Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

U mnie było identycznie. Na koniec ,,ogon" trochę sięgnął i popadało. Miejmy nadzieję że i ciebie sięgnie bo cały czas coś się buduję i idzie na Podlasie. Tamten obszar znowu dostanie solidnie deszczu, więc może i na Podlasie dotrze 

Warmia i Mazury też któryś raz z rzędu dostaję oporowo deszczu z chmury na całe województwo 

Grzmi ładnie, ale bokiem idzie 

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

Warmia i Mazury też któryś raz z rzędu dostaję oporowo deszczu z chmury na całe województwo 

Tak jak wcześniej pisałem lipiec około 200mm. Od czerwca tak daje. Wcześniej ponad miesiąc posuchy. 

Ale to nie na moje nerwy. Już raz miałem grad i praktycznie każdy opad który miałem mógł wystąpić z gradem, bo był tam intensywny.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

13 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

25l na metr spadło z tego 

Chwilami taki padał że kto nie wykosił rzepaku to już nie musi kosić 

U mnie spokojny deszcz 10mm

prunda miałeś? u mnie 4.40 około wrócił 🙆‍♂️ dobrze mieć agregata ...witajcie z rana...🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano

Witam. Wczoraj coś się udało skosić,miało padać od 14, zaczęło chwilę przed 19,od 18 już błyskało i grzmiało ale mnie minęło bokami. No ale jak już zaczęło padać to konkretnie.

Witam. Wczoraj coś się udało skosić,miało padać od 14, zaczęło chwilę przed 19,od 18 już błyskało i grzmiało ale mnie minęło bokami. No ale jak już zaczęło padać to konkretnie.

Opublikowano
28 minut temu, pedro2 napisał:

U mnie 4mm 

W lipcu 32 w siedmiu podejściach

Dramat 

Wczorajszy deszcz dał więcej niż chyba 5 poprzednich. U mnie to chyba centrum burzy było. Przez 20minut 16mm było w deszczomierzu 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna, jaki gorąc od rana ..

Myślałem że po deszczu chłodniej będzie, a tu jeszcze bardziej parno..  

W nocy podają znowu deszcz. Dzisiaj przestój z robotą,do lekarza z młodym bo coś wczoraj cały dzień gorączkował a dzisiaj jak ręką odjął. Ciekawe czy popołudniu da się belowac...bo o koszeniu nawet nie myślę chociaż w poniedziałek kosili po niedzielnej ulewie 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

W nocy podają znowu deszcz. Dzisiaj przestój z robotą,do lekarza z młodym bo coś wczoraj cały dzień gorączkował a dzisiaj jak ręką odjął. Ciekawe czy popołudniu da się belowac...bo o koszeniu nawet nie myślę chociaż w poniedziałek kosili po niedzielnej ulewie 

No dokładnie i to nawet chyba spore opady w nocy dziś więc w tym tygodniu żniw raczej nie będzie, koło soboty może coś

Wczoraj 17mm

Edytowane przez marulekk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v