Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, 6465 napisał:

Kazdy bogaty czym by się nie trudnił to narzeka że nic się nie opłaci. Przynajmniej wszyscy których znam.  

Bo to święta prawda jest 😉

że się nic nie opłaca 🤔🤭

Opublikowano

Szczury desperacko wody szukają. Jeden się nie napił bo z psiej miski próbował, a że ten cięty na szczury to go załatwił👍

Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał:

Dziś mam ciężkie popołudnie. Jak będę coś tu bez sensu wieczorem wypisywał to nie zwracajcie na to uwagi.

Się nie przejmuj od czasu do czasu każdemu się zdarza 

17 minut temu, slawek74 napisał:

że się nic nie opłaca 🤔🤭

A co może się opłaca 🧐🤔

• Thanks 1
Opublikowano
49 minut temu, HF86 napisał:

Wy tam za Biebrza, to od małego w za ciasnych butach, a później po dwie cegły do plecaka, by się nauczyć stekania 🤭

A ja wiem czy w za ciasnych 

IMG_20240505_091534.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

o, niedzielna praca. ciekawe co się spindoli

czego osobiście nie życzę, jakby co. żeby mnie tu zaraz który do szeptuchy nie wysyłał 🤣

Uważaj, bo jeszcze ktoś Ci zakopie zgniłego banana pod oknem 😜 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Bananek napisał:

A ja wiem czy w za ciasnych 

IMG_20240505_091534.jpg

Już nóżki śmigają? Ale but...nieprofesjonalny🤷🤭...

6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Oj będzie się działo. Jak to klasyk mówi świętujeta dzisiaj?

IMG20240505092042.jpg

Marcin, żebyś się nie poobcierał😉

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
PAN88 napisał:

5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Chory jesteś na to "żydostwo"? Kiedy się wreszcie nauczycie, że wy to macie wpływ co najwyżej na to co zjecie na obiad albo którą babę sobie weźmiecie...

Nie mam wpływu na to co zjem bo szefowa kuchni nie pyta się nas co chcemy zjeść. Jemy to co naszykuje a jak nie to zrób sobie sam lub jedź na kebaba 🤣

Nie jestem chory na icków tylko wkurzaja mnie. Ktoś zaatakuje synagogę antysemityzm a atakują Palestyne i nikt ich nie potępił.

@6465 znam takich samych 

👍👏👏👏👏

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Upadlina wojną ogarnięta, a planują większość Europy żywić. 

Kurniki jak grzyby po deszczu rosną, wykupują bydło z UE do hodowli. 

Teraz zalewają zbożem, zaraz zalewać będą mlekiem i mięsem. 

Cedrob nawet pisklaka od nich bierze 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Chory jesteś na to "żydostwo"? Kiedy się wreszcie nauczycie, że wy to macie wpływ co najwyżej na to co zjecie na obiad albo którą babę sobie weźmiecie...

Wszystkich powinni wybić 

A odkąd zwierzęta myślą? 

Myślą myślą.

• Sad 1
Opublikowano

To co to za szefowa kuchni... To lepiej samemu robić niż żeby ona się rządziła... 

A ja ich mam w d... Nie obchodzą mnie i denerwują mnie tacy jak ty - tacy przejmujący i interesujący się, którzy nic tym nie wskórają.

A mnie wk***iają tacy jak Ty. Aby najadł się i spożył %. Nie pasuje to możesz moje wpisy pomijać 

Opublikowano
Łolek napisał:

34 minuty temu, 6465 napisał:

Dziś mam ciężkie popołudnie. Jak będę coś tu bez sensu wieczorem wypisywał to nie zwracajcie na to uwagi.

Się nie przejmuj od czasu do czasu każdemu się zdarza 

17 minut temu, slawek74 napisał:

że się nic nie opłaca 🤔🤭

A co może się opłaca 🧐🤔

jedynie cycusiowi... on ma rynta 🙊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v