Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ano, trochę saletry po pierwszym pokosie, zaraz przed deszczem dostała to i powinna rosnąć.

To nie od saletry Pioter. 

Nie od saletry.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, pedro2 napisał:

Nowy donosiciel jest od niedawna, wczoraj chodzę po podwórku, kładzie listy do skrzynki ok, machnąłem cześć, odmachnął. 

Ja do skrzynki dzisiaj, a tam awizo. Qtas 

O ty wuju.

Czekaj na drugi raz jak ci machnę to oranżade z komunii poczujesz. 

Byłem na poczcie, kazałem pozdrowić. 

@Qwazi byłem u dyrektora o tą kamerę, wqrwił się na lokatorów i prosił żeby nie iść na policję bo żem postraszył. Do końca tygodnia ma przyjechać i zj***ć. 

Weteryniarz bydlakom skórkę P0mierzył. Mówił, że nie tylko ja z bydła schodzę, dużo ludzi rzuca. Niedobrze 

No i luks👍...

Żem dzisiaj zaliczył pogrzeb, a potem trochę się pokosiło się...i tak zleciało...

Cośta rozrabiali 🤔 

IMG_20240612_181901_132.jpg

4 godziny temu, jacor73 napisał:

Mnie tam uczono, że żeliwo to stop żelaza z węglem a nie odwrotnie🙃

A co ja napisałem 🤔

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 6465 napisał:

Mus wymienić te łożyska w pralce 😳

Tomeczku,dobry trzonek i wyprzyj do sufitu....🤭😉

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Kradną ale się dziela 🤣

Każdy pisowiec Ci to powie...

"Hvj mu w doope te kradną, tamte kradli, ale choć się dzielili. A te to nic nie dadzą "😁

23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

A że mną nie gadałeś 🤷

Jeszcze troche i fajrant 

inbound6491139297229852572.jpg

Ile za ten wiatrak rocznie?

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Każdy pisowiec Ci to powie...

"Hvj mu w doope te kradną, tamte kradli, ale choć się dzielili. A te to nic nie dadzą "😁

Ile za ten wiatrak rocznie?

To nie na moim , tylko u sąsiada, coś około 24 tys jak dobrze pamiętam 

• Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Przecież dopiero 20 no parę minut po 🤔

Jak Twój niedoszły teściu parę dni temu sprzątał to nic nie mówiłeś  😉

Dopiero się rozpędzam 🤷...

12 minut temu, Leszy napisał:

Taki kopczyk. 

IMG_20240612_184113.jpg

U mnie idzie w bele jednak 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

Ewidentnie pod innym słońcem mieszkacie ;) 

No u mnie zachód słońca za stodołą jest, u Pawnucego może być w ogródku 😜

2 minuty temu, jacus napisał:

Fajnie tam mają, niestety ja na wschodzie Polski wszędzie mam daleko do cywilizacji czy to nad morze czy do Krakowa, jedyni do ruskich mam blisko

Opublikowano

Ruski utopił swoim ziarkiem pół europy, zarobił na nawozach, a tu o niego bieduja 🤣

On nie taki głupek jak całą unia i te popychadła awsowe. 

• Thanks 1
Opublikowano
47 minut temu, Leszy napisał:

Tyle pewnie, że na URSUSA i kilka zakupów ziemi starczyło :D😜 

To jak postawią to będę musiał łusrusa kupić? 🤨😑

39 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

To nie na moim , tylko u sąsiada, coś około 24 tys jak dobrze pamiętam 

To mało. A dawno stawiali? Do sąsiadów łopaty zachodzą czy na środku działki ?

Opublikowano
29 minut temu, mf362 napisał:

Po ile u was złom ? 

W szczycie w marcu był gruby po 1,25, teraz jest 1,05. Śledzę te ceny bo chcę stary kombajn na złom pogonić, ale po cenach koło 1,5zł ani śladu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v