z 2 albo 3 tygodnie temu patrzę a u sąsiada na przeciwko postawili dmuchanca bo dwie przedszkolaki miały urodziny

takim i weź nie zrób 🤦

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

ostatnio chyba w Chasnie była śpiewa może słabo ale łódka zboże nieźle wozi

No o tym piszę tam Sebek to rozkręcił. Dionizos znaczy się. Kiedyś razem przy murarce robiliśmy.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
16 minut temu, pedro2 napisał:

Apropo wczorajszego rozwoju 

https://vm.tiktok.com/ZGecwMnvR/ 

2 lata 390 godzin i skrzynia padła.

Na hvj ten traktor jak on w pół roku tyle powinien zrobić 

Robił by to Na gwarancji by się zesrała i by zmienili. 

No w rok się udało nowym 700, w dwa 1400 i wtryskiwacz od advlue wymieniony, no i wtryski. Kupować nowy do stania

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Ot autorytet raptus patus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v