Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

A kebsa z baraniną od turasa byś nie zjadł 🤔

Nie tknąłbym.

2 minuty temu, Desperado napisał:

No właśnie, masz wyobrażenie po sobie że pewnie wszyscy tak paprzą, a swoje niby nie śmierdzi tak jak cudze.  :P

Swoje nie przeszkadza. 

Perliczka wsadzona do piekarnika, 5 ziemniaków obrane, koło 13 ziemniaki nastawić i obiadek gotowy.

Opublikowano
Łolek napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał:

to z własenego doświadczenia 🤔 może lepiej się staraj 🤔🤭 nie będzie na boki zerkać .... 😁

Pewny jesteś 🤔, nie prowokuj 

ja prowokuję 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nimom. Obiecałem ci pokazać twojego  byka bo nie wierzyłeś i Pafnucy też😋 To masz😗

Przecież się nie zarzekałem, że mi się nie zdarzyło. Tym bardziej, że to słowo z gwary, którą na codzień się nie posługuję🤷...

Czemu ni mosz ostrewek🤔.. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Papier toaletowy, lewatywy i sraczka to nie jest mój ulubiony temat. Poszukaj sobie innego roznówcy😂

Raczej chodzi mi o niedomyte łapy i papranie przy jedzeniu, a wymyślanie i wyszukiwanie wad gdzie indziej.

Opublikowano
14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Najgorsze są smary oleje i benzyna

Pamiętam poligon na Świętoszowie, gdzie chleb co upadł na podłogę w BWP (tam zawsze woda ropa i błoto) był dmuchany chuchany i żarty z największym smakiem i radością. Bo głód był gorszy.

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Pamiętam poligon na Świętoszowie, gdzie chleb co upadł na podłogę w BWP (tam zawsze woda ropa i błoto) był dmuchany chuchany i żarty z największym smakiem i radością. Bo głód był gorszy.

To pokolenie, co tak robiło, zacznie wkrótce wymierać, a pozostaną te, które wyrzucają cały chleb, nawet nie tkniety - bo wczorajszy

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

To pokolenie, co tak robiło, zacznie wkrótce wymierać, a pozostaną te, które wyrzucają cały chleb, nawet nie tkniety - bo wczorajszy

Wszystko zależy co kto z domu wyniósł. Ja szacunku do chleba nauczony i moje chłopaki(10 i 12 lat) również. A nieraz się w szkole widziało jak kanapka w koszu lądowała. 

• Like 1
Opublikowano

Dobra ,dośc  kapuchy ,bulwy , ale co ot tak podjadacie np przy komputerze , w samochodzie .      Ja to wsuwam żelki ,a aktualnie jakąs mieszankę egzotyczną ,jakieś orzechy ,rodzynki  ,kokos ,choć za kokosem nie przepadam        Chłodnawo ,wiaterek ,zachmurzenie   

Opublikowano
4 minuty temu, lukasz20 napisał:

Wszystko zależy co kto z domu wyniósł. Ja szacunku do chleba nauczony i moje chłopaki(10 i 12 lat) również. A nieraz się w szkole widziało jak kanapka w koszu lądowała. 

Konrad był w piątek, robota dogadana 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Dobra ,dośc  kapuchy ,bulwy , ale co ot tak podjadacie np przy komputerze , w samochodzie .      Ja to wsuwam żelki ,a aktualnie jakąs mieszankę egzotyczną ,jakieś orzechy ,rodzynki  ,kokos ,choć za kokosem nie przepadam        Chłodnawo ,wiaterek ,zachmurzenie   

W aucie nie jem, przy komputerze piję herbatę/herbatę z prądem/ sączę inny alkohol.

Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

Ja to wsuwam żelki ,a aktualnie jakąs mieszankę egzotyczną ,jakieś orzechy ,rodzynki  ,kokos ,choć za kokosem nie przepadam 

Torba  mrożonej mieszanki kompotowej, *agrest, porzeczka, wiśnia, malina, zmiksowane i litr lodów śmietankowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v