Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dyskutujcie sobie, a ja biorę się do roboty 

inbound7402809562847938013.jpg

z lampą błyskową selfie robiłeś ?

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Wam trzeba kobiet które z batem będą stały nad wami

z takim ?

Skorzany-pejcz_6869fc26-7923-4c7d-8dbd-f

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

nie widziałaś jaki miała ładny kantar? 🤔

Widziałem widziałem...no dobra, zedytuję:

18 minut temu, Qwazi napisał:

I tera będzie ją pętał i na powrozie z odzyskowych sznurków prowadzał, ale za to w ładnym kantarze 😁

🤭

Opublikowano
18 minut temu, HF86 napisał:

Żeby chociaż przez tą informatyzację z 1/3 urzędników wywalili to może by miało to jakiś sens, a tak to tylko bubel utrudniający ludziom życie. 

Panie czyś pan oszalał? 

Tam cały czas trzeba wincyj ludzi, departamenty tworzyć. 

Przecież widać, że się nie wyrabiają, bo mało. 

Oj niepoprawne myśli głosisz. 

Jak nic ruski agent 🤔

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Raport poburzowy...u mnie się przelało w deszczołapie, przez podwórko woda popłynęła (ale to tak zwykle przy intensywnym), pięć minut gradu, szkód narazie nie widzę w uprawach, ale nie byłem w kukurydzy...10 km na zachód, u kuzynki, woda drogami płynęła, że ludzie jeździć nie mogli, z wiaduktu na A2 rzeka, autostrada stała, pół godziny gradu, w kukurydzy wstążki z liści, łubin i seradela leżą obite...20 km na północny zachód, u kuzynki woda przez stodołę popłynęła, gradu nie było...15 km na południe, u brata świeciło słońce...z północy i że wschodu nie mam info...

IMG_20240607_131203_361.jpg

Edytowane przez Qwazi
  • Sad 2
Opublikowano
52 minuty temu, 6465 napisał:

Przyznać się który to mlecznice kupił? Nie ujmując nikomu chyba Radka było na nią stać 🤭

https://g.pl/news/7,188150,31032359,najdrozsza-krowa-swiata-zostala-sprzedana-za-viatine-19-nowy.html

Taaaa Radka stać 🙆 widziałeś jego trawnik przed domem, kępy jak na torfowiskach, może nawet i pakiet kwiatków tam złożył 😹

2 minuty temu, jacus napisał:

sie spalo w nocy wiec nawet nie zauwazylo ze dolalo konkretnie.. wczoraj mi sie nie chcialo ziemniakow podsypac ..

Jacuś może ty w matrixie żyjesz 😁

• Haha 5
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Zwolniło już trochę. Na radarze widać, że poszło w kierunku Tomka @6465. Marka może ominąć...

Marek rykoszeta troszeczkę pewnie dostanie, ale sochaczewiaków pewno nie minie...

5 minut 8l 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Przyznać się który to mlecznice kupił? Nie ujmując nikomu chyba Radka było na nią stać 🤭

https://g.pl/news/7,188150,31032359,najdrozsza-krowa-swiata-zostala-sprzedana-za-viatine-19-nowy.html

Ona waży tyle co trzy jego jerseyki 

35 minut temu, 6465 napisał:

Głowno się topi.

IMG_20240607_133408.jpg

Czemuś z trasy zjechał na ul Swoboda 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pedro2 napisał:

Jprdl dajta choć jedną taką na Podlasie 

Ja się zadowolę samym ogonkiem, grad oddam za darmo 👀

Edytowane przez kris91
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Drugi raz tu wchodzą

Się nawozu dało to zielono 🤭🤭🤭

Możesz se i 3 razy sypac jak maj i czerwiec pewnie 20 litrów w 11 deszczach 🥺

7 minut temu, kris91 napisał:

Ja się zadowolę samym ogonkiem, grad oddam za darmo 👀

Cwaniak jak zgarnąłeś ostatnio całą pulę 🙄

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

No gdzie, z kilometr obok ominęła, a taka sciana deszczu ładna była że tylko słyszałem jak szumi, ale nawet nie polało 😩😔

Opublikowano
10 minut temu, HF86 napisał:

Możesz se i 3 razy sypac jak maj i czerwiec pewnie 20 litrów w 11 deszczach 🥺

Śmieje się tylko 

Tak zawsze mówił mi znajomy co dostaje jeszcze raz tyle wody i ziemia 2-3 klasa 

Opublikowano
36 minut temu, Łolek napisał:

5 minut 8l 

Ona waży tyle co trzy jego jerseyki 

Czemuś z trasy zjechał na ul Swoboda 

W Strykowie na rądzie zabrałem autostopowicza a że nie chciałem go w ta ulewę zostawić na światłach to podwiozłem na ul. Kopernika 

Opublikowano

2-3 ary skasić kosą to nie lada wyzwanie. Co dopiero kilka takich🤦 No ale jak umiesz dobrze wyklepać to może ci lżej, bo po moim klepaniu po kilku machnięciach rzuciłem nią w krzaki. 

Na pewno ludzie mają. Ja sam większość ludzkie użytkuję blisko domu

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Zwolniło już trochę. Na radarze widać, że poszło w kierunku Tomka @6465. Marka może ominąć...

Marek rykoszeta troszeczkę pewnie dostanie, ale sochaczewiaków pewno nie minie...

Okolice Sochaczewa przez godzinę trochę deszczyku ale nie za wiele, w nocy więcej spadło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v