Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Bananek napisał(a):

no nic. trzeba się pomału rozgrywać na pasterkę. 45 minut przed mszą koncert kolęd. bananek gardło zedrze.

trzeba było na wigilii posmarowac i odkazić

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał(a):

no nic. trzeba się pomału rozgrywać na pasterkę. 45 minut przed mszą koncert kolęd. bananek gardło zedrze.

Michał nasmaruj 

1 minutę temu, jacus napisał(a):

u nas w krotkim czasie trzeci organista.. chyba z proboszczem problem bo nie z kasa.

u nas kazdy moze byc tym kim chce ,nie musi udawac,wyjezdzac w swiat,isc do seminarium ...

do was na wies tez to kiedys dotrze..

Oj lepi żeby to tam u was w tej nowoczesności zostało 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bananek napisał(a):

Uwaga po Twoim fachu...za dużo, pół godziny wystarczy🤷...Ty się nie obrażasz to Ci napiszę, co zostało powiedziane dalej, cyt "młody zawsze musi trochę popiłować😉🤭"...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Teraz, soltys48 napisał(a):

Weź......mgli mnie na sam widok 

Nie tylko Ciebie...ja siedzę sobie przy stole że starszymi dzieciakami...wszyscy mieliśmy podobne wrażenia 

Opublikowano
Qwazi napisał:

10 minut temu, Bananek napisał(a):

Uwaga po Twoim fachu...za dużo, pół godziny wystarczy🤷...Ty się nie obrażasz to Ci napiszę, co zostało powiedziane dalej, cyt "młody zawsze musi trochę popiłować😉🤭"...

o ileż prawdy jest w tych słowach

marulekk napisał:

I po wspólnej pasterce,jedno śpi drugie śpi, trzecie już prawie śpi

budzika nie mata?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, marulekk napisał(a):

I po wspólnej pasterce,jedno śpi drugie śpi, trzecie już prawie śpi

Jak pech to pech 🤭🤷

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie tylko Ciebie...ja siedzę sobie przy stole że starszymi dzieciakami...wszyscy mieliśmy podobne wrażenia 

Ja to tylko jestem ciekaw jak to będzie gdy to wsadzić trzeba będzie 

Opublikowano
50 minut temu, soltys48 napisał(a):

Michał nasmaruj 

zyjesz zludzeniami .

gdybys zobaczyl uczniow zsr cku w pewnej wsi.. 

przy polowie z nich- uczniow weterynarii, hodowcow koni i hotelarzy ten chlopak normalnie wyglada..

48 minut temu, Qwazi napisał(a):

Przemek mina mojej córki na widok onego Błażeja...bezcenna...tylko nie pozwoliła mi zdjęcia zrobić...

za pare lat tez tak bedzie wygladac...

45 minut temu, Qwazi napisał(a):

a nie pojda do szkol czy na studia ??? wtedy pogadamy..

50 minut temu, Bananek napisał(a):

nie wytrzymują dobrobytu.

gdybys mial czasami  3 pogrzeby dziennie  tez bys narzekal.

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał(a):

Ja tam bym wolał aby ta wasza nowoczesność do reszty do nas nie dotarła bo sam zostanę a reszta takim jak wy puści do reszty...

-2, wiatru brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v