Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ale 40 pln za.godzine to bierzesz.

Na straż te pieniądze idą, niech chłopaki coś sobie kupią 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ja🤷😉

Szofera nie będziesz potrzebował 🤔... czapkę już mam ładną 😉

Nie nadajesz się ma gospodarstwo bo liczysz to innego ratunku nie ma, będziesz kierowcą. Tylko czy można Ci zawierzyć takie bogactwo?

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

która się odbywa zwykle poprzez wykorzystanie żon, dzieci i rodziców emerytów 🤷...

No co ty? Tu wszyscy wszystko sami robią ;) 

• Haha 2
Opublikowano
marulekk napisał:

56 minut temu, Karol6130 napisał:

Pada

Jak tą mżawkę nazywasz opadem to ja dziękuję postoję, nadawali po raz kolejny po 20 l ma spaść a nie wiem czy nawet pół litra wpadło

a teraz jak z opadem?

6465 napisał:

9 godzin temu, Bananek napisał:

a ja obstawiam, że to krzyżak

Jak on wygląda i gdzie go szukać?

w pajęczynach 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, gregor1284 napisał:

Się rozbestwiły  teraz strażaki, bynajmniej u mnie w okolicy.  Chcieli strukturę na remizie za pół darmo z kwitem, to teraz uje wielce obrażone bo za dużo im wyceniłem

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

P0 niedzieli środa czwartek piątek żniwa 

Rysiek jak tam tusek chałupę Ci ogaci?

Był u mnie naganiacz. 

W sobotę ma przyjechać powyliczac co i jak 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, 6465 napisał:

10 godzin temu, Bananek napisał:

a ja obstawiam, że to krzyżak

Jak on wygląda i gdzie go szukać?

szukać go dokładnie tam gdzie łożysk

Tak wygląda:

images (11).jpeg

Edytowane przez Bananek
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

szukać go dokładnie tam gdzie łożysk

Tak wygląda:

images (11).jpeg

Poszukam tego za tydzień, jakoś nie mam weny do majsterkowania. Jutro jeszcze wytrzyma a od soboty ma tydzień wolnego.

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Weź wypierdziel te pralkę i kup jaką nową.

Już któryś raz jakaś awaria...

Teraz nie ma rzeczy, urządzeń tak trwałych jak kiedyś.

Frania do tej pory stoi😉

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

No szczotki na silniku zmieniałem i grzałkę. Może i tak się skończy.  Jaka lepsza z góry ładowana czy z boku?

Nie użytkowałem nigdy takiej od góry.

Chyba popularniejsze od boku

Opublikowano

Mieliśmy od góry poprzednią, teraz ta z boku. Ale ja tego nie użytkuje to się nie znam. Dobra idę zboże z silosa wygarnąć puki chłodno jest. No samo się nie wygranie.

Opublikowano
42 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie nadajesz się ma gospodarstwo bo liczysz to innego ratunku nie ma, będziesz kierowcą. Tylko czy można Ci zawierzyć takie bogactwo?

Jak nie jak tak💪...nikt Ci tego tak nie...zdefrauduje🤭

54 minuty temu, PAN88 napisał:

Piszę się na kierowcę 😂😂 pytanie ile płacisz 🤣

Gdzieeeee...pierwszy był żem ja🤷...

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał:

Nooo, przy obecnych kosztach, to chyba tylko dla Ciebie🤣🤣🤣

Oj tak Oj tam 

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Piszę się na kierowcę 😂😂 pytanie ile płacisz 🤣

No mniej niż Mańkowi 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v