Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

ja swojej nie doję , a wpierdziela jak krowa i bez kolczyków jest 

To do jakich celów ona ci służy? 🤔 Pies to choć zaszczeka.

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A nie....swatami?

Ano co doświadczenid to doświadczenie. 

Faktycznie, choć Marek już 9 miesięcy do przodu z myślami wybiegł😁

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Kuraki w twojej ilości też... 

A nie wiem, nie siedzę w tych ich przepisach. Najlepiej to by wypadało puścić ugorem, a jeszcze lepiej oddać bambrowi a po żarcie biegać do lidla i jeść g*wno produkcji intensywnej.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bananek napisał:

umiejętne operowanie rollgazem i balans ciałem, ot cały sekret.

Przejechanie toru to wiem, że możliwe. Tylko czy w minutę 🤔

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Mój wujo kiedyś odchowywał, ale zdechł po tygodniu. Zrobili sekcję, to w żołądku znaleźli grudkę czegoś na kształt twarogu. To było bardzo dawno temu. Dzieciakiem jeszcze byłem. 

Wydaje mi się, że najbardziej newralgiczne są pierwsze 3 miesiące...

Najgorsze sa pierwsze 3 tygodnie pozniej juz coraz lepiej powinno być 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Qwazi napisał:

Chłopaki motocykliści możliwe to🤔

Są nawet zawody w takiej jeździe ;)

A i od motocykla dużo zależy, sama prędkość na biegu jałowym, reakcja na rollgaz.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Chłopaki motocykliści możliwe to🤔

Nie wiem jak teraz. Przeszło 20lat temu to szwagier opowiadał że u nich komendzie stołecznej były braki gliniarzy z kat.A i każdy który posiadał w okresie letnim pełnił służbę patrolowa ma hulajnodze. O testach nic nie wspominal. Ale ty to wiesz z pierwszej ręki.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Qwazi napisał:

24 minuty temu, Bananek napisał:

umiejętne operowanie rollgazem i balans ciałem, ot cały sekret.

Przejechanie toru to wiem, że możliwe. Tylko czy w minutę 🤔

jakby się wprawić to możliwe. pamiętaj, że każde odkręcenie manetki stawia motocykl do pionu (nie chodzi o tzw wheelie, a o ustawienie maszyny do pionu z pochyłu). motocykl to żyroskop. ma też dużo niuansów na chłopski rozum nie do pojęcia, np przeciw skręt (odpychasz kierownicę w lewo, motocykl skręca w prawo.... i odwrotnie)ale to trzeba doświadczyć.

Edytowane przez Bananek
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bananek napisał:

, np przeciw skręt (odpychasz kierownicę w lewo, motocykl skręca w lewo.... i odwrotnie)ale to trzeba doświadczyć.

Yyyy, da się jeździć motocyklem bez przeciwskrętu ?? xD Świadomie lub nieświadomie musisz to robić, inaczej się nie da.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

, np przeciw skręt (odpychasz kierownicę w lewo, motocykl skręca w lewo.... i odwrotnie)ale to trzeba doświadczyć.

Yyyy, da się jeździć motocyklem bez przeciwskrętu ?? xD Świadomie lub nieświadomie musisz to robić, inaczej się nie da.

zgadza się, ale początkujący (sam tak robiłem) ciągną kierownicę w stronę zakrętu bez balansu ciałem.

Opublikowano
16 minut temu, artek27 napisał:

Najgorsze sa pierwsze 3 tygodnie pozniej juz coraz lepiej powinno być 

No i oby szczęśliwie Ci to wszystko poszło...

4 minuty temu, 6465 napisał:

Nie wiem jak teraz. Przeszło 20lat temu to szwagier opowiadał że u nich komendzie stołecznej były braki gliniarzy z kat.A i każdy który posiadał w okresie letnim pełnił służbę patrolowa ma hulajnodze. O testach nic nie wspominal. Ale ty to wiesz z pierwszej ręki.

Na takich zasadach nie ma. Ale są inne. Z piłeczką pingpongową jeździłem...

• Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Bananek napisał:

dlaczego decydujesz za konteno?

Z jego i moimi odchyłami to nie trzeba decydować, to się wie... 

5 minut temu, konteno napisał:

dla ciepełka 

Dziękuję, nie potrzebuję dodatkowego ogrzewania... Piec się uruchomił, za 2 ostatnie miesiące 1700 do zapłaty było, teraz już powoli się sezon kończy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v