Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kiego tam?

wpadaj 

20240509_175132.jpg

1 godzinę temu, kizak napisał:

Nawalone na przód balastu by nie podskakiwał i stąd wygrał .

ciekawe ile waży seryjnie i czy nie dociążony tyle by dorównać nowszym , tu łysy kapeć daje przyczepność 

@mf362 zdaje się że ten ursus seryjnie też lżejszy od tamtego 

Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał:

co tak skromnie?

Kalorie pewnie liczy

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

daj żyć. gałka 7zł. ale smaczne, bo swojski wyrób.

to tanio macie...

kolejny piekny dzien ,choc zimno troche. jutro slonecznik zasiac , uprawic pod jakas mieszanke na doplaty-nawet nie wiem zasieje i do sianokosow luzik .. 

pare opryskiwczy wylac . pare hektarow skosic nieuzytkow i tyle ..

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

O patrz, a syn urwał pedała u rowera. Którego wybrać?

A co z Pejsraelem, też do finału przeszedł?

Chyba w tym roku to już koniec tej eurowizji po tych skandalach ?

Kurła skasowałem przez przypadek

inbound878683820592824900.jpg

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

daj żyć. gałka 7zł. ale smaczne, bo swojski wyrób.

tanio 

Przed chwilą, konteno napisał:

zostają takie niedojdy jak ja , kowalski czy andrzej z plutycz

jak wy dwaj tacy robotni i ogarnięci jak ten osobnik to masz rację ciężko będzie jakąś myślącą kobietę namówić na związek

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał:

o tak przebrane co dobre długo samo się nie uchowa

Przykryłas ziemniaki bh nie zmarzły do reszty? Ja fliz poprawiłem i dołożyłem,  dziś będzie mrozek bo już zimno jest  rowerkiem jeździć. 

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

tanio 

jak wy dwaj tacy robotni i ogarnięci jak ten osobnik to masz rację ciężko będzie jakąś myślącą kobietę namówić na związek

A na cimcirimci da radę? 😊

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Przykryłas ziemniaki bh nie zmarzły do reszty? Ja fliz poprawiłem i dołożyłem,  dziś będzie mrozek bo już zimno jest  rowerkiem jeździć. 

nie mam aż tyle agrowłókniny. 

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

A na cimcirimci da radę? 😊

a cóż to?

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

nie mam aż tyle agrowłókniny. 

a cóż to?

Męża się zapytaj

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

A żona nie jest zazdrosna 🤔

A żona musi o wszystkim wiedzieć? Im mniej wie tym spokojniejsza

Opublikowano
45 minut temu, Bananek napisał:

wiesz, polska B to i taniej. a może i XYZ

Tanio bo lód do chłodzenia  jeszcze starym sposobem pobierany. Krojona kra lodowa i w trocinach zasypana. Jak małopolanie Wam lodówki pokażą to i ceny wzrosną.😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v