Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja to mam zabytek,ale sporo odciążyła,szybciej u mnie się sprawdza

Ale może czas pomyśleć o czymś z nożami 🤔

Rozwojowy chłopak jesteś to pewnie że trzeba kupić. Ja to czasami myślę o beczce bo gnojowicę by było gdzie kupić a wozić nie ma czym. 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja bym nie potrafił w mieście żyć, w tym zgiełku, mnie już trzęsie jak muszę do powiatowego jechać. 

Mię tak samo. Dlatego szukam panny na wsi

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A ja w pracy co dziennie kręcę się po największym i 4 w rankingu mieście Polski. I jakoś lubię tą robotę bo fajne są widoki szczególnie latem☺️

Miasta - bez samochodów .

Osiedle bez samochodów. Było tam znacznie chłodniej niż w okolicy .

Ciekawie opisane .

W Polsce też może szybko podłapią .

https://www.onet.pl/styl-zycia/businessinsider/odwiedzilam-osiedle-bez-samochodow-bylo-tam-znacznie-chlodniej-niz-w-okolicy/dq9pnt1,211f4564

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A ja w pracy co dziennie kręcę się po największym i 4 w rankingu mieście Polski. I jakoś lubię tą robotę bo fajne są widoki szczególnie latem☺️

Autem ogólnie jeździć nie lubię. To nie moja bajka a tym bardziej tam gdzie duży ruch. W lecie tam tylko gorąc od tych betonów... 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A bo prawica to wolności nie ogranicza i niczego nie nakazuje ... Jedni i drudzy są dobrzy ...

Każdy ustrój w pewnym stopniu to robi ,zdrowy rozsądek to podstawa 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Za siano i to towar nie jakiś piękny płacili ładny grosz z tego co mi znajomy mówił... Mają trochę łąk po dolinach, nie warto orać bo i tak się traktor albo kombajn utopi to koszą, suszą, rodzina przyjdzie do zwożenia i przynajmniej się nie zmarnuje. Nawozu prawie wcale, paliwo, rodzinę się świniakiem obdzieli za robotę a jakiś grosz wpadnie.

Kurła takie młaki to ja koszę tylko do dopłat i zostaeiam na pokosach. Przecież tego żadne zwierzę nie tknie. Jak można tak oszukiwać sprzedając taki badziew??

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Kurła takie młaki to ja koszę tylko do dopłat i zostaeiam na pokosach. Przecież tego żadne zwierzę nie tknie. Jak można tak oszukiwać sprzedając taki badziew??

Oszustwem nazywasz sprzedawanie co roku temu samemu? Skoro dziadostwo to czemu co rok bierze?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To na kogo głosować? Przecież to jedno ścierwo. Zresztą myślisz, że chciałbym coś zmienić jak mi zabiorą? Po co? Ja nie mam dla kogo walczyć i o co. Zabiorą to nie będzie.

Oddaj głos na konfederacje, byle by nie obecni i poprzednicy . Patrz Piotrek z prywatnego lasu 😋sama witamina 👍

20240609_120902.jpg

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Oddaj głos na konfederacje, byle by nie obecni i poprzednicy .

Na tych przygłupów? Nigdy. "Bóg i rodzina". Tfu.

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Oddaj głos na konfederacje, byle by nie obecni i poprzednicy . Patrz Piotrek z prywatnego lasu 😋sama witamina 👍

20240609_120902.jpg

Fuj... Nie tknąłbym...

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano

Wczoraj po zabiegu w szpitalu młody dostał naklejkę od pani doktor zobaczy i mówi "blle kupa" i rzucił jej pod nogi. Ja grzeczny tatuś podniosłem i zabrałem do kieszeni.  Ale jaki szpital takie naklejki.

IMG_20240609_120752.jpg

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Piotrek czasem przesadzasz, do wszystkiego masz uprzedzenia, a szczególnie do wartosci dzięki którym żyjesz i egzystujesz. Tak Ci źle w tym życiu?

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A tego nie ma ani po prawej ani po lewej stronie ...

Zagłosowałem tak jak wielu na poprzednich wyborach wszystko jedno tylko nie na tych co już byli czy z lewa czy z prawa, niech wszystkie dziady widzą że ludzie ( ci myślący oczywiście) mają dość 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Botanicznie ogórki i pomidory to owoce ;) 

Ogórki tylko kiszone i korniszony. Pomidory to tylko przecier i z niego pomidorowa.

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Piotrek czasem przesadzasz, do wszystkiego masz uprzedzenia, a szczególnie do wartosci dzięki którym żyjesz i egzystujesz. Tak Ci źle w tym życiu?

Nie popierałem i nie poprę nigdy wierzących i tych co są prorodzinni.

2 minuty temu, galan99 napisał:

Słuchać się tego nie da.

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Fuj... Nie tknąłbym...

Piszesz jak byś był za karę na tym świecie i tylko się tu mordował.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v