Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Eh chłopaki te Ukrainki to są trochę zacofane i podporządkowane mężczyznom. Wam trzeba kobiet które z batem będą stały nad wami

Eh chłopaki te Ukrainki to są trochę zacofane i podporządkowane mężczyznom. Wam trzeba kobiet które z batem będą stały nad wami

A później wieczorem my z batem w ręku nad nimi

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

https://www.facebook.com/share/v/DBovh3yjPcAEqJEt/

Od siebie mogę Ci powiedzieć, że np w policji takich klocków z wyszkoleniem strzeleckim czy taktyki lub technik interwencyjnych nie ma. Bywają różne, ale tak to nie. Są pewne granice. Ale policjant od żołnierza różni się tym że jest na "froncie" cały czas, a żołnierz tylko w czasie wojny. Więc w czasie pokoju w armii są cuda, bo nikt nie liczy, że może być konflikt zbrojny. A jak się to wydarzy, to wojsko jest równie zaskoczone, jak drogowcy zimą. Więcej się nie będę na ten temat rozpisywał, a też widziałem parę filmików z granicy...

Właśnie. Ludzie są w ciągłej służbie. Ciągłej aukcji. Jak zawalą to się na nich szybko zemści. Tu moim zdaniem nikt nie traktował sprawy poważnie. Nie za bardzo wierzyli, że na coś to się przyda. 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, radekz200 napisał:

już rozpętana 😛 a ty się zajmij brata gospodarka 😂😂

Tam szaleje...bratowa 😜...a widać Twoja żona zbyt mało na Ciebie...patelni używa 😁😜...albo jakiego wałka do ciasta🤭...

Opublikowano
2 godziny temu, ZELKOW napisał:

jak to możliwe, u mnie z tej chmury raptem 1,5L, tyle co nic

U Ciebie burza a u mnie ledwo co się otarło, chyba nie ma co liczyć na większe opady

Padało od pierwszej

Bez burzy, spokojny deszcz

Też mnie omijało w maju

Sąsiednie gminy dostawały a tu pokropiło, albo sam wiatr

Opublikowano

Padało od 23, też spokojnym deszczem, bez wygłupów. A przed 22 skończyłem oprysk...

Teraz grzmi, błyska i pada. Ale już intensywniej i kilka kulek gradu spadło...

Screenshot_20240607-120303.png

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wychodzi brak służby zasadniczej .

W panice sami się wystrzelają .

Bez przesady, kiedyś jeden się chciał strzelić na żywo i mu nie wyszło 

A zdaje się generał to był 

Opublikowano

@pedro2 już wiem czemu mi przy tym cielaku błąd wyskakiwał, poprzedni właściciel co zgłaszał urodzenie zapomniał zaznaczyć formę oznakowania zwierzęcia, system widzi to tak jakby że nic nie ma a w rzeczywistości ma zwykły kolczyk i chcąc teraz duplikat zwykłego kolczyka wywala  błąd bo system widzi że nie ma żadnego znakowania, kogiel Mogiel 🤦🙆dziwne że system puścił to przy zgłaszaniu urodzenia 

BP takich uprawnień nie ma aby zmienić więc kazali dzwonić na  infolinię do Warszawy a oni kazali mi napisać krótką notatkę i screeny na Helpdesk agencyjny i czekamy na odzew 

I to wszystko przez jeden głupi kolczyk 😁

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

@pedro2 już wiem czemu mi przy tym cielaku błąd wyskakiwał, poprzedni właściciel co zgłaszał urodzenie zapomniał zaznaczyć formę oznakowania zwierzęcia, system widzi to tak jakby że nic nie ma a w rzeczywistości ma zwykły kolczyk i chcąc teraz duplikat zwykłego kolczyka wywala  błąd bo system widzi że nie ma żadnego znakowania, kogiel Mogiel 🤦🙆dziwne że system puścił to przy zgłaszaniu urodzenia 

BP takich uprawnień nie ma aby zmienić więc kazali dzwonić na  infolinię do Warszawy a oni kazali mi napisać krótką notatkę i screeny na Helpdesk agencyjny i czekamy na odzew 

I to wszystko przez jeden głupi kolczyk 😁

To wszystko przez yebaną informatyzację usprawniającą,która tylko kłody pod nogi rzuca. 

Papier był, musiał wziąć do ręki i sprawdzić. A teraz aplikacje hujacje, robisz sprawnie, a wyjaśniasz potem tygodniami latasz by udowodnić żeś nie wielbłąd. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

To wszystko przez yebaną informatyzację usprawniającą,która tylko kłody pod nogi rzuca. 

Papier był, musiał wziąć do ręki i sprawdzić. A teraz aplikacje hujacje, robisz sprawnie, a wyjaśniasz potem tygodniami latasz by udowodnić żeś nie wielbłąd. 

Żeby chociaż przez tą informatyzację z 1/3 urzędników wywalili to może by miało to jakiś sens, a tak to tylko bubel utrudniający ludziom życie. 

Opublikowano
malaczarna napisał:

Krzysztof81 napisał:

Raczej Tobie faceta z batem i homonto.

🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v